• FreNi

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • viXan

    Grattis allihopa! Visst e det underbart att äntligen få kalla sig för fru

  • confuzed86

    här är några bilder från vårt bröllop, dck ej från fotografen. (ursäkta bombandet) :)










  • Wardelli

    Grattis allihop! vet inte om någon är här inne längre, men nu är vi hemkomna från vår bröllopsresa på Rhodos. Har haft det alldeles underbart och det hela känns som en dröm. Bjuder på lite bilder från våra underbara fotografer :) 






     
    2013-08-31 Rhodos, Grekland
  • brud20130817

    Hej igen,
    här kommer en av favoriterna från vår porträttfotografering. Det mesta gick toktigt innan själva bröllopsdagen. Jag red omkull med hästen och bröt nyckelbenet, jag lyckades få löss så att frisören vägrade fixa håret, vi fick fixa i lokalen först efter kl 20 kvällen innan då den var bokad, ja det blev inte riktigt som jag tänkt mig helt enkelt. Bröllopsdagen däremot blev helt underbar!!! Äntligen är vi man och fru <3


    Foto: Joachim Nywall

  • boda

    Vilka urfina bilder! Grattis allihopa!

    Nu är jag också gift sen 11 dagar tillbaka :) En fullständigt magisk helg, som föregicks av alla tiders stress-panik-ångest och efterföljdes av nostalgi, gråt och "jag-vill-tillbaka!!"-känsla... Men nu har mitt humör lyckligtvis stabiliserats ;)

    Lägger upp en bild snart, fotografen (min mans kusin) kommer nog att ta nån månad på sig att bli klar med sina bilder... Men gästerna har redan börjat skicka över bilder, vilket är jättekul.

    Jag försökte just gå in på "Skriv din egen bröllopsberättelse" och fylla i första sidan (rubrik, kort beskrivning m.m.) men när jag klickar på "Till sidan 2" (eller vad knappen nu heter) så laddar den jättelänge för att sedan visa ett fönster där det står "MEDDELANDE" och knappen "OK"... Det står alltså inget annat än de två orden. Har nån annan lyckats använda den sidan? Eller finns det nåt annat sätt att få in sin bröllopsberättelse?

  • sofialindkvist

    Eftersom vår toastmaster filmade i princip alla förberedelser och hela bröllopsdagen har jag klippt ihop en film :) om någon är sugen på se :)


    ">

     

  • FrökenCitron
    sofialindkvist skrev 2013-09-11 16:35:47 följande:
    Eftersom vår toastmaster filmade i princip alla förberedelser och hela bröllopsdagen har jag klippt ihop en film :) om någon är sugen på se :)


    ">

    " target="_blank">

     
    Men tack för att du delade med er! Jätte roligt att se! Ni var jätte fina! Glad
  • Grundell

    Härligt att få en glimt av er dagsofialindkvist skrev 2013-09-11 16:35:47 följande:Eftersom vår toastmaster filmade i princip alla förberedelser och hela bröllopsdagen har jag klippt ihop en film :) om någon är sugen på se :)

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!