• Lindha

    Göteborg (med omnejd) 2006 #2

    Yrvädret vad är det för fotograf du fått tag på?

    Vi kommer nog med på fikan jag och Ebba. Proppar i mig ett gäng värktabletter innan :)

  • Lindha

    Vårbrud om du ska ha bröllopet här i Ale så ska du kolla upp Mia´s catering oxå. Har inte nr här just nu och jag måste natta Ebba. Men jag kan leta upp det sen om du vill?

  • Lindha

    Nu har vi nog bestämt fotograf. Det lutar åt Ciprian Gorga. Har preliminärbokat honom men ska träffas och prata nån dag. Hoppas det känns lika bra efter det.

  • Lindha

    Va Vårbrud kan du boka kyrkan redan nu??? Till både mig och Trollvinter sa dom att vi inte kunde boka förrän nov/dec. Och att dom sen bara hade vigslar (heter d så?) var 3:dje helg. :(
    Hur många gäster blir ni?

  • Lindha

    Vårbrud: Vi ska gifta oss den 22 april. Så det är ju under "lågsäsongen". Då förstår jag. Varför funkade inte Kilanda? Jag vet en syssling till mig som hade festen i Ahlafors fotbollsklubbs klubbstuga. Den ligger jättefint vid en sjö.

  • Lindha

    Ebba döptes i Starrkärr, riktigt fin och pampig kyrka. Har aldrig varit i Kilanda kyrka så jag kan inte säga något om den.
    Skepplanda kyrka ligger väldigt fint oxå. Men bygdegården i Skepplanda är inte så rolig.

  • Lindha

    Dina döttrar måste tycka att det ska bli jättespännande att få vara brudnäbbar coco?! Ebba ska oxå vara näbb men hon kommer ju bara vara 1½år så hon kommer inte fatta så mycket.

    Måste bara talat om att jag varit och tränat idag trots att Trollvinter inte kunde. Stolt över mig själv att jag gick dit själv! :)

    Vårbrud Älvängens fotbollsklubb har ju oxå en klubbstuga. Den ligger ju inte alls lika fint som Alafors och jag vet inte alls hur stort det är där inne. Sen tror jag att Trollvinter kollade på Forsvallen i Skepplanda. Men tror att den var för liten för dom. Kommer inte riktigt ihåg. Kolla med henne för jag vet att dom kollat det mesta här i Ale.

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #2