Inlägg från: confuzed86 |Visa alla inlägg
  • confuzed86

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    det står mellan tre klänningar än så länge! får posta de i olika inlägg då jag ej får med mer än en bild per inlägg :S


    nr1:


  • confuzed86

    Jag har nog mest fastnat för nr1. Dock har jag alltid haft breda höfter och är riktigt päronformad, så då kanske den modellen fung. Hade tänkt åka till ngn affär först och prova olika modeller för att se vad som passar bäst på mig. Dock kan jag ej göra det än då jag går på diet för tillfället. Gått ner 8kg och siktar på ca 10-15 till (fick barn förra året och nu känner man sig riktigt taggad till bröllopet) men det ska säkert fixa sig. Har därför även valt klänning med snörning bak så man sj kan justera en del!

  • confuzed86
    Augusti13 skrev 2013-03-14 12:30:37 följande:
    Gillade också nr 1 bäst, den var supervacker :) Nummer 2 var också snygg, men nummer 3 var inte alls efter min smak. Har svårt för den stora "valken" (haha vad kan man kalla den!?) i mitten :p
    jo det är mest den som har stört mig med hehe...
  • confuzed86

    Jag personligen tycker att tiden ska va när vigseln börjar. Ni lär ju ändå hinna mingla innan maten serveras. Varför inte skjuta lite på middagen ist till kanske 17:45-18.00 så har ni ca en timme på er att mingla efter vigsel? Vi kommer sätta tiden till 15.00 då vi gifter oss i kyrkan sen åker alla till lokalen och vi kommer åka och ta bröllopsfoto och komma lite senare, mingla och kanske äter runt 17-18 tiden. Känns helt ok

  • confuzed86

    Sommaren13: kommer skorna synas mkt så hade jag nog hellre haft vit vita, men synd de inte så kanske det ej har så stor betydelse?

  • confuzed86

    Kommer ni dekorera bröllopslokalen med lakan osv eller bara fixa borden? Jag vet inte riktigt hur jag ska dekorera. Funderar på om jag bara ska sätta upp billiga gardiner vid scenen och två portar som man kan öppna upp under sommaren samt några girlanger. Taket bryr jag mig inte om då där e runde lampor som påminner om klotlyktor i papp. Bakom vårt bord finns där flera fönster(små) blir det bäst att hänga skynke för där eller inte?? Shit vad tankar det går i huvudet nu när det börjar närma sig!!

  • confuzed86
    MissFannie skrev 2013-03-15 09:57:55 följande:

    Känner igen det där confuzed! vi har beställt tyll som vi tänkt hänga upp i taket för att göra det lite ljusare, funderar även på om man skulle hänga upp fiberväv men har läst att det är lite brandfarligt och vi tänkte ha levande ljus lite här och var så jag vet inte riktigt... sen tänkte vi även göra vimplar att hänga upp, tror det ger en lite mysig känsla :)
    pirrar i magen när man tänker på att det är mindre än 6 månader kvar!! :D


    ja det gör ju verkligen det! har planerat en tripp till ikea i slutet av månaden. Är lite av ett kontrollfreak så vill ha så mkt som möjligt klart i tid så att man slipper stressa i slutet!! Tänkte köpa knoppa lakan att ha som linnedukar, värmeljushållare till borden (har även blockljus i rosa som jag köpt på rea på nille, 18st för 108kr!!). Funderar åp att köpa de billig gardinerna som kostar typ 20kr/paret att sätta vid portarna och scenen, har även tänkt på vimplar. Vill dock ej lägga för mkt pengar på det..
  • confuzed86

    Johannisen: tycker du har hunnit med ganska mkt! Visst jag har skickat ut inbjudningar men jag har ej skaffat ring och klänning än så alla gör man ju olika :) man får ta det i den tid och ordning man sj vill. Dock är jag lite av ett kontrollfreak så vill ha så mkt som möjligt klart snart. Blir ikea nästa vecka och gekås imorgon :) klänning kommer beställas i nästa månad och ringen ska köpas snart med :) så roligt när det händer mkt med bröllopet :) min m2b är inte Heller så intresserad då jag tjatar om detta bröllop var dag hehe

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!