• amek

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Har hittat en klänning på jenjenhouse.com som jag verkligen vill ha! Skulle därför uppskatta om någon kunde dela med sig av sin erfarenhet utav denna eller någon liknande sida. Blir det bra och borde man ana oråd när det är så billigt (1500-2000).

    Tacksam för svar! 

  • Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?
  • lenuz
    Irma24 skrev 2013-03-07 15:06:24 följande:
    Hejsan Alla Nyblivna Brudar!

    Jag har lagt in en beställning från JenJensHouse den 17 feb.
    Jag har fortfarande inte fått någon bekräftelse på att klänningarna är påväg eller dylikt men jag satte 25 mars som sista datum. Min fråga till Er är hur lång tid det tog för er att få Era varor, om någon beställt storlek 10 av de istället för mått beställning och om någon handlat varor för över 6000 kr och hur mycket tull och skatt gick på isåfall?

    Tack på förhand!

    Nervös brud ! :/
    Jag beställde 11/2. De ringde från budfirman igår och förväntad leverans är på måndag, enligt spårnumret är paketet i Järfälla just nu, helt otroligt med tanke på att det var i Hong Kong igår. Paketet kostade ca 2200:-, det kostade mig nästan 900:- i tull, tyckte det var lite dyrt men det är bara att gilla läget.
  • Irma24

    900kr?? Skojar du? Hur mycket kommer jag då att behöva betala för mitt paket jag har räknat på ca 2000kr i tull och skatt. Måttbeställde du din klänning? Tack för de hjälpsamma svaren.

  • lenuz

    Ja den var måttbeställd. Jag har inte förstått hur de räknar ut tullavgiften, verkar variera väldigt.


    Irma24 skrev 2013-03-09 13:44:09 följande:
    900kr?? Skojar du? Hur mycket kommer jag då att behöva betala för mitt paket jag har räknat på ca 2000kr i tull och skatt. Måttbeställde du din klänning? Tack för de hjälpsamma svaren.
  • xMariax

    Jag funderar också på att beställa från jenjenhouse.. Men jag har en fråga till er som vet; är det inbyggd bh och underkjol i klänningen eller måste jag köpa det separat? Med underkjol menar jag om de har några lager med tyll i kjolen eller ej..


  • lordoz

    Jag måttbeställde min! :)

    Och igår fick jag mail om att den är skickad!

    Så nu är spänningen olidlig medan jag väntar....

  • Wewwe6

    Undrar hur ni gör med betalning?? Betalar ni med visa eller med PayPal?? Tack på förhand Mvh Weronica

  • Irma24

    Jag betalade med visa direkt tyckte att det var lite onödigt att starta ett konto osv på paypal. Kan inte ni som ska få era klänningar nu i veckan lägga in bild när ni fått de? Jag är så himla nervös! Idag är det exakt 3 veckor sedan jag beställde.

  • jessicapatrik

    Hej alla brudar!

    Precis som många andra funderar jag på att skicka efter en klänning, har hittat en på jenjenhouse som jag gillar. det roliga är att det jag gillar idag var inte det jag gillade för 1-2 månader sedan, då skulle jag ha en mycket enklare=). ju mer jag kollar på klänningar ju mer vill ja ha lite volym och broderier/pärlor!

    men är det alltså så att alla över 1400 kr får man betala tull/moms på? nedan klänning kostar nämligen 1700 spänn plus ett par skor 400 kr.



     
  • Jeanette08

    Här är en till som undrar lite över tullavgifter...


    Har innan kikat på klänningar som skulle gå på ca.1200:- inkl. frakt. Läst några av de nyaste inläggen nu ohc är dte så att tullavgiften tillokmmer om klänningen överstiger en viss summa, och är den summan för endats klänning eller inkl. frakt?

  • jessicapatrik

    Jag har även tidigare varit insnöade på följande klänningar, kan inte riktigt bestämma mig ObestämdGlad





Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?