Inlägg från: Aug 2013 |Visa alla inlägg
  • Aug 2013

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Sjörå skrev 2013-02-12 21:28:50 följande:
    Vi ska gifta oss utan Mölnlycke som ligger en bit utanför Göteborg. Jag är därifrån från början och eftersom vi ska ha en borgerlig vigsel passade det stället oss bra. Var ska ni ha festen?
    Vad roligt med förlängningen på jobbet grattis!

    Vi kommer att ha festen i Mälbygården en bit utanför Enköping ganska nära kyrkan ,om du vet vilket ställe det är?!
    Alvstina skrev 2013-02-13 18:09:24 följande:
    Idag kom min bröllopsklänning som jag beställt från Kina! Jag är helnöjd :)
    Åhh spännande, då måste vi ju få se en bild?! :D
  • Aug 2013
    sansun skrev 2013-02-15 12:49:33 följande:
    Vi har förlovningsringar i Titan, precis som du var jag lite "anti" , INNAN jag såg dem, då blev det bara RÄTT Stilrena och snygga är ordet! Tycker inte alls att de ser simpelt ut. MEN hittar ingen vigselring som jag tycker matchar riktigt. Får jag fråga vad den du valt heter? 
    Absolut, den vi valt är från Swepol http://www.swepol.pl/se/titan-allians

    Finns massor där. Kolla återförsäljare sen går du till dom nära dig och frågar efter ringarna, här hos oss hade dom nämligen dem i ett stängt skåp utan fönster så man såg inte ens att de ringar fanns, idiotiskt!
    Dom gör ringen så som du vill ha den i bred, antal diamanter osv osv
    Vi tänker ta dessa och lösa in våra förlovningsringar i guld då dom bara kommer ligga annars endå. Tycker denna var så fin eftersom det även ser ut som två ringar så tyckte vi det räcker med en.

  • Aug 2013

    Vi har inte planerat så länge vi heller men endå kommit väldigt långt känns det som. Dock kraschade både hår och mat planer så nu söker vi efter lite andra förslag. Ska ringa en annan bekant idag som även han är kock och se vad han vill ha och vad det kan kosta via honom :/ Om inte annat får det nog bli något typ utav buffe, inte det jag igentligen vill men det jg hade som bild i huvudet blev ju inte av så kanske ska byta helt då istället.

    Igår kikade jag i en tråd här på BT om olika förslag att skriva om gästerna i festhäftet vilket jag tycker är en väldigt rolig sak då vet man något om den man får som bordsdam etc. Måste dock ta hjälp av våran toastmadame eller så för att få ihop om alla :)

  • Aug 2013

    Vi har skickat ut våra inbjudningar redan då jag hört flera som redan planerar inför semester så vi vill kunna ge alla en chans att planera efter oss om dom känner att dom vill kunna närvara :) Vi satte osa den 1a Juni Skickade ut nu i början på Februari.

    Ja precis vi tänkte ha en sån minibordsplacering vi med så man ser vem det är skrivet om som sagt ;)

    Vi har fått en prisidee om 4-5000:- för ett band för en kväll. Dock är det här i Enköpingstrakten dom håller till så det är nog inte så stor chans att dom åker till skåne dock :/ Tyckte därimot att det var ett billigt pris för vår del vilket jag gillade ;) Alla slantar man kan spara är bra, bara resultatet blir bra :D

  • Aug 2013

    Soderpling: Vilken häftig grej att bara lämna allt här hemma och gifta sig "borta" är det någon utav er som har något speciellt band till just Paris?
    Jotack, jag har börjat inse att inte allt klaffar lika bra som man tänkt från början! Men det är bara planera om det är ju ett bra tag kvar.
    Fick dock svar idag från vårt andra matalternativ och det verkade lovande. Han skulle kolla med sitt vanliga jobb så han inte jobbar den dagen bara. Skönt då jag hade lite småpanik över hur det skulle bli med mat osv pengarna bara rann iväg kände jag men nu blev jag lugnare igen!

  • Aug 2013

    Min sambo har sett klänningen på bild (inte jag på bilden), men på mig får han se den först när jag kliver in i kyrkan.
    Riktigt svårt att inte visa den varje dag då jag vet att den ligger inne i klädkammaren och bara väntar!

