• FreNi
    Äldre 3 Aug 09:56
    284951 visningar
    2767 svar
    2767
    284951

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Det är just nu ett år kvar till den stora dagen, och jag tänkte att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i augusti 2013 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Flört

    Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe  planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka. Hoppas vi får många roliga stunder här i tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!
  • 1337Li­se
    Äldre 18 Aug 21:15

    Åh nej, när man ser så där vackra bilder med en sådan vacker klänning så börjar man tvivla på sina egen brudklänning. Jag vill också ha en sagoklänning med sagoslöja! Jag förstår att du kände dig som en prinsessa =')

  • Äldre 19 Aug 09:33

    Lislj skrev 2013-08-18 19:45:38 följande:Lakinna, vilka fantastista bilder! Ni ser helt magiska ut!TAck så mycket! Det var magiskt :)1337Lise skrev 2013-08-18 21:15:47 följande:Åh nej, när man ser så där vackra bilder med en sådan vacker klänning så börjar man tvivla på sina egen brudklänning. Jag vill också ha en sagoklänning med sagoslöja! Jag förstår att du kände dig som en prinsessa =')Åh tack! Du behöver säkert inte oroa dig, jag kände likadant när jag såg andras bilder men dín klänning är säkert helt rätt för dig och du kommer stråla på din dag!

  • Äldre 19 Aug 09:38

    Någon som behöver fotograf?

  • Äldre 20 Aug 05:27

    Nu är vi äntligen gifta!!!!!!!! Dagen var bättre en vad jag någonsin kunnat drömma om.
    Denna bilden fick vi av en av gästerna och jag älskar min knasiga men lyckliga min :)


  • brud20­130817
    Äldre 20 Aug 12:09

    Hej!
    Den 17/8 gifte vi oss. Här är några bilder som gästerna tagit. Det blev verkligen en helt underbar dag. Vilken känsla att gå in i kyrkan och avlägga löften inför alla nära och kära.





  • Äldre 20 Aug 18:34

    Nu är jag äntligen Jespers fru! Vi hade det perfekt den 17 augusti! Allt gick så bra och dagen gick (tyvärr) snabbt förbi. Så här kommer lite bilder från gästernas mobiler! :)




  • Alvsti­na
    Äldre 20 Aug 18:59

    Vad härligt att se alla era bilder!! Själv har jag vikt och häftat festprogram idag.

  • Helipa
    Äldre 20 Aug 19:30

    Åh, så underbara ni alla ser ut! Stort grattis! Fantastiskt roligt att se och läsa att alla har så härliga dagar! Det känns ju extra kul när man har följt med i planeringen :)

    Idag är det bara några dagar kvar till min stora dag och jag gjorde ögonfransförlängning och handlade in den sista alkoholen idag. Nu är det bara lite småfix kvar och äntligen börjar man känna att allt faller på plats! Jag längtar!! 

  • Äldre 20 Aug 20:43

    Det känns att det börjar vara nära nu (10 dagar bara imorgon!) och vi har ännu en del att fixa. Idag har vi kämpat med bordsplaceringen, men vi tror vi har det nu. Lokalen har vissa begränsningar med pelare i mitten som gör det svårt att placera in borden så som vi helst skulle vilja ha det, så vi har fått pussla ordentligt. Festprogrammen är också på gång och vi har i alla fall bestämt vad vi ska ha i dem (och gästbeskrivningarna är nästan klara, de står för största delen). Imorgon är det övning i kyrkan!

  • Äldre 21 Aug 09:40

    Nu är jag också gift. I lördags skedde det och dagen var precis så perfekt som vi önskade. Strålande solsken över vigselakten utomhus och lite mer moln när fotograferingen var. Vi hade supertur med vädret eftersom det ösregnade både dagen innan och dagen efter. Några kort har vi inte sett än, kommer nog en del indroppandes med tiden. Återkommer med mer info senare, nu ska vi packa inför hemfärden till Norrköping. 

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!