Inlägg från: confuzed86 |Visa alla inlägg
  • confuzed86

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hej! Hoppar in här också :)


    Vi gifter oss den 17/8-13


    Vi har bokat kyrka och festlokal!


    planerar ett bröllop för ca 70 pers (budgetbröllop)


    Igår beställde jag pärlemorpapper på nätet för att göra inbjudningskort, meny, vigselprogram m.m. Fick 75 papper för ca 140kr på nätet :) Hittade även en simpel wordmall där allt är klart (bara till att ändra info och namn osv)


    Klänning med tillbehör är ordnat. Kostar mig inte en krona då jag ska ha min fasters klänning, smycken osv. Helt underbart fin är den :)


    Hur ska ni göra med maten? catering/laga själv/buffe?

  • confuzed86

    Jag har nyss gjort mina STD-kort i Word. Blev riktigt nöjd :)


     

  • confuzed86

    jag satt nyss och kollade tärnklänningar på ebay.com. en massa fina till bra priser! dock fr man ju ha storlekarna i åtanke om det beställs därifrån.


    här är våra STD-kort som ska skickas ut snarast!


  • confuzed86
    Augusti13 skrev 2013-03-05 12:50:05 följande:
    Vi funderar mycket kring bröllopstårtan nu för tiden. Har alltid velat ha en riktigt trevåningstårta, men det är ju helt otroligt dyrt! Inte många som verkar göra just tre våningar på varandra heller, svårt att hitta någon ju.
    Är det verkligen rimligt med drygt 60 kr per bit? Helt otroligt! Vi som har drygt 100 gäster måste ha 100 bitar. 6000 kr på en tårta.. haha:p Hur gör ni andra?

    Jag har gått via folk på facedbook faktiskt. Brukar finnas de som gör tårtor på olika ställen här i landet. Jag bor utanför Borås. Där är en tjej i Borås som gör för 35kr/bit sen har jag en annan i reserv utanför Borås som förra året tog 32kr/bit. Möjligtvis någon krona plus beroende på dekorationer osv då de gör allt av flowerpaste/marsipan osv.


     


    Var i landet bor du?

  • confuzed86
    josvi558 skrev 2013-03-05 13:19:21 följande:

    Jag och min sambo gifter oss den 17e och jag funderar när ni som gifter er samma dag skickar/skickat er inbjudningar?


    jag gifter mig samma dag och ska lägga dem på lådan denna veckan tänkte jag, d åjag vill att så många som möjligt ska komma (de flesta lägger ju in om semester i mars/april) och har satt 8 maj som sista O.S.A
  • confuzed86

    JAG HAR HITTAT MIN DRÖMKLÄNNING. Känns som att jag fått lite dåligt samvete bara. Har bestämt med min släkting att jag skulle ha hennes klänning då vi ville få ner kostnaderna m.m. Den är jätte fin och det känns som om jag kommer göra henne besviken då hon ser fram emot att jag ska ha hennes. Men samtidigt är det ju min dag...


    hur hade ni gjort?


    här är klänningen:


    http://viewitem.eim.ebay.se/2013Evening-dress-formal-bride-Party-gown-Wedding-dress-Flower-Girl-Lace-Halter-/151003743650/item

  • confuzed86

    Jag har tänkt mig något liknande denna. Då min mamma jobbar i blomsterbutik och får alla blommor till inköpspris så har jag ingen aning om vad den kommer kosta. Färgerna kommer vara rosa, vitt och möjligtvis lite pärlband eller liknande i silver


  • confuzed86
    SingingFantacia skrev 2013-03-05 17:24:27 följande:
    Riktigt vacker klänning men förstår ditt delemma. Jag tror dock att hon föstrår dig om du förklarar det för henne. För hon hade nog velat samma sak om hon var i din sits.
    tack :) jo jag hoppas det. man vill ju samtidigt inte trampa ngn på tårna och bli en bridezilla ;)
  • confuzed86

    Kolla både fb och Google. Johannes tårtor finns mfl. Är inte säker på om Johannes tårtor var i Sthlm eller jönköping

  • confuzed86

    Augusti13: har du kollat med "en nypa socker"? De tog 45kr/bit på doptårtor så kanske kan hoppas på att de inte tar jätte mkt extra för bröllop?!

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!