• amek

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Har hittat en klänning på jenjenhouse.com som jag verkligen vill ha! Skulle därför uppskatta om någon kunde dela med sig av sin erfarenhet utav denna eller någon liknande sida. Blir det bra och borde man ana oråd när det är så billigt (1500-2000).

    Tacksam för svar! 

  • Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?
  • lordoz
    Irma24 skrev 2013-03-10 15:59:49 följande:
    Jag betalade med visa direkt tyckte att det var lite onödigt att starta ett konto osv på paypal. Kan inte ni som ska få era klänningar nu i veckan lägga in bild när ni fått de? Jag är så himla nervös! Idag är det exakt 3 veckor sedan jag beställde.
    Klart jag lägger upp en bild... är också vääldigt nervös!
  • metalwedding

    Jag beställde från Jenjenhouse strax före jul, och klänningen blev levererad nån vecka efter nyår. den kostade 1500+tullavgift på ungefär 200 kr. Den var lite stor över midjan trots att jag måttbeställt, men jag tog inte måtten hos en sömmerska, så det blev nog inte exakt

  • Irma24

    Blev du nöjd? Var klänningen som på bilden? Har någon av er lämnat tillbaka något till Jenjenshouse?

  • lordoz

    Hejsan Alla!

    Idag kom min klänning...

    Den lämnade Kina i måndags, så leveranstiden kan jag verkligen inte klaga på. Jag fick min via UPS. Jag kunde med hjälp av 'tracking number' se hur långt klänningen hade kommit och när det förväntades levereras. Så därför visste jag redan i måndags att den skulle komma som idag.

    Dock hade jag ju angett hemadressen, och som de flesta andra människor så jobbar jag. Jag ringde därför till UPS för att fråga om att byta adress. De sa dock att det inte gick förran efter första försöket till leverans.. Vid 11 ringde däremot killen som skulle leverera det till mig och frågade om jag var hemma idag. När jag sa att jag inte var det och frågade om han kunde komma till mitt jobb istället så svarade han kanske och undrade vart jag jobbade. Nu passade det så bra att han hade andra leveranser precis där jag jobbar, så han kunde lämna den till mig på jobbet.

    Klänningen i sig var också jättefin. Jag hade förstått det som att det skulle vara broderier på den, men det var pärlor.. Men det gör mig ingenting. Storleken var okej, lite stor över midjan, men sambon snörade nog inte tillräckligt hårt heller, och dessutom är det ju skönt om man kan andas... MEN ärmarna var alldeles för smala.. Jag hade ju lagt till ärmar på en armlös klänning.. och har betalt extra för det.. och måttbeställt efter mina överarmar.. Men jag får INTE på mig den. Så jag ska ta och mäta omkretsen med måttband nu och se om jag angett fel eller om de sytt fel... Oavsett så får jag ta med mig den till en sömmerska här hemma och hoppas att det går att åtgärda...

    UPS sa inte heller något om tull och moms, och det var inget från tullen på själva paketet. Ni som fått betala tull och moms, hur har den avgiften kommit till er??? Direkt med paketet? Eller på en avi senare? Om avi, hur långt senare??

    ps. Eftersom jag inte kan få på mig klänningen ordentligt, så vill jag inte lägga upp någon bild ännu...

  • Flixon

    Vad tråkigt med ärmarna! Ang tull så är det inte säkert att du måste betala någon alls, det beror på hur mycket klänningen kostade. Minns inte exakt men jag har för mig att under 1300-1400 är tull- och momsfritt.

    Vaknade till ett mail imorse om att min klänning är påväg!! Solig  SÅ nervös för om den ska passa, om den ska vara fin, hur tyget är osv... Magont!

  • Emmacecilia

    Hej! Jag skulle vilja tacka alla er som skrivit om jenjenhouse och lagt upp bilder på era klänningar! Har varit så galet tveksam att beställa därifrån och har kollat så många trådar att man knappt tror det är sant. Men jag tog iallafall och beställde min balklänning därifrån idag och det får bära eller brista.

    Den här har jag beställt:

     





    Jag kanske inte riktigt hör hemma här egentligen, men balen kan man säga är MIN stora dag (än så länge, den vita klänningen får nog vänta ett par år ;) ) 

    Jag lägger mer en gärna upp en bild på den jag får hem i hopp om att hjälpa andra i framtiden och även som ett tack till Er här som visat era! :) 

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?