• nixteina

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Hej!

    Vilket rolig och bra tråd och vilka fina klänningar ni fått! Är väldigt spänd på att se fler bilder!

    Jag tänkte lägga en beställning på den här:




    Däremot skulle jag vilja ha den i sweatheart neckline och ingen blomma i fram, vet ni om de gör sådana ändrigar? Jag har skickat iväg ett mail till dem så vi får väl se vad de svarar. :)

     
  • nixteina

    Sagani: Så fin!! läste att du mailat med dem. När skrev du om att du ville ändra färgen? Jag mailade dem igår och har inte fått svar... De garanterr ju svar in 24 timmar men nu har det gått 36 timmar... 

    MsChevy: jag gillar också den första! Superfin! Kommer säkert bli jättesnyggt med halterneck till. Jadu det där med att få det förklarat för dem håller jag också på med nu... Hoppas vi lyckas :) Jag känner inte till något om dinobridal tyvärr.
     

  • nixteina

    Tack så mycket för info, jag har nu fått svar. Dock går min summa precis över 1300 kr med ändringen och då blir det ju tull så nu vet jag inte hur jag ska göra hehe :)

  • nixteina

    kexet: ser också gärna bilder när de är på :)

    2barnsmor: Sååå fin!!

    Nu har jag fått min också, gick så fort! 11 dagar efter beställning var den vid min dörr :) Fick inte betala någon moms till ups.. kommer det senare tro?
    Den är fantastisk!! Jag älskar den verkligen. Enda felet är att det ena tylllagret har sömmen i fram på klänningen istället för i bak men det syns inte så väl så det gör inget tycker jag. 
    Jag bad att få allt i vitt och ingen blomma på skärpet.

    här är bilderna:





    Har inte snörat den riktigt ordentligt på den här bilden.


     
Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?