Grön brudtärneklänning – 13 tips till bröllopet

Vad sägs om en grön brudtärneklänning till ditt bröllop? Grönt är en otroligt fin färg att ha på sig, både som brudtärna och som gäst på ett bröllop. Här har vi listat tips på 12 fina brudtärneklänningar i grönt! 

Gröna brudtärneklänningar – fina tips att bära på bröllopet!

Med sommarens alla bröllop kommer också planeringen inför de som eventuellt ska stå vid ens sida. Kanske har du samlat ihop ett gäng vänner, systrar eller liknande som fått äran att vara brudtärnor på din stora dag. 

Färg på brudtärneklänningar 

Förutom att det såklart är ett stort fokus på vad bruden har på sig, kan det även kännas viktigt vad ens brudtärnor har på sig. Kanske vill man att färgerna, eller färgen, på brudtärneklänningarna ska matcha övriga färger på till exempel bröllopsdekorationer, eller så låter man tärnklänningarna få ha sin egen kulör. 

Många frågor vid val av brudtärneklänningar

Vad man än väljer för färg på sin klänning kan ytterligare dilemman uppstå: Ska alla brudtärnor ha samma stil på sin klänning, och ska en brudtärnor stå för kostnaden av klänningarna själva? 

Lästips

Brudtärna – 10 uppgifter hen förväntas göra på bröllopet

Planera möhippa: lekar, tips & aktiviteter – stor guide

Frågelek till brudparet - här är 10 klockrena frågor

10 förslag på lyckönskningar att skriva i brudparets bröllopskort

Gröna brudtärneklänningar

Ja, förutom val av kulör kan det garanterat krävas mycket planering inför ett bröllop. För att underlätta lite under bröllopsplaneringen tänker vi här på Bröllopstorget att vi hjälper dig som är ute efter gröna brudtärneklänningar. Detta gör vi genom att lista 13 fina gröna brudtärneklänningar! 

Grön brudtärneklänning – 13 tips 

Powered by Labrador CMS