Inlägg från: Aug 2013 |Visa alla inlägg
  • Aug 2013

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Här har vi en till Augusti brud, bokade kyrkan och lokal idag då det tidigare bara varit prel bokat så den 17/8-13 är det äntligen dax efter 7års förlovning!
    Kan inte riktigt förstå att vi verkligen ska gifta oss!
    Sambon har inte velat det tidigare för han tycker giftemål är "onödigt" men nu efter en weekend bara vi två så har han vänt helt, då han även "friade".
    Nu är det han som planerar, bokar och är bara helt underbar!

    Har även köpt min klänning igår!
    Nu ska inbjudningarna knåpas ihop såfort vi i slutet på veckan har tillfrågat bestman/toastmaster.
    Det är i nuläget endas min tärna som vet något, inte ens våra föräldrar så det kommer bli otroligt kul att bara skicka ut inbjudningarna. Så som dom har tjatat i alla dessa år!

    Hoppar in här i tråden och bollar ideer/inspiration.

  • Aug 2013

    Mina tankar är att se hur mycket jag hinner gå ner innan den stora dagen. Finns den "fina" magen efter 2 barn kvar då med så får det nog bli någon typ utav "värsta trosorna" men det känns som man kan hinna hitta det då när det är någon månad kvar bara. Det finns ju lite var stans i butikerna nu för tiden!

    Jag sitter i inbjudningskorts djungeln.
    Hur sjutton ska dom se ut?!
    Göra själv eller beställa.
    Hur gjorde ni?

    våra färger är grönt/vitt/rosa någon som har något tips.
    Tänkte mig först något liknande detta http://www.brudobrollop.se/gds/inbjudningskort.htm men hittar ingen fin tapet som kan göra sig bra på korten.

  • Aug 2013

    Fröken Finemang: Vilka fina kort ni gör/gjort!
    Jag kikade på massor med olika förslag men hittade inget bra material som passade så sambon fick uppgiften att beställa. Jag kom fram till att hur mycket jag än vrider och vänder, väljer völjer bort så kommer jag inte att bli nöjd endå. Så han fick uppgiften så nu är dom beställda och vi väntar på att dom ska komma i brevlådan vilken dag som helst. Det blev från Optimalprint.
    Vi vill försöka få ut dom så  fort som möjligt då jag hört flera som håller på att planera sin semester redan samt att vi har lite utländska gäster så vi vill att alla ska hinna få med oss i sin planering ;)

    Såfort sambon kommer hem från jobbet så ska vi bege oss mot Västerås för att kika på ringar. Såg ju här i ett tidigare inlägg att Albrekts Guld har rea och såg det på deras hemsida. Vi vet ju redan vad vi vill ha på ett ungefär så tänkte att vi kanske kunde "fynda" någon utav våra iallafall :D
    Jag köper en till och kommer att ha två, sambon byter ut sin och vill ha en bredare grövre slät nu har vi ganska så tunna med lite mönster.

  • Aug 2013

    Vi var också på mässan i Nacka men jag tycker inte heller att det var sp mycket att hänga i julgranen. Vi tittade också på ringar men annars så kände vi mer att gud vi är ju klara med det mesta. Köpte min klänning lite senare på kvällen.
    Igårkväll fixade jag även sminkningen som en jobbarkompis som är utbildad makeuparstist fixar helt gratis :D
    En annan utav tjejerna på jobbet ska se efter om hon kan fixa en bil åt oss att åka. Min sambo har alltid sagt att om han ska gifta sig så ska han ha liveband och åka Hootroad. Kompisens pappas kompis har en som skulle vara perfekt så jag hoppas jag kan fixa det som en liten överaskning ;)
    Underbara folk runt ikring sig kommer man långt med :D
    Inväntar (förhoppningsvis) blivande toastmastern och hans tjej för middag och den "lilla" frågan om han vill hjälpa oss med vår stora dag. Även om han vill vara bestman :)

  • Aug 2013

    Igårkväll tillfrågade vi Bestman och det ville han vara, vi frågade ävn om han ville vara Toastmaster men det ville han inte. Vad gör man nu?! Han var ju den som skulle vara helt perfekt men han kände att det var för stort ansvar.
    Ev får det bli min pappa. Eller så tänkte jag att en tjejkompis kanske kunde vara Toastmadam istället.

