• FreNi
    Äldre 3 Aug 09:56
    282675 visningar
    2767 svar
    2767
    282675

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • Alvsti­na
    Äldre 17 Aug 10:20

    Ooh, nu kom det folk! Dom fixar i köket!

  • confuz­ed86
    Äldre 18 Aug 10:21

    Nu är vi man och fru! Gårdagen var helt fantastisk! Vissa saker gick inte som planerat och andra blev så mkt bättre än tänkt, men det gjorde absolut ingenting! Har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv! Blivande brudar: slappna av och njut! Nog var det jätte nervöst att gå in i kyrkan och jag skakade som ett asplöv men helt klart den bästa upplevelsen jag varit med om där vi fick stå i centrum :)

  • kipso
    Äldre 18 Aug 11:15

    Vi hade möhippa och svensexa igår. Helt fantastiskt. Jag var mest orolig över dottern (6 mån) som skulle sova hos mina föräldrar, första gången. Men det hade gått jättebra.

    Idag vaknar jag upp med träningsvärken från helvetet och blåmärken på hela benen. Poledance och äventyrsbana stod på mitt schema igår. Alla tjejerna som var med igår måste ha långklänning nästa helg för vi har alla så mycket blåmärken, hihi.

     

  • Äldre 18 Aug 11:38
    kipso skrev 2013-08-18 11:15:25 följande:
    Vi hade möhippa och svensexa igår. Helt fantastiskt. Jag var mest orolig över dottern (6 mån) som skulle sova hos mina föräldrar, första gången. Men det hade gått jättebra.

    Idag vaknar jag upp med träningsvärken från helvetet och blåmärken på hela benen. Poledance och äventyrsbana stod på mitt schema igår. Alla tjejerna som var med igår måste ha långklänning nästa helg för vi har alla så mycket blåmärken, hihi.

     
    Här var det också både möhippa och svensexa igår och jag hade också poledancing på min möhippa :) Sambon hade fått spela paintball, så av oss är det han som har blåmärkena :)
  • Helipa
    Äldre 18 Aug 14:39

    Nu har möhippan varit och trots min oro så blev det en underbar dag! Vi var totalt 6 st och åt brunch, hade privat danslektion (reggaeton/dancehall, haha, superkul), sedan vin i parken och besök på kallbadhuset (nakenbad och bastu), slutligen middag hos en av tjejerna. De hade beställt catering från en libanesisk restaurang och det var fantastiskt gott! Sedan hade de gjort en film med min m2b och ställt en massa frågor till honom och så skulle jag gissa hans svar innan man fick höra hans svar, gissade faktiskt alla rätt! Jättefint, jag grät en skvätt :)Sedan fick jag ett presentkort på massage och spa från tjejerna som inte kunde komma, jättefint! Min oro var ju helt obefogad, det var ju precis vad jag misstänkte, men man blir så uppstressad så här sista veckan och jag var helt ur fas dagarna innan. Det var jag visserligen igår också och hade massiv huvudvärk hela dagen, men det är ju inget tjejerna hade kunnat göra något åt.Nu är det mindre än en vecka kvar och vi sitter och sätter ihop programmen, imorgon jobbar jag sista dagen och sen är det bröllopsförberedelser hela långa dagarna! Mycket som ska fixas nu sista dagarna, hoppas man får lite sömn emellanåt också!          

  • Helipa
    Äldre 18 Aug 14:41

    FrökenCitron skrev 2013-08-17 08:20:43 följande:Helipa, jag förstår dig! Efter att ha varit i den här bröllops-karusellen i över ett år så har jag lärt mig två saker; 1. Ingen förstår vår stress/planering/tid/energi/pengar/kärlek/oro/lyck a inför bröllopet 2. Fokusera endast på lyckan att få gifta dig med mannen i ditt liv under bröllopspleneringen o bröllopet Så mitt råd till dig Helipa är att vara glad för de vänner som kommer vara med på din möhippa och vara lycklig för att du vunnit högvinsten i livets lotteri, du har vunnit din blivande mans kärlek. Allt annat kan kvitta i livet! Ha en härlig dag Helipa!   Brud anno 2013Tusen tack för peppen! Det hjälpte faktiskt att läsa det här inlägget när jag vaknade :) Försökte verkligen fokusera på de som kom dit och det blev en jättehärlig dag!

  • Helipa
    Äldre 18 Aug 14:42

    confuzed86 skrev 2013-08-18 10:21:55 följande:Nu är vi man och fru! Gårdagen var helt fantastisk! Vissa saker gick inte som planerat och andra blev så mkt bättre än tänkt, men det gjorde absolut ingenting! Har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv! Blivande brudar: slappna av och njut! Nog var det jätte nervöst att gå in i kyrkan och jag skakade som ett asplöv men helt klart den bästa upplevelsen jag varit med om där vi fick stå i centrum :)Jättestort grattis!!! Posta bilder!

  • 1337Li­se
    Äldre 18 Aug 15:14
    Helipa skrev 2013-08-18 14:39:48 följande:
    Härligt att du kunde njuta ändå. Man kan verkligen vara helt ur fas de här dagarna och oro kommer och går. Men bra att du fick en fin möhippa! Hjärta
  • Äldre 18 Aug 18:28

    Nu har vi fått lite bilder från fotografen! Vi hade en underbar dag ch jag kände mig som en prinsessa hela dagen.... önskar bara jag kunde få bara klänningen fler gånger :)



     


  • Äldre 18 Aug 19:45

    Lakinna, vilka fantastista bilder! Ni ser helt magiska ut!

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!