• sagani

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Hej!
    Alldeles ny här på forumet :) Såg denna fråga och tillbringade hela kvällen igår med att gå igenom alla 57 (!) sidorna med svar och frågor.
    Det blev nämligen så att min klänning var bestämd sedan länge, allting var bra - till för tre veckor sedan då mail-kontakten plötsligt uteblev. Då det var ett internet-bolag, så hittade jag inga andra sätt att kommunicera med dem och till slut efter fyra osvarade mail så gav jag upp. Oavsett om de får för sig att svara eller inte känns det hela mycket oseriöst så jag vill inte beställa något där.
    Och då fick jag helt plötsligt panik!! Vi gifter oss 1/6 och det är inte alls mycket tid kvar :( Så jag gav mig ut på internet och letade, och ramlade då på just JenJen. Kändes sådär olustigt att ta ngt via internet igen, men samtidigt så är deras leverans-tider otroliga, plus att klänningarna är ju otroligt fina!! Inte gör det ont med priset heller ;)
    Så jag började lite försiktigt igår med att skicka mail till dem - fick svar redan efter 12 timmar!
    Jag har som sagt gått igenom alla sidor här och överlag verkar de flesta vara väldigt nöjda, vilket nu fått mig att bestämma mig - på fredag beställer jag min klänning!! Håller tummarna för att det fungerar som det ska och tullen inte ruinerar mig ;)
    Jättekul att se alla klänningar här och läsa allas kommentarer. Har bestämt mig för att ta måttbeställning (är amatör-bodybuilder så har lite annorlunda kroppsform ;) ) och hoppas verkligen att det fungerar...
    Ska bli så spännande!!!! 

  • sagani
    Isabelle123 skrev 2013-03-25 20:12:52 följande:
    spännande!! hoppas din klänning blir perfekt! skicka bild på den :) jag ska okså gifta mig 1 juni och jag är så nervös för det här med klänningar.
    Jag håller på att banta nu (itrim) och räknar med att ha gått ner 10 kg innan bröllopet så det är väldigt svårt att veta vilken storlek man ska ha på klänning osv.. mest orolig är jag över höfterna (beställt 101 cm) och i dagsläget har jag ca 114 :/
    funderar på att beställa en exakt likadan fast större storlek.. eller så avvaktar jag och ser hur den ser ut när den kommer.. vad skulle du gjort?
    ringde till en sömerska i stan och hon behöver ha klänningen inne hos sig senast i slutet av april för att hinna sy om den. hmm vet inte riktigt vad jag ska göra
    Ja, jag ska absolut skicka bild när den kommer! Har mailat dem ännu en gång ikväll för mer detaljer. Jag vill vara helt säker på att jag fyller i allt rätt så jag minimerar riskerna... :)
    Hmm. Klurig fråga! Vet du när din klänning kommer? Kommer den inom kort så kan du ju avvakta, men tar det ett tag till innan så hade jag nog iaf köpt en storlek större också. I bästa fall så kan du sälja den större på blocket, tradera eller liknande! Oavsett så hade jag nog inte chansat på att få den du beställt omgjord. Att göra en klänning mindre är inga större problem, men att göra den större är svårare. Jag hade inte vågat chansa på att den blir så bra som jag vill - det är ju (förhoppniingsvis) bara en enda gång den ska användas och då ska den bara vara superfin!!!!!
    Jag ska försöka lägga ut en bild nu med en gång vilken klänning jag ska beställa :) 
  • sagani


    Denna klänning ska jag förhoppningsvis beställa!!! Men tänk er det vinröda i mörkgrönt och alla broderier i vinrött samt en elfenbensvit klänning... Kan det bli bra tro?!
  • sagani

    Jag håller tummarna för att det blir bra med min klänning!!!
    Ok, men om den kommer så snart så hade jag nog gjort som du - vänta tills den kommer och sedan beställa en ny, så har du en i back-up :)
    Jag hoppas din bantning går bra! Själv ändrar jag mått hela tiden (är amatör body-builder), så det är lite av ett spel att måttbeställa. Men jag hoppas på att jag ska kunna träna "normalt" sista tiden så jag inte ökar i massa för mycket. Därför har jag också valt en axelbandslös - mina armar funkar inte riktigt i "vanliga" kläder, de får liksom inte plats ;)
     

  • sagani
    Brud 130713 skrev 2013-03-26 12:59:46 följande:
    jag har också lusläst hela låååånga tråden :D vi har en ganska liten budget och vill verkligen inte spendera 10 000 på en klänning när jag kan få en fär 1500 men frakt, tull och tillbehör hihii!!