    Har tänkt att bli av med lite flera extrakilo innan den stora dagen men är samtidigt lite rädd att klänningen blir för stor, dock är det som sagt lättare att sy in än ut.
    Var till min mamma igår och hon säger att hon köpt för en tid sen 2 burkar fettförbrännings piller man skulle äta med maten så man inte blev sötsugen och de hjälpte till att förbränna mer fett. Hon hade inte hunnit testa dessa än så jag tog dom.
    Sagt och gjort, to dessa med maten igår kväll och vaknade imorse upp supersmal! (skämt å sido)
    Det slutade med ett besök på Akuten pga en kraftig allergireaktion från tabletterna så inget mera fusk här inte, första och sista gången. Hårdträning och bättre mat så ska de nog gå bra iallfall ;)

    Planeringen iövrigt här hemma går rätt trögt. Vet inte riktigt vad jag ska ta tag i. inväntar svar från mat, hår, blommor.
    Ska någon dag åka och mäte lite i lokalen som vi ska vara i så man vet hur man kan ställa borden osv och skissa lite smått på bordsplaceringen.
    Vill ha sol och vår så man får lite inspiration, sammtidigt som jag känner att stressen nog då tar vid!

  • Aug 2013
    josvi558 skrev 2013-03-05 13:19:21 följande:

    Jag och min sambo gifter oss den 17e och jag funderar när ni som gifter er samma dag skickar/skickat er inbjudningar?


    Vi gifter oss den 17 Augusti vi med och vi har redan skickat ut våra inbjudningar, Ville göra det så tidigt som möjligt eftersom folk redan planerar sina semestrar och vi har gäster från andra länder så dom ska hinna boka resa osv om dom vill komma :)
  • Aug 2013

    Jag provade klänningen igår igen (man kan ju inte bara låta den ligga där) och va sjutton! Den är ju för kort ibak men längre ifram. hur gör man då?! Det  är en klänning utan släp så det finns ju inget mer där att ta av så att säga.
    Tror lite böllopsnerver har börjat spöka!!

  • Aug 2013

    Hej "Brudar!"

    Nu var det ett tag sen som jag med skrev något här.
    Har lixom inte haft inspiration alls på sista tiden och alla planering har legat på is.
    Nu när solen och våren börjar komma så kom även inspirationen tillbaka :D

    Har de två senaste veckorna fått in en massa namn på gäster som tackar ja.
    Även fått klart men kock (den vi önskade först men som då var lite off har äntligen tackat ja)
    kikat på lokalen och rekat allt där.
    Serveringspersonal sågott som fixat, iallfall en huvudperson som har lite övertaget en andra person är lite löst än.
    Provat klänningen och TACK gode gud, jag har förlorat ganska mycket av de extrakilona som setat på baken och rung höfterna så nu sitter den bra mycket bättre!! Fick halvpanik för ett tag sen när den satt sådär!

    Ska sätta mig ned med mannen i mitt liv ikväll och göra upp en liten lista.
    Ingen som vill dela med sig hur er planering ser ut, vill inte missa något som visar sig vara viktig men endå en småsak?!

  • Aug 2013
    Längtandsfull skrev 2013-04-11 12:40:53 följande:
    Jag kommer att göra våra själv. Eller med hjälp utav min mamma hon är jätte duktig och helt galen i scrapbooking så hon kommer att hjälpa mig. Det svåraste tycker jag är att få till allt som ska vara i så det blir bra. Vill ha en liten beskrivning utav varje gäst men de är inte jätte lätt att komma på något bra om alla, man känner ju alla så olika bra/mycket.
    Har lånat min systers som dom hade på sitt bröllop och ska låna av en kompis åxå och kika på hennes för att få tips :)

    Har idag bestämmt oss om vart vi ska köpa tårta ifrån då den tjej som var tänkt inte kunde göra pga längre sjukskrivning. Även fått det klart med serveringspersonal nu i dagarna och planerar för fullt vad som ska handlas i Tyskland då vi åker över dit ibörjan på Juni.
    Inväntar svar om blommor då hon som skulle göra dem inte heller kunde längre.
    Något man lärt sig utav det här med bröllopsplanering är ju att inte lita på allt som alla lovar! Hoppas verkligen man får allt att klaffa när den stora dagen äntlligen kommer!!!
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!