• amek
    Äldre 13 Mar 22:23
    302781 visningar
    763 svar
    763
    302781

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Har hittat en klänning på jenjenhouse.com som jag verkligen vill ha! Skulle därför uppskatta om någon kunde dela med sig av sin erfarenhet utav denna eller någon liknande sida. Blir det bra och borde man ana oråd när det är så billigt (1500-2000).

    Tacksam för svar! 

  • Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?
  • Äldre 24 Aug 12:53

    De ringde aldrig till mig utan var hit och lämnade en lapp att de hade ringt på men inte fått svar, så det fanns olika alternativ. Antingen skulle de försöka dagen efter, eller så kunde jag byta leveransadress eller så kunde jag hämta upp den själv. Jag tror att det stod att de försöker tre ggr innan de skickar tillbaks den eller något! Därför skyndade jag mig fort att hämta ut det själv

  • Äldre 24 Aug 16:12

    veronica84, jag jobbar på Arlanda så alla såna kontroller är jag van vid Dock bor jag i Västerås och om jag kollat rätt så har UPS ett serviceställe även där. Så vi får se vart den kommer Postar en bild så snart jag kan!

  • Terese­S
    Äldre 26 Aug 17:13

    Jag hakar på denna tråd då jag också tänkt beställa via Jenjenhouse!! Ska ta mått nu i nästa vecka och beställa och hoppas verkligen att den passar , då jag sett alla bra kommentarer :)

  • Äldre 28 Aug 10:47
    +1

    Så nu har jag äntligen fått min klänning och fått lite hjälp med att snöra på den, lite slarvigt iofs... Men i alla fall så man ser hur den ser ut. Jag är jättenöjd och tycker den motsvarar bilderna från hemsidan till 100%.

    Så här såg den ut på deras hemsida:



     Och så här såg min ut:



     Jag köpte även alla tillbehör via sidan så allt jag har på mig kommer från JenJen :) Kan varmt rekommendera sidan. Kan också tillägga att jag måttbeställde klänningen, och jag upplever den som något stor. Något som jag sett flera skriva här. Jag har snörning i ryggen så det är inte hela världen men tror jag kommer behöva sy in den eftersom det är 8 mån kvar till bröllopet, men då är det så :) 
  • Äldre 28 Aug 13:06
    xanthine skrev 2013-08-28 10:47:20 följande:
    Så nu har jag äntligen fått min klänning och fått lite hjälp med att snöra på den, lite slarvigt iofs... Men i alla fall så man ser hur den ser ut. Jag är jättenöjd och tycker den motsvarar bilderna från hemsidan till 100%.

     


    vad härligt att den kom och passade även om den var lite för stor :)
    Min var inte överdrivet stor så jag får passa min vikt istället!
    Den var lite tajt vid armhålan så spetsen kliar, så det ska fixas, sen ska sömmerskan få hjälpa och dra åt snörningen och se hur den sitter :) Kanske måste den sys in lite iaf eller så låter jag det vara. För min mage sväller när jag har mens och råkar jag ha det just på bröllopsdagen så skulle det nog bli katastrof om jag inte får på mig klänningen.
  • Äldre 28 Aug 13:06

    Din klänningen var jättefin glömde jag tillägga Skrattande

  • Äldre 29 Aug 13:07

    igår kom min tullfaktura. 912 kr fick jag betala! :)

  • Lindij­oo
    Äldre 29 Aug 13:31

    xanthine. Jättefin klänning!! Va roligt att du är så nöjd med allt!

  • CoolJe­n
    Äldre 31 Aug 00:12

    Så, nu har jag fixat bilder(tagna hos skräddaren)
    Jag beställde alltså en sjöjungfrumodell men klänningen sitter inte som den modellen på mig.
    Skräddaren ska försöka fixa till det så gott som möjligt samt ta bort en del av släpet.

    Som ni ser så borde överdelen av klänningen gå mycket längre ner och på kjolen har jag fler lager som också sticker ut mer, inte alls lika snyggt fall.






  • AnnaS
    Äldre 31 Aug 10:10

    Jag beställde min klänning därifrån och blev nöjd, bra pris, ok tyg, 9 veckors leverans, ok kommunikation.

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?