    Hur har ni andra.
    Är allt sånt klappat och klart?

  • Aug 2013

    Det är jätte svårt det där hur man ska göra och som sagt man vill inte tvinga någon utan dom har all rätt att tacka nej om dom känner att dom inte vågar/vill så själklart godtog vi det.
    Men det är ju jätte konstigt när den man redan har en bild utav hur de kommer att bli tackar Nej.
    Vi funderade massor hela förmiddagen tills jag ringde en utav mina bästa kompisar och frågade henne.
    Även hon vill fundera men dom kom sen på middag nu ikväll och hon tackade efter mycket prat om vad vi förväntade oss osv JA! Gud så skönt. Nu kan vi äntligen skicka ut våra inbjudningar med all info och samtidigt då berätta för alla att vi ska gifta oss då ingen fått veta något än. Våra föräldrar kommer nog att ringa oss fort som sjutton då deras inbjudningar dyker upp i brevlådan i veckan men någon lite arg kommentar om att dom inte fått veta något förens nu ;)
    Men jag menar efter 6 års förlovning och många många tjatiga frågor om när det blir så är det äntligen dax!

    Vi kikade på ringar idag. Jag har hela tiden varit inne på guld medans sambon har försökt få in mig på titan spåret men nää dom känns så simpla.
    Vi gick en på en guldsmedesbutik i västerås och hittade en ring som vi verkligen fastnade för och denna var i titan. Jag tar diamanter i min troligtvis 5st som det var i den jag provade i butiken men man får den ju precis så som man vill ha den.
    Den är som delad imitten så det ser ut som två ringar så då tar jag av min flrlovningsrig och har bara en jag med.
    Vet dock inte hur man lägger upp bilder så jag kan inte visa er hur den ser ut :/
    Att priset för båda ringarna blir mindre än vad bara min i guld skulle kosta gör ju inte saken sämre direkt! ;)

  • Aug 2013

    Nu finns här ingen återvändo :)
    Inbjudningarna ligger i postlådan och inväntar transport!!
     
    För vår del så lutar det åt att dansa till Nothing else matters med Metallica som brudvals (eller vilken sort v nu får till ;) ) Har alltid velat ha den men det blir nog utan sång till.

    Ska ni ha solist i kyrkan? Vad ska han/hon sjunga?

  • Aug 2013

    Smekmånad för våran del blir som vi planerat nu någon gång i höst/vinter.
    Eftersom vi har 2 små kottar att tänka på så känner vi att det är mycket att fixa inför bröllopet spec mot slutet så när allt det är över så vill vi inte sticka iväg utan vara mer med dom än vi kanske hunnit medans vi fixat det sista. Därför blir den lite senare tänkte vi. Vart är inte planerat än, Men sambon har aldrig varit utomlands så det får bli något bra ställe så han vill åka flera gånger ;)

  • Aug 2013

    Längtandsfull: Vära barn kommer att vara med under vigseln i kyrkan men inte under middag/fest.
    Dom är så små (2&4) så dom kommer nog mer tycka det är tråkigt. Samt att vi ska kunna koppla av mer utan två ev gnälliga/utråkade barn.
    Vi ska bara hitta någon bra barnvakt, alla som brukar vara är ju bjudna ;)

  • Aug 2013

    Gud så underbart gjort Skogus!! Som sagt tänk att du ska gifta dig med en sån romantiker ;)

    Min sambo har varit helt som förbytt efter att vi bestämmt oss att vi vekligen ska gifta oss, verkligen en romantiker han med ;) hihi men de där slog nog allt :D

    Idag har anmälningar börjat ploppa in ifrån gästerna, dock verkar inte svärmor ha fått hem sin än eller så spelade hon dum när hon ringde tidigare idag till min sambo.

    Började tänka idag, tänk om någont inbjudan kommer bort i posten så dom itne får sin och inte vet något?!
    Tror nerverna redan börjat stöka när det blir mer och mer verkligt!

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!