Inlägg från: confuzed86 |Visa alla inlägg
  • confuzed86

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Vi ska inte hålla ngt tal. Det får gästerna stå för ;)

  • confuzed86

    Åh vad jag är glad! Hade problem med att jag ej var nöjd med min brudklänning. Kollade på en begagnad på blocket och den var sååå rätt! Behöver varken sy upp, in eller ut. Sitter som en smäck! Blev en mkt enklare modell än vad jag föreställt mig men den är så rätt för min kroppsform. Kan ej bli bättre!! :) blev en forever yours klänning :)

  • confuzed86

    Känner igen detta med problem med brudtärnor/bestman. Min syster som är en av tärnorna har startat ett krig med vår pappa så hon vägrar nu sjunga duetten i kyrkan med honom så han får göra det själv. Samtidigt som min sambos bestman beter sig som ett riktigt praktarsle! Han hade inte "råd" att följa med på svensexan men han hade råd att festa på krogen hela den helgen. Han är sur och tvär varje gång min sambo ringer han och har inte en gång frågat om vi behöver hjälp med något. Skickade till honom om att han skulle hålla tal vilket han visste. Min sambo är orolig över att han inte ens kommer dyka upp. Jag tycker att han ska byta bestman men min sambo vill inte trampa ngn på tårna och få ovänner. Jag tycker själv att han tänker helt fel. Det är VÅR dag och VI ska få den precis som vi vill. Varför kan folk inte bara bete sig vuxet och låta oss brudar/brudgummar få det som vi vill ha det. Varför ska vi behöva rätta oss efter andras åsikter och behov? Jag blir så less och vi gifter oss den 17/8...

  • confuzed86
    1337Lise skrev 2013-08-08 17:45:52 följande:
    Confuzed86: Håller med dig fullständigt! Varför kan man inte bara få den här tiden av sina vänner? Den dag min vän gifter sig så ska jag vara världens bästa tärna! Det har jag lovat mig själv. Hon ska få vara hur självupptagen som helst, och prata om det 24/7.

    Jag har faktiskt undvikit att prata med någon om bröllopet. Jag berättar om någon frågar men annars har jag inte sagt någonting. Men det är för att jag har en automatisk inställning till att ingen bryr sig egentligen mer än att vi ska gifta oss. Min fina tärna har nästan blivit lite stött av inte vi har bett henne om hjälp med något, så nu har vi bokat in en helg då hon ska vika festhäften med mig Glad
    låter bra det :) nej jag kan verkligen inte få in det i min hjärna, att folk bara struntar i att bete sig. jag hoppas verklilgen att allt går bra. mest av allt blir jag besviken på min syster som är så duktig på att sjunga, att hon itne bara kan svälja stoltheten och sjunga i kyrkan för vår skull. men så funkar det inte i vår familj tydligen.
  • confuzed86

    Jo man vill verkligen ta fram bitchen i sig men jag har fått bita mig i tungan flera ggr! Känner igen det där Med att vara överkänslig. Satt och skrev ut vigselprogrammet och det blev bra, skulle skriva ut bordsplaceringakorten igen då jag upptäckte att den rosa färgen inte var den samma som allt annat. Skrev ut första sidan och glömde ändra inställningarna sedan vigselprogrammen (skrev ut 50 papper). Kom på det när skrivaren spottat ut ca 15 papper, vilket resulterade i att mina fina pärlemorpapper tog slut. Började gråta som en tok så min M2b fick trösta mig haha

  • confuzed86

    Alvstina: var det min nya klänning du menade? Den kommer på bild efter bröllopet den 17e :) en enkel modell men väldigt fin :). Ska ha en lång spetsslöja till :). Märks att vi alla börjar bli jäkligt nervösa till dagen D! Vi får försöka lugna oss och ta det som det kommer. Är så glad att jag har min mamma och mitt värdpar (faster o nära vän)!

  • confuzed86

    Jag köpte min tredje klänning häromdagen för att jag ej var nöjd med de andra två jag hittade. Dock betalade jag bara 2000 för den sista så det kändes helt rätt för mig och jag gifter mig om En vecka! Nog kan det vara bröllopsnoja för det har jag fortf sedan jag köpte den sista men nu får det allt vara bra! Hehe

  • confuzed86

    kunde ej hålla mig. här är bilder på klänningen. ser det bra ut? ska ha en hellång slöja till med spetskant då jag ej har ngt släp. funderar på att ha en balconettbh under så att det ser ut som att jag har några bröst iaf haha




  • confuzed86

    Tack :) hippan kommer nog när du minst anar det. Jag hade inte en blekaste aning då de hämtade mig på jobbet. Fick en chock då jag tagit förgivet att jag skulle jobba ;)

  • confuzed86

    I lördags fixade vi vigselhäften, menyer mm så det är klart. Igår började jag putsa servettringar. Ska fortsätta idag. Puh har 100st. Imorgon hämta slöjan, lämna in ring för puts, köpa nya papper till placeringakorten då de blev fel. Torsdag naglar och fredag fixa i lokalen. Igår handlade jag all dricka och de varor som inte blir gamla. Blev en hel del!

  • confuzed86

    Åh vad härligt att se alla bilder på er som nygifta! Ni verkligen strålar allihop! :) min tur på lördag! Hoppas bridezillan släpper snart ;) visserligen en relativt lugn sådan.

  • confuzed86

    Jo stressen är hemsk! Fick även åka akut med sonen på 15 mån då han trillade ner för soffan och slog i huvudet rejält. Som tur var så var det ingen fara.

  • confuzed86

    Tack! Ja verkligen... Nu har den stressen lagt sig iaf men dagen blev inte som Man räknat med precis med alla måsten..

  • confuzed86

    Idag är Dagen! Kl 10 kommer alla tjejerna! Då blir det hår, smink o skumpa! :)

  • confuzed86

    Nu är vi man och fru! Gårdagen var helt fantastisk! Vissa saker gick inte som planerat och andra blev så mkt bättre än tänkt, men det gjorde absolut ingenting! Har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv! Blivande brudar: slappna av och njut! Nog var det jätte nervöst att gå in i kyrkan och jag skakade som ett asplöv men helt klart den bästa upplevelsen jag varit med om där vi fick stå i centrum :)

  • confuzed86

    här är några bilder från vårt bröllop, dck ej från fotografen. (ursäkta bombandet) :)










Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!