• amek

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Har hittat en klänning på jenjenhouse.com som jag verkligen vill ha! Skulle därför uppskatta om någon kunde dela med sig av sin erfarenhet utav denna eller någon liknande sida. Blir det bra och borde man ana oråd när det är så billigt (1500-2000).

    Tacksam för svar! 

  • Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?
  • nixteina

    Hej!

    Vilket rolig och bra tråd och vilka fina klänningar ni fått! Är väldigt spänd på att se fler bilder!

    Jag tänkte lägga en beställning på den här:




    Däremot skulle jag vilja ha den i sweatheart neckline och ingen blomma i fram, vet ni om de gör sådana ändrigar? Jag har skickat iväg ett mail till dem så vi får väl se vad de svarar. :)

     
  • sagani

    Så!!! Efter semester på Irland och semester i Småland så har jag nu äntligen fått tid över till att sätta mig vid datorn :)
    Bilderna på klänningen är när den är precis upp-packad, så att den är skrynklig får ni leva med ;) Jag är jättenöjd, haft den hos en sömmerska idag som fullkomligt älskade den! Anledningen till sömmerskan var att jag måste ha ett band i släpet så jag kan hålla upp den under danserna :) Det är nu fixat och jag är supernöjd!!!! Tyvärr är bilden på släpet inte så bra, men ni förstår idéen iaf!




     
  • MsChevy

    Sagani: vilken fin klänning!!! 

    Jag velar som attan om vilken klänning jag ska beställa, men den här är en av favoriterna:
    (men urringningen o halterneck ska va som på bilden nedanför)




    Men hur i hela hälleflundra ska man lyckas förklara det för dom? Samt att jag vill att de skickar med ett cerise band till snörningen (utöver det vita alltså). 

    Nån som vet nåt om dinobridal? Har hittat många fina där oxå, men vet ju inget om dom....
     
  • RebeckaB

    MsChevy, Håller med MiaMiniMe. Den första var helt underbar!!!

  • nixteina

    Sagani: Så fin!! läste att du mailat med dem. När skrev du om att du ville ändra färgen? Jag mailade dem igår och har inte fått svar... De garanterr ju svar in 24 timmar men nu har det gått 36 timmar... 

    MsChevy: jag gillar också den första! Superfin! Kommer säkert bli jättesnyggt med halterneck till. Jadu det där med att få det förklarat för dem håller jag också på med nu... Hoppas vi lyckas :) Jag känner inte till något om dinobridal tyvärr.
     

  • annapia
    2barnsmor skrev 2013-04-26 09:52:03 följande:
    Hej!

    Nu har jag klickat hem min framtida brudklänning!
    Beställde även två stycken tärnklänningar så nu kommer man ju gå på nålar...


    Så snygg och klädsamt med halterneck.
  • Larssonmaria86

    Nixteina: Läste i en annan kinaklänningstråd att Kina firar någon helg denna veckan så därför svarar dem troligen inte på mail. Inte lätt att hålla reda på alla kinesiska högtider :P

  • sagani

    Jag fick svar inom 12 timmar, det var en söndag jag mailade dem. Haft kontakt med dem efter det också, och har det varit vardag har jag fått svar inom några timmar.

  • nixteina

    Tack så mycket för info, jag har nu fått svar. Dock går min summa precis över 1300 kr med ändringen och då blir det ju tull så nu vet jag inte hur jag ska göra hehe :)

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?