• PimPim83

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Elkurr skrev 2013-03-05 23:21:58 följande:
    PimPim83 skrev 2013-03-05 07:58:11 följande:
    Vilken jättefin klänning!

    Vi är lite i samma situation du och jag. Jag har också beställt min klänning från Landy och fick hem den för ungefär en månad sedan. Vi gifter oss 14 september.. Jag är gravid i vecka 37 nu (snart 38) och kände precis som du att jag inte kommer orka leta klänning som nyförlöst. Ville inte heller gå i brudbutiker med gravidmage så jag beställde från Landy och blev jättenöjd med resultatet. Har redan kontaktat en sömmerska som ska hjälpa mig att få klänningen att sitta perfekt på mig.

    Hoppas du blir nöjd med din klänning! Glad
    Skönt med någon mer i samma sits! Jag såg din klänning och den är verkligen helt underbar! Det känns betryggande att se hur fina klänningarna blir :)
    Ska sömmerskan anpassa den efter dina mått efter förlossningen eller var det något fel med klänningen?
    Jag är 168 cm lång och beställde en standardstorlek. Min klänning är alldeles för lång så sömmerskan ska framförallt lägga upp den till en bra längd. Nu ska jag visserligen inte ha höga klackar utan troligtvis ballerinaskor, så jag vet inte hur det blir om man vill ha 10 cm klack.

    Det var absolut inget fel på klänningen, men jag vill som sagt anpassa längden och eventuellt sy in den lite berorende på hur snabbt gravidkilona "trillar av". Det tog mig 9 månader att gå ner gravidvikten med sonen så man vet ju aldrig hur kroppen kommer att se ut i september...Flört
  • PimPim83

    Daria: tråkigt att höra att du har en dålig erfarenhet av Landy. Jag beställde min klänning därifrån och har helt motsatt upplevelse. Det är klart man tar en chansning när man beställer från Kina, men det är nog bra om man tar med i beräkning att klänningen kanske inte blir som man tänkt sig och att det inte går att returnera.


  • PimPim83
    Kroatien2013 skrev 2013-03-12 12:35:52 följande:
    Och nu är den här:))) Sitter som en smäck. Dock är det släp på som jag tror ryker, för vill ha lätt att gå. Det enda negativa är att mina skor syns om jag har de med tio cm klack som jag planerat och det vill jag, men tycker faktiskt inte det gör så jättemkt... Eller gör det det?


    Åh! Jättefin. Hade kunnat tänka mig en liknande. :)
  • PimPim83
    Annooo skrev 2013-03-13 13:00:43 följande:
    Hej tjejer!

    Jag har tänkt beställa en brudklänning från kina.
    Dock vet jag inte vart jag ska beställa ifrån??! Så snälla överrös med era förslag.

    Det ända jag kräver av dom är de ska kunna sy om en klänning eller kunna sy en klänning som jag har på bild!

    så tjejer vart ska man vända sig?

    Är så tacksam för hjälp!!  
    Jag beställde min från Landy (www.landybridal.co) och är nöjd. Annars brukar väl även Milly och Dino Bridal få bra recensioner. Jenjenhouse tror jag inte syr upp efter en bild, men de kanske har någon som liknar det du söker i sitt sortiment?
  • PimPim83
    AnnaIda skrev 2013-03-13 19:28:29 följande:

    Ni som beställt från Landybridal... fick ni orderbekräftelse på en gång??


    Jag beställde min klänning igår men har ännu inte fått nån bekräftelse, dum som jag var så skrev jag aldrig ner ordernumret heller... morr.


    Är orolig att jag kanske skrev fel mailadress...


    Jag beställdevia mail från Landy, men mitt råd är att maila dom och fråga. De kanske kan hitta din order med hjälp av uppgifterna du lämnade när du beställde?
  • PimPim83
    Fiifii skrev 2013-03-14 09:07:38 följande:
    Åh vilken djungel.. Nu har jag hittat 'min' klänning på både Landy och Milly.. Vilken ska man ta!? Varit i mailkontakt med "Ella" på Landy - trevlig och kunnat svara på mina frågor snabbt, främst om tyget. Milly mailade jag idag, så inte fått svar än. Men tror det står mellan någon av dessa. Erfarenheter från sent 2012 eller från i år?
    Jag kan inte säga något om Milly, men jag beställde min klänning från Landy i januari i år. Fick hem den i februari efter ca en månad. Det tog bara 4 dagar att skicka den från Kina och då betalade jag inte för expressfrakt. Det var lätt att följa paketets väg till Sverige genom ett kollinummer. Jag gjorde två ändringar på klänningen (snörning i ryggen och tog bort vissa detaljer) och det var inga problem. Landy svarade snabbt på alla mail jag skickade och var mycket tillmötesgående. Klänningen är fin och i mycket bättre kvalitet än vad jag hade förväntat mig. Betalade ca 1500 kr inkl frakt och slapp betala tull.
  • PimPim83
    HelenaFredrik skrev 2013-03-15 09:51:08 följande:
    Är det normalt att det inte finns ngn försändelse när man försöker spåra via det tracknr. man fått?
    Det beror på när man fick tracknr. Ibland har företaget som ska leverera paketet inne hunnit registera det ännu. För min del tog det kanske en halv dag från den att jag fick tracknr tills jag kunde spåra paketet via TNT:s hemsida.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!