• Lindha

    Göteborg (med omnejd) 2006 #2

    Ninni du MÅSTE ta kort på din klänning nu när du ska till Åmål för den där mässan!

    Vårbrud, Yrvädret och Majbruttan hur ser era klänningar ut? Eller vad vill ni ha?

  • Lindha

    Det är en vanlig dragkedja, utan knappar. Det är lite pärlor längst upp både på bröstet och på ryggen. Baktill är den helt slät och det är inget släp. Så den är väldigt enkel, bara lite genomskinliga pärlor upptill och sen dom här vecken på framsidan.

  • Lindha

    Ni är så välkomna hit till Älvängen Vårbrud! :)

    Nu ska jag göra ett nytt prov på inbjudningskorten. Har hittat ett kort men jag är rädd att det blir för smalt. Men det hade varit kanon om det funkade för det fanns rosa kuvert till. Så håll tummarna! :)

  • Lindha

    Har oxå precis ätit en calzone.... eller rättare sagt en liten bit. Bläää! Pizza är INTE min favorit mat, men ibland måste man ju offra sig. :)

    Blev stolt igår när min mamma påpekade att min mage blivit mindre. :) Trollvinter våran träning funkar! ;)
    Jag förstår dig Princess, jag skulle inte heller klara av att lägga om min kost sädär radikalt. Inget godis... funkar inte för mig! Men hunden måste oxå gå ner några kilo i vikt så nu kör vi raska promenader. Och så har ju jag och Trollvinter börjat gå Friskis & Svettis. :)

  • Lindha

    Förresten nu börjar vi få fason på inbjudningarna :) Tjoho!

  • Lindha

    Vi håller fortfarande på med provexemplaren. Ska försöka hinna in till stan i slutet av veckan och köpa papper och så. Sen så tar det ju ett tag för oss att bli klara eftersom vi har Ebba. :) Men vi hoppas att vi ska kunna skicka ut dom i slutet av november.

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #2