• FreNi

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • 1337Lise

    Nu har det hänt mig.. =/ min farmor kan inte komma på lördag för hon har brutit lårbenshalsen. Hon som alltid varit så frisk. Jag har inte träffat henne på 2 år så det var väldigt tråkigt. Hon skulle sitta med oss vid honnörsbordet. Min lillasyster kommer då inte heller, men det är inte hela världen. Hon är bara 14 så det var nog lika bra, är annars bara vuxna på festen.

  • Längtandsfull

    1337Lise: tack så mycket=)

    Frökencitron: Ja det va verkligen helt sjukt.. Kunde aldrig i min vildaste fantasi gissa detta.
    Hans son fyllde även år den dagen men endå tog han sig tid att sjunga för oss och va sen med utanör kyrkan vid mingel och fotografering.
    Han hade varit med mamma innan kyrkan, hemma hos henne och dom hade tjötat och drukit kaffe=)
    Vilken underbar människa han är.. Har träffat han innan men aldrig på detta viset =) 

  • Grundell

    Då var man fru nu då. Vi gifte oss igår och hade en helt underbar dag med kanonväder, god mat, dryck, tårta m.m samt glada skratt långt in på små timmarna. Helt klart den bästa dagen i mitt liv....förutom mina tre barns nedkomst till världen då.

  • Elinjz

    Hej. Nu är jag äntligen Fru Åberg Vi hade en helt perfekt dag/ kväll i lördags trots att frisören inte dök upp.
    Jag mailade henne igår kväl och hon bad om ursäkt och sa att hon skulle ringa mig idag och hoppades på att jag skulle vila prata med henne.

    Jag fixade mitt hår själv och tycker det vart helt okej och alla är vi människor så det var inte hela världen. Gift blev jag ju vilket som och det var du det viktiga

  • viXan

    Grattis alla nya fruar <3


    Ja nu e det inte många dagar kvar för oss i "sista kullen" i Augustibrudar 2013 :)

  • MissFannie

    Grattis till alla er som gift sig i helgen! vår dag och kväll var fantastisk, det blev som vi ville och jag håller fortfarnade på att smälta och gå igenom vad som hände :D så mycket kärlek från alla håll och kanter! har inte fått så många bilder än men här kommer en som en av gästerna tog på oss när vi dansade första dansen :)


  • 1337Lise
    Elinjz skrev 2013-08-26 08:54:55 följande:
    Hej. Nu är jag äntligen Fru Åberg Vi hade en helt perfekt dag/ kväll i lördags trots att frisören inte dök upp.
    Jag mailade henne igår kväl och hon bad om ursäkt och sa att hon skulle ringa mig idag och hoppades på att jag skulle vila prata med henne.

    Jag fixade mitt hår själv och tycker det vart helt okej och alla är vi människor så det var inte hela världen. Gift blev jag ju vilket som och det var du det viktiga
    Jättebra att det löste sig ändå! Vilken tur att du kunde fixa frisyren själv. Det där är ju en mardröm - att frisören inte dyker upp! Jag skulle gå i taket
  • sofialindkvist

    Här är förberedelserna i full gång inför lördag!! :) vigselprogram är klart, festprogram klart, ska bara skrivas ut... sista mötet med cateringfirman idag.. har rullat ihop servetter och knytt med rosa sidenband :) imorgon är det naglarna som ska göras, på onsdag färga håret :) huhhh, djupa andetag :)


  • Alvstina

    Wow, vad häftigt det var! Vigseln var helt otroligt vacker och när gospelkören drog på kunde varken jag eller mannen låta bli att klappa och sjunga med! Vigseltalet som prästen höll var så fint och tänkvärt, hon skulle maila det till oss. 

    Det första som överväldigade mig var väggen av kameror mot oss när portarna i kyrkan slogs upp. Därefter fortatte överraskningarna resten av kvällen. Det ena talet vackrare än det andra + lite skoj och skratt förstås. Det var så personligt och jag är så otroligt glad över min släkt som ställde upp så fint för oss.

    Nu är det så skönt.. det är härligt att ha denhär dagen att se tillbaka till, att hämta kraft från, som prästen sa. Dagarna efter bröllopet har varit så härliga! Jag är inte nervös längre, utan jag känner i stället en sån värme och lycka! 

    En bild som en av våra gäster tog utanför kyrkan:



     
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!