• PimPim83

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    zvartaliljan skrev 2011-05-24 19:57:40 följande:
    Åhh nu är jag veeeeelig....HJÄLP!!

    Vilken ska jag välja????



    Denna fast med en annan underkjol med släp

    eller....




    Vilka fina klänningar! Jag tycker dock att den första var finast :)
  • PimPim83
    Pinkgrape skrev 2011-08-25 09:50:21 följande:
    Oh, på tal om jul och nyår..

    Om allt går enligt planerna (ta i trä), så blir vi ytterligare en medlem i familjen i december! ;D
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    GRATTIS!!
  • PimPim83
    Har för mig att Pinkgrape hade beställt från MyLove och varit nöjd, men jag hittar inte henne här nu, har hon möjligen lämnat forumet nu när hon blivit gift? *undrar*
    Jag tror att Pinkgrape avregistrerade sig efter sitt bröllop så hon är nog inte kvar. I denna tråden pratas det om MyLove och det är även några som har fått sina klänningar därifrån som skrivit där: www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m4089995.html
  • PimPim83
    Tezzisen skrev 2011-12-20 19:49:53 följande:
    Någon som beställt sin klänning från Helene klänning?? Vad tyckte ni om dem?? Bra service?? Nöjd med klänningen?? www.helenklanning.com
    Jag tycker inte heller att den verkar så seriös. Den här beskrivningen av en av deras klänningar (en röd balklänning) känns väldigt suspekt... "Slida Sweetheart Natural Midja axelband Long Korsett & Lace Upp Tillbaka Prom Klänningar"

  • PimPim83
    Tinzi skrev 2012-01-15 21:29:08 följande:
    Jaha 5 dagar sedan jag skickade sista bilderna på min alldeles för långa klänning till Milly och fortf. inget svar!!! *nervös*
    pulmonate skrev 2012-01-15 21:54:01 följande:
    Jag har heller inte fått svar angående ändringar eller i alla fall om de kunde skicka 1 meter av tyget de använde till spettsen så att jag kan fixa den här. De verkar vara mycket saktare i kommunikationen när något är fel, eller hur? Innan svarade de nästan alltid samma dag!
    Jag tror att en av Kinas viktigaste högtider (kinesiska nyåret) är på G nu. Det är troligtvis därför det tar längre tid för dem att svara.
  • PimPim83
    Galathea skrev 2012-12-02 19:37:14 följande:
    Nu är min klänning här :) Jag gillar den, även om jag inte är 100% nöjd. undertyget (något blankt satinliknande)  tittar fram litegrann mellan vissa volanger, främst kring vänster höft och de hade missat att jag skrev att jag ville ha snörning men i övrigt är jag nöjd :)
    Jättefin! :)
  • PimPim83

    Ni som har beställt klänningar från Landy, har ni beställt klänningen i "White" eller "Ivory"? Någon som vet om det är stor skillnad på dessa färger på Landys klänningar?

    Jag vet att White brukar vara lite mer kritvit och trodde jag hade bestämt mig för Ivory, men nu börjar jag tveka. Hur tänker ni andra?


Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!