• PimPim83

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    sandrachristofer skrev 2013-02-18 19:55:10 följande:
    Ursulas Lilly 2008 Någon som har en ide om vilket märke det är på denna klänningen?? har verkligen fastnat för överdelen
    Verkar vara från Lilly. Men vad jag kan se är den från en gammal kollektion och verkar inte finnas längre. Eller någon annan kanske hittar den?
  • PimPim83
    PimPim83 skrev 2013-02-18 20:14:03 följande:
    Verkar vara från Lilly. Men vad jag kan se är den från en gammal kollektion och verkar inte finnas längre. Eller någon annan kanske hittar den?
    Vad jag kan se heter klänningen Lilly 08-3048 och är från sommarkollektionen 2008. Fick fram det när jag bildgooglade.
  • PimPim83
    sandrachristofer skrev 2013-02-19 18:28:56 följande:
    Ni som beställer klänning nu, är det lång tid kvar innan ni gifter er? 
    Jag beställde i januari, fick hem klänningen för en vecka sedan och gifter mig 14 september. Glad

    Ville vara ute i god tid om klänningen inte blev som jag tänkt mig och även sprida utgifterna lite.
  • PimPim83
    Lasvegasbrud skrev 2013-02-20 22:23:34 följande:
    Jag var jättenöjd med allt på dino måste jag säga. 

    Här är mina två klänningar. Den med rosetten kommer jag sälja direkt och den med spetsen från Dino är den jag behåller. Den andra är köpt på David Bridal och är också superfin:) Men jag var lite inne på spets hela tiden så man måste ju välja.... eller vad tycker ni?

    Har lagt upp bilder på den innan i spets men med urkasst ljus.

     



    Spetsklänningen är fantastisk! :)
  • PimPim83
    sandrachristofer skrev 2013-02-23 18:48:31 följande:
    Någon som mailat ett företag för ändringar på en klänning? Jag undrar mest hur man formulerar sig vid ändring till korsettsnörning bak och om dom kan göra klänningen till en strapless, bandau (hmm heter det så)???
    När jag beställde min klänning ändrade jag till snörning istället för dragkedja. Jag skrev "I want lace up instead of zipper". Om du menar att du vill ha en axelbandslös klänning hade jag nog skrivit "Can you make the dress strapless?"
  • PimPim83
    sandrachristofer skrev 2013-02-24 09:49:48 följande:
     Den kostar ju trots allt bara 750 kr och med en mamma som sömmerska så kan hon fixa det mesta med sömmar mm 
    För det priset och med en mamma som är sömmerska hade jag absolut chansat och beställt. Eftersom den är så billig gör det ju heller inget om det inte blir bra. Lycka till! Glad
  • PimPim83
    mimmi skrev 2013-02-25 12:40:04 följande:

    Nu börjar min långa väntan... Klänningen är beställd!! Ramlade även ner en liten näbbklänning åt min dotter, samt två finklänningar till mig! Hoppas kunna använda dem på bröllopsresan! :)


    Behöver jag ens säga att jag vill ha hem dem nuuuu??? ;)


    Spännande! :)
  • PimPim83

    Jag följde min klänning via kollinumret och när det stod "Out for delivery" förstod jag att klänningen snart skulle dyka upp. Tror det tog 3 timmar från det att statusen ändrades på budfirmans sida tills dess att det ringde på dörren och de levererade paketet. Men någon annan förvarning än så fick jag inte.


  • PimPim83
    Elkurr skrev 2013-03-05 02:15:16 följande:
    Hej alla!
    Nu har jag gjort min beställning hos Landybridal! Åh, jag hoppas verkligen att det blir bra!
    Det blev den här:



    Plus en underkjol. 2700 blev summan (då ej inräknat tull än såklart).

    Jag pratade med min m2b om att beställa från Kina och han sade nej på en gång och sade att jag inte kommer att bli nöjd. Mitt problem är bara att jag just nu är gravid i vecka 39 och vigseln är i juli (alltså fyra månader bort). Jag kommer inte orka springa runt i butiker och leta klänning när jag är nyförlöst eller allmänt har en liten bebis att tänka på och dessutom inte vet vilken storlek jag kommer att ha. Denna beställde jag så att jag skulle kunna ha haft den innan jag blev gravid (plus en storlek till) och så får mamma ta in den om det är för stort.

    Jag chansar nu hej vilt och beställer den här klänningen utan att m2b vet om något och jag hoppas på att den ser bra ut när den kommer, annars får jag helt enkelt bara strunta i att berätta för honom och ge mig ut på klänningsjakt i sista minuten. ;)

    Så länge klänningen ser någorlunda ut som på bilderna så kommer jag att bli nöjd! Vi ska gifta oss borgerligt och jag vill ha en ganska somrig men ändå riktig brudklänning. Den här är helt enkelt perfekt!

    Håll tummarna! :D
    Vilken jättefin klänning!

    Vi är lite i samma situation du och jag. Jag har också beställt min klänning från Landy och fick hem den för ungefär en månad sedan. Vi gifter oss 14 september.. Jag är gravid i vecka 37 nu (snart 38) och kände precis som du att jag inte kommer orka leta klänning som nyförlöst. Ville inte heller gå i brudbutiker med gravidmage så jag beställde från Landy och blev jättenöjd med resultatet. Har redan kontaktat en sömmerska som ska hjälpa mig att få klänningen att sitta perfekt på mig.

    Hoppas du blir nöjd med din klänning! Glad
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!