• amek

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Har hittat en klänning på jenjenhouse.com som jag verkligen vill ha! Skulle därför uppskatta om någon kunde dela med sig av sin erfarenhet utav denna eller någon liknande sida. Blir det bra och borde man ana oråd när det är så billigt (1500-2000).

    Tacksam för svar! 

  • Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?
  • Slilja


    Satt vid paddan så den kom inte med.
    Alt klännigen nedan:


     Vad tycker ni? Någon som beställt dessa innan?
  • msoderby

    Hej!
    Förra månaden beställde vi 2 stycken tärnklänningar, 3 fuskpälsboleros, en tiara och en slöja från JenJenHouse. Vi måttbeställde klänningarna för att slippa justera när de kom, men tyvärr så var de 4-5 cm förstora imidjan och 3-4 cm förstora över brösten. Dessutom såg klänningen inte ut som på bilder utan gick mycket högre upp i halsen så att den trycker på så att det känns konstigt att andas. Hmm... Men de var väldigt välsydda, inga konstiga sömmar, jätte fint material, så de kommer bli jätte bra efter lite justeringar hos sömmerskan.
    Bolerosen var jätte fint, de köpte vi lite på chans, men de var verkligen jättefina alla tre. Tiaran och slöjan motsvarade också våra förväntningar.
    Vi fick ingen tullavgift och det tog 1,5 veckan från att vi beställde till att vi fick varorna.
    Är det någon annan som fått "fel"mått när de måttbeställt? Vad gjorde ni då? Jag har mailat till JenJenHouse så får se vart det leder. 

  • kipso

    Jag beställde min bröllopsklänning och en tärnklänning. Allt gick supersmidigt. Måttbeställde min klänning och den var alldeles för stor så fick gå till sömmerskan. Men superfint material (chiffong) känns rejäl och faller fint. Trodde inte heller jag skulle få betala någon tull men efter ett par veckor kom det som en faktura så. Men äsch.
    Jag tror att det blir för stort för att det omvandlas från cm till inch, kanske. Jag vet inte men är riktigt nöjd med min klänning. 

  • angelica aspegren

    Hej,


    Nu hoppar jag in här då jag också har varit osäker på att beställa från internet men efter en lugn morgon på jobbet har jag nu gått igenom alla kommentarer och räknat på det. (ja, kalla mig nörd... :P men det är en bra hjälp till andra tror jag)


    Det var totalt 68 kommentarer med feedback (bra och dålig)


    61 av dessa var bra! Alltså de som beställt var nöjda. 7st var inte nöjda med sina klänningar. Detta innebär att 89,7% av alla 68 som kommenterat har varit nöjda. Detta anser jag är bra! Med denna infon kommer jag att beställa min på jenjen när det är dax.


    Det som många påpekade var att storlekarna var stora även om man mått beställt. Men det är svårt att få det perfekt när de inte kan prova den på en innan den sys klart. Man får alltså räkna med att man måste lämna den till en sömmerska för att fixa till det lilla. Men man tjänar trots allt på att beställa den från jenjen.

    Hoppas det hjälpte fler än mig!
    Kramar

  • Nettan69
    sabijoune skrev 2013-07-07 22:36:14 följande:
    Fick min klänning i måndags och den passade perfekt!!!!är sjukt nöjd och det tog bara två veckor att få den och ingen tullavgift blev det heller inte:)

    Beställde även en brudslöja som vart jättefin 
    Hej

    Jag har oxå beställt från dem, tullavgiften kommer sen direkt från leverantören. Ups eller Fed ex. UPS tar ca 495kr i tullavgift.

    Men som sagt, du får en separat räkning för tullen. 
  • Maria1980

    Jag har beställt min klänning.Är jättenöjd och den kom efter 2 v

  • viXan

    Våra tärnklänningar e jättefina!


    Jag fick också en "liten" räkning från UPs på ca 1500kr...

  • Gabiriella

    Ber om ursäkt för att det dröjde! Men såhär såg min klänning ut från Jenjenhouse.
    Har länkat till den på jenjenhouse's hemsida här i forumet för ett tag sen.
    Kunde inte har varit mer nöjd. Fick så många komplimanger så det finns inte!


    Men jag var väldigt, väldigt nervös innan och man får ändå räkna med att det kan gå hur som helst när man beställer så billigt, från så långt ifrån.


  • Gabiriella

    .. Jag var nästan en exakt size 2 så jag måttbeställde inte utan tog den färdiga storleken.
    Den var förvånandsvärt stor ändå så jag fick snöra åt en del, men det ställde inte till några problem!
    Men den passar nog allt från en XS-M.

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?