Inlägg från: confuzed86 |Visa alla inlägg
  • confuzed86

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Vi gjorde våra själva. Hittade en mall på nätet som innehöll inbjudan, meny etc. Det tog inte så lång tid att göra dem men kollade dem några gånger och gjorde små ändringar. Dock inget infoblad. Kommer bjuda in till evenemang på Facebook för de flesta. De andra som ej har det tar vi via tele. På evenemanget kan då alla skriva om de har allergier osv samt att vi lägger ut karta till kyrka och fest. Vi kommer också skriva vad vi önskar oss och de kan ställa alla sorters frågor.

  • confuzed86

    Idag var jag på gekås och köpte mer papper så jag kan skriva ut vigselprogrammen utan att det kostar skjortan! De har vanliga vita (matta) fotopapper i 50 pack 180g för 34,90kr!! Tänkte haft pärlemorpapper som jag har till inbjudningar, menyer och placeringskort. Men eftersom man får skriva ut så mkt fler vigselprogram då man får räkna med fler i kyrkan, så tänkte jag om. 200 ark papper för 140kr är inte helt fel

  • confuzed86

    Vi ska ha buffé med kallskuret, potatissallad och en enkel pastasallad. Till det blir det baguetter eller frallor med smör och ost samt 2 sorters kalla såser. Till förrätt blir det skagentoast och efterrätt enbart tårta och kaffe.

  • confuzed86

    nu har jag skickat iväg beställning och mått till min klänning!!!! Känns helt overkligt.... Har beställt från Kina (ebay) så får se hur den blir. den landade iaf på 852kr ink frakt! :)


  • confuzed86

    Jo jag håller tummarna med! Vi måste också kolla på lokalen igen! Får bli senare då vi kan ringa vaktmästaren och bestämma en tid med honom. Nästa vecka ska jag till Skåne, gå igenom vilka blommor jag ska ha i bukett och bordsarrangemang då mamma står för blommorna och fixar det via sitt jobb :) längtar!!

  • confuzed86

    Ok! Det var ju inte så farligt om man tänker på att de är special gjorda efter önskemål!

  • confuzed86

    här är klänningen som jag beställt... hoppas den blir bra (från kina):


Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!