Tips på hotell för bröllopsnatt i Stockholm

Letar du efter hotell att spendera din bröllopsnatt på? Då har du kommit rätt! Här har vi listat flera hotell som andra bröllopsfirare rekommenderar.

Hotell för bröllopsnatt i Stockholm!

Efter vigsel och festligheter väntar en bröllopsnatt som många väljer att spendera på hotell. Det kan vara skönt att, efter sitt bröllop, inte behöva åka hem till vardagen – i alla fall inte direkt. En natt på hotell är därför perfekt för bröllopsnatten! Men vart ska man ta vägen? 

Letar du efter ett hotell i Stockholm att spendera din bröllopsnatt på? Ta del av rekommendationerna nedan, tipsade om i Bröllopstorgets forum

Ett brudpar är ute efter ett hotell i Stockholm med sen utcheckning, och fick då följande råd: 

  • "De flesta hotell erbjuder sen utcheckning om man ber om det och speciellt om det är bröllopsnatt. Många hotell har även speciellt utformade bröllopsnattspaket med sen utcheckning, champagne, frukt, choklad och frukost på rummet. Sen beror ofta priset också på vilken typ av rum som bokas. Vi bokade vår bröllopsnatt igår på First Hotel Reisen på Skeppsbron. Vi bokade ett speciellt bröllopsnattspaket som inte fanns med på hemsidan. Längtar! Jag tycker absolut att det är värt att spana in ett mysigt hotell och fråga om de har något speciellt erbjudande för bröllopsnatt. Lycka till!"
  • "Jag vet inget om något hotell med sena utcheckningstider, men har själv bott på Grand och tycker att det är ett underbart mysigt hotell i gammaldags stil. Att man dessutom får tillgång till deras nyrenoverade spa är en superstor bonus! Jag förstår hur du menar när du skriver att det inte är värt, när man ändå ska vara kvar länge på sin bröllopsfest. En idé kan kanske vara att istället bo på hotell natten innan? Checka in kl 14, ligga och slappa i spa:t på eftermiddagen, äta god middag, sova gott och sedan vakna till hotellfrukost? Måste bara återigen poängtera att deras nya spa är fantastiskt!"
  • "Vi har bokat Courtyard Marriott på Kungsholmen. Vet inte hur pass bröllopsnattaktigt det är men det verkar iaf vara väldigt fräscht och ligger ju centralt. Har för mig att vi fick betala 1390 kr för ett rum med lite bättre standard och då får vi checka ut kl 14 vilket de inte tar extra för.Kollade runt bland flera hotell men många tar ganska mycket extra betalt för senare utcheckning som en del av deras bröllopspaket och vi ville inte lägga alltför mycket pengar på bröllopsnatten. Ett annat hotell där man dock kunde få checka ut senare utan kostnad var Clarion vid Skanstull. De har även bröllopsnattpaket till helt okej pris ifall man nu vill ha det har jag för mig. Lycka till!"
  • "Vi har bokat Nobis hotell på Norrmalmstorg. Det är otroligt fint, kan verkligen rekommendera det!"

Ta del av fler tips på hotell att spendera bröllopsnatten på i forumtråden här

Lästips: 

Grön brudtärneklänning – 13 tips till bröllopet 

Brudtärna – 10 uppgifter hen förväntas göra på bröllopet

Planera möhippa: lekar, tips & aktiviteter – stor guide

Frågelek till brudparet - här är 10 klockrena frågor

10 förslag på lyckönskningar att skriva i brudparets bröllopskort

Rosa brudtärneklänningar – tips på klänningar till bröllop

Powered by Labrador CMS