    Kollade på dinodirct och där fanns ju drömklänningen, men de verkar inte lika seriösa som jen jen om jag förstått det hela rätt!

    Eftersom vi ska ha ett överasknings bröllop har jag inte så många att bolla med och be om hjälp så snälla hjälp mig =)

    Kan ju säga att jag 170 lång c a stl 50!!!! Håller på att gå ner massa graviditets kilon nu så jag hinner lätt få bort 15-20 kg innan 13.7 så då blir det ju svårt med måttbeställning men får chansa lite, och än ska jag ju inte beställa, kanske i slutet av maj kan vara bra, då har jag ju gått ner lite iaf !
    Har stora bröst , rund om magen men smala långa ben Skrattande så vad tror ni om en sånhär typ av klänning?

    www.dinodirect.com/short-bridal-gown-wedding-...#note

    eller från jenjenhouse
    www.jenjenhouse.com/se/A-Linjeformat-Hjaertfo...

    på båda skulle bältet på midjan vara svart samt nån matchande svart liten kortärmad bolero till =)
    JenJen-klänningen var min favorit! Bägge två är jättefina, men min personliga åsikt är den från JenJen. Men typen av klänning passar nog din form perfekt!! Önskar jag också kunde ha smala snygga ben ;)
  • sagani
    Gabiriella skrev 2013-03-28 13:26:48 följande:
    Flixon - Tack! 776:- fick jag betala i tullavgift=/
    Lite surt, men det var det värt för klänningen var JÄTTEFIN!

    Jag var väldigt nervös när jag öppnade paketet, men den var perfekt! Mycket tyg och alla pärlor och stenar sitter som berget!

    Däremot så var underkjolen full med hår..
    Alltså, människorhår! ;S Såg ut som om någon hade klippt sig över den..

    Riktigt äckligt, men jag rollade bara bort det.
    Ska ladda upp en bild här när jag har testat den ordentligt ikväll!
    Skönt att höra!!! Jag ska ta mina mått och beställa imorgon, är redan nervös för när klänningen kommer - så alla positiva svar som dyker upp här lugnar mig iaf liiiite :)
    Äckligt med underkjolen... Men den är iaf lättare att ha att göra med när det gäller rolla/tvätta - hade varit värre om det var brudklänningen!!

    Vill se bild!!!!!!! :) 
  • sagani

    Klänningen är beställd!!!!! Guuuud vilken ångest jag har redan.. Önskar den kunde komma direkt ;) Men nu får jag snällt vänta i tre veckor - det känns som en evighet!

  • sagani

    Ja, det ska bli så himla spännande att se den när den väl kommer!!!! Vi får se när dem dyker upp, deras första lev.datum var 13/4, så jag valde det :) Hoppas den dyker upp snart - bild kommer direkt då :)

  • sagani

    Fick ett mail att klänningen nu lämnat Kina!!!! Sååå nervös ;) Men då kommer den lagom fram så vi hinner hem från Irland igen :) Ska bli så spännande!!!

  • sagani

    Så!!! Efter semester på Irland och semester i Småland så har jag nu äntligen fått tid över till att sätta mig vid datorn :)
    Bilderna på klänningen är när den är precis upp-packad, så att den är skrynklig får ni leva med ;) Jag är jättenöjd, haft den hos en sömmerska idag som fullkomligt älskade den! Anledningen till sömmerskan var att jag måste ha ett band i släpet så jag kan hålla upp den under danserna :) Det är nu fixat och jag är supernöjd!!!! Tyvärr är bilden på släpet inte så bra, men ni förstår idéen iaf!




     
  • sagani

    Jag fick svar inom 12 timmar, det var en söndag jag mailade dem. Haft kontakt med dem efter det också, och har det varit vardag har jag fått svar inom några timmar.

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?