• amek

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Har hittat en klänning på jenjenhouse.com som jag verkligen vill ha! Skulle därför uppskatta om någon kunde dela med sig av sin erfarenhet utav denna eller någon liknande sida. Blir det bra och borde man ana oråd när det är så billigt (1500-2000).

    Tacksam för svar! 

  • Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?
  • 2barnsmor

    Här är första provningen, det är sonen på fyra år som är fotograf så ja hehe...
    Har dessutom inte lagt ut släpet utan det ligger på ett lakan så man får väl inte riktigt rätt uppfattning.
    MEN klänningen är superfin, sitter som en smäck bortsett från att nackbandet är lite långt, men hellre det än för kort. Gick dessutom inte att fylla i något mått för det så det är inte så konstigt att det var långt.





    Nu ska jag bara ut och ragga bra underkläder....
    Är i alla fall supernöjd och jag behövde inte betala någon tullavgift med leverans från UPS.
    Vi får väl se om det kommer någon faktura men kanske klarar mig.
    Beställde även två tärnklänningar i samma leverans och de var lika fina!
  • nixteina

    kexet: ser också gärna bilder när de är på :)

    2barnsmor: Sååå fin!!

    Nu har jag fått min också, gick så fort! 11 dagar efter beställning var den vid min dörr :) Fick inte betala någon moms till ups.. kommer det senare tro?
    Den är fantastisk!! Jag älskar den verkligen. Enda felet är att det ena tylllagret har sömmen i fram på klänningen istället för i bak men det syns inte så väl så det gör inget tycker jag. 
    Jag bad att få allt i vitt och ingen blomma på skärpet.

    här är bilderna:





    Har inte snörat den riktigt ordentligt på den här bilden.


     
  • Brud 130713

    funderar ju också på att beställa därifrån, börjar bli lite bråttom nu =) men hade hoppats på att gå ner mer i vikt för att veta bättre stl mässigt men får nog nästan ta och beställa snart och sy in om jag skulle gå ner mer Solig

  • Disa

    Jag köpte mina skor därifrån. Gick riktigt smidigt med betalning och frakt. Tog inte jättelång tid tills jag fick paketet heller. Skorna var i jätte fint skick verkligen, luktade ganska mycket lim dock, men det har försvunnit nu :)!

  • 2barnsmor
    nixteina Supersöt liten klänning ju!

    Nu har jag provat min igen när både mor och syster var med och syster min som dessutom är tärna får ett hårt jobb att få till släpet när man väl ska stå still i den men tror hon grejar det!
    Dessutom provade hon sin klänning samtidigt och vi stod där och bara var sådär fnissiga, så roligt!

    Jag har dessutom vart och hämtat ut mina skor och håller på att gå in de här hemma.
    Sönerna tycker jag blir väldigt lång i dem och jag själv känner mig som en jätte... Är inte så jättevan att gå i högklackat men vill ändå ha det en dag som denna. 

  • Elinjz

    Jag fick min klänning igår. Den är jättefin men passar mig inte alls. Känner mig obekväm i den. Får inte skicka tillbaka den heller då dom säger att dom gjort den efter mina mått men jag beställde en vanlig 4. Lite spetsdetaljer sitter löst också så där måste man lägga ner tid.men jag kan verkligen inte ha klänningen då jag vill känna mig bekväm och fin. Blir lätt irriterad på jenjenhouse faktiskt.

  • Längtandsfull

    Elinjz : vi beställde 2 tärnklänningar och när dom kommer var det inte den färg jag trodde. Ville skicka tillbaka dom och tänkte att eftersom att vi beställde i deras storlekar så var det nog inga problem. Men vi fick inte skicka tillbaka dom. Istället kunde vi få rabatt på 2 nya klänningar.

  • Elinjz

    Jag blev erbjuden 15% tillbaka på den jag köpt. Har mailet och sagt att det är inte tillräckligt. Mer än så får dom nog ge.

  • MariaochDaniel
    Elinjz skrev 2013-06-08 09:40:54 följande:
    Jag blev erbjuden 15% tillbaka på den jag köpt. Har mailet och sagt att det är inte tillräckligt. Mer än så får dom nog ge.
    Jag fick tillbaka 25% på en bolero som jag beställt och som de hade sytt för liten = deras fel.

    Maila dem ända tills du får ett svar som du vill ha. Jag gav dock upp efter ca 20 mail =(
Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?