• Brud 130713

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    jag har också lusläst hela låååånga tråden :D vi har en ganska liten budget och vill verkligen inte spendera 10 000 på en klänning när jag kan få en fär 1500 men frakt, tull och tillbehör hihii!!

    Kollade på dinodirct och där fanns ju drömklänningen, men de verkar inte lika seriösa som jen jen om jag förstått det hela rätt!

    Eftersom vi ska ha ett överasknings bröllop har jag inte så många att bolla med och be om hjälp så snälla hjälp mig =)

    Kan ju säga att jag 170 lång c a stl 50!!!! Håller på att gå ner massa graviditets kilon nu så jag hinner lätt få bort 15-20 kg innan 13.7 så då blir det ju svårt med måttbeställning men får chansa lite, och än ska jag ju inte beställa, kanske i slutet av maj kan vara bra, då har jag ju gått ner lite iaf !
    Har stora bröst , rund om magen men smala långa ben Skrattande så vad tror ni om en sånhär typ av klänning?

    www.dinodirect.com/short-bridal-gown-wedding-dress-yarn-ruffle-bowtie-sequins-strapless.html

    eller från jenjenhouse
    www.jenjenhouse.com/se/A-Linjeformat-Hjaertformad-Knaelang-Satin-Tyll-Spetsar-Broellopsklaenningar-Med-Rufsar-Skaerpband-Paerlbrodering-Pajletter-002012778-g12778

    på båda skulle bältet på midjan vara svart samt nån matchande svart liten kortärmad bolero till =)

  • Brud 130713

    funderar ju också på att beställa därifrån, börjar bli lite bråttom nu =) men hade hoppats på att gå ner mer i vikt för att veta bättre stl mässigt men får nog nästan ta och beställa snart och sy in om jag skulle gå ner mer Solig

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?