• PimPim83
    jenniferochaugust skrev 2013-06-12 09:46:51 följande:
    Min klänning befinner sig just nu ca 200 meter bort på DHL!
    Det är min korta vita tyllklänning det handlar om. Wiiii! Ska hämta ut den på lunchen, men vill inte packa upp den på jobbet... Kommer att bli en lååång dag innan jag får komma hem och slita upp paketet :)
    Härligt! Visa gärna bilder sen. Skrattande
  • PimPim83
    venne skrev 2013-07-02 21:13:54 följande:
    Jag måste nog hålla med de andra här om att jag tycker att din klänning var lik originalet. Mer likt än så vet jag inte om man kan få av ett Kinaklänningsföretag. Vad är det som du inte tyckte stämde? Jag har beställt två gånger från Landy och blivit nöjd. Däremot tog det ett tag från det att jag fick färdiga bilder tills dess att de skickade den andra klänningen, men när de väl gjorde det hade jag den efter 48 timmar. :)
  • PimPim83
    Grundell skrev 2013-08-19 06:16:05 följande:
    Jag är SÅ nöjd. Jag fick panik här i slutet av juli så jag gjorde en chansning och beställde en ny kina klänning. Klänningen kom i fredags helt underbar var den. Och vilken service det var. Klänningen skulle kommit den 14 aug. Men den gick inte igenom kvalitets kontrollen så de fick sy om den fick jag besked om. Jag fick panik o tänkte den kommer aldrig i tid. Men sedan så fick jag mail om att klänningen skickades den 14 aug och den kom den 16:e Snacka om snabb frakt Som kompesation för att de hade dröjt några dagar fick jag en rabatt check på 20% Så de passar ju bra för då kan jag handla min examensklänning där då jag tar min examen i januari. Jag kan verkligen rekomendera se.jennyjoseph.com/
    Va kul att du är nöjd! Har du någon bild på klänningen?Glad
  • PimPim83
    LinaNordstrom skrev 2013-09-01 09:22:07 följande:
    www.landybridal.co/a-line-wedding-dresses-str...

    Är det någon som har köpt den här klänningen på Landybridal? Brukar Landybridal vara bra?
    Jag har inte köpt just den klänningen, men två andrabrudklänningar från Landy. Jag är jättenöjd med båda, men man ska nog räkna med att få göra några små justeringar hos sömmerska för att klänningen ska passa perfekt. Jag skulle lätt kunna rekomendera Landy till andra brudar.
  • PimPim83
    LinaNordstrom skrev 2013-09-01 20:01:18 följande:
     

    Jag hittar inte på hemsidan är jag blind eller, men vad kostar frakten??  
    Jag vet inte var det står på hemsidan. Eftersom jag beställde mina klänningar via mejl skrev de till mig där hur mycket det skulle kosta inkl frakt.
  • PimPim83

    Jaha. Där gick bilderna iväg utan att jag hann skriva texten.
    Här är i alla fall före och efterbilder på mina klänningar jag beställde från Landy Bridal. Tror inte jag visat bilder här förut, men jag kan ha fel.


  • PimPim83
    FruPuff skrev 2014-01-27 12:02:10 följande:
    Vilka fina! Hur känns hantverket? Är det bra gjort? Är påväg att beställa från Landy jag med. Hur långa leverantider hade du? Fick du betala moms å tull?
    Jag kan verkligen rekomendera Landy! Jag tyckte att hantverket kändes bra. De var faktiskt mer välgjorda än jag vågat hoppas på. Den första klänningen tog 1 månad att få hem och de andra klänningen tog 2 månader (högsäsong). Med den första klänningen behövde jag inte betala något extra. Den andra klänningen skickades med DHL och då fick jag en faktura på moms och administrativa avgifter (ca 160 kr). Jag behövde inte betala tull, men då hade visserligen Landy skrivit ner värdet på paketet utan att jag bett dom om det (tullfritt under en viss summa).
  • PimPim83


    Här är förresten en bild på mig i min brudklänning från Landy. Som ni ser om ni jämför med orginalbilden så ändrade jag till rak ringning istället för hjärtformad ringning under spetsen. Jag valde även att anväda klänningen utan den avtagbara rosetten.
  • PimPim83
    teres77 skrev 2014-01-27 15:04:33 följande:
    Högsäsong... När är den? Tänkte beställa därifrån. Men om jag beställer i slutet på mars så får jag den i värsta fall i slutet på maj. Obestämd Då hinner min sömmerska ändra den om det skulle behövas innan juli då den ska användas... det måste väl räcka?
    Jag beställde 25 mars och fick från början svar att den skulle vara klar i slutet av april, men sedan ändrade de sig till slutet av maj. 27 maj kom den, sådet tog nästan exakt två månader.

    Får du din klänning i maj så borde sömmerskan hinna ändra om det behövs tycker man.
  • PimPim83
    Cfkp skrev 2014-01-27 19:48:04 följande:
    Tror ni att det finns någon klänning som är enklare eller svårare att göra för dom? Jag har en annan klänning som jag har hittat på en fotografs sida från ett bröllop. Men då har de ju inte mönstrena.. är det någon som har sytt upp en klänning via exempelvis Landbridal via foton?
    Ja jag har gjort det. Kolla bilderna jag la in här ovanför.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!