• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2011-07-23 23:05:35 följande:
    Visst känns livet orättvist ibland... men som du skriver, det är ju bara att anpassa sig. 
    I mångt och mycket lever vi ju här i landet ett mycket gott liv, även om det inte känns som nån tröst när ens eget liv känns för j-ligt!

    Nja, vi har inte varit ifrån henne mer än två nätter tidigare. Fast hon är helt trygg med mormor, så det känns inte oroande för fem öre. Min mamma bor ju i drängstugan, typ 30 meter från vårt hus, så enligt dottern består vår familj absolut av tre vuxna och en liten. Blir nog värre för oss, jag kommer sakna henne!
    Visst är det så! Jag brukar tänka att vi ändå har det rätt bra, vi bor bra, har det rätt bra ekonomiskt trots vår situation och kan ge sonen allt han behöver. Semestrar och sån lyx som vi tidigare ägnade oss åt får vi väl återuppta när vi är pensionärer typ....

    Ah, jag förstår. Det brukar väl vara så, att det är värst för oss föräldrar....  
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-23 23:10:40 följande:
    Men suck... Nu smsar blivanden och tycker jag ska hänga med ut och festa med dem ikväll. Jag som inte ville hänga med från början men nu ska de in till stan och ut på krogen. Orkar jag? Är det bara jag som känner mig lite för gammal för sånt här? Drömmer Jag som precis tänkte krypa till kojs...
    Hahaha, klart gam-tanten ska ut på krogen! Ha så skoj men hoppa över att kräla i buskarna på vägen hem!
  • Skumboll

    Hur går det här då? Nu är det baaaaara 2,5 vecka kvar och det är verkligen bara smågrejer kvar att fixa. Bokade tid för naglarna idag, hon pratade om silke, någon som har erfarenhet av det materialet? 

  • Skumboll
    S2011 skrev 2011-07-31 18:31:17 följande:
    Tack för alla lyckönskningar, tjejer:) Vi hade en helt fantastisk och vansinnigt varm (!) och rolig dag. Fick otroligt många kommentarer om hur vacker klänningen var och en av våra vänners lilla dotter frågade sin mamma om hon trodde att hon kunde få krama prinsessan - så himla söt unge:) Återkommer med bilder så fort jag fått dem!
    Stort stort grattis!! Vi ser fram emot bilder!
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-08-02 10:50:11 följande:
    Förresten, nu fick jag bilder på den färdiga klänningen. De har fixat det krusiga/vågiga längst ner, det såg faktiskt riktigt bra ut! Så nu skickas den imorg!!!!! Men de hade glömt det svarta bältet, det var iaf inte med på bilden. Så om de missat att göra det så kanske det tar en dag till innan den skickas. Eller om de hinner göra det under natten..
    BILDER!!!!!!
    Malin24 skrev 2011-08-02 10:58:26 följande:
    Oj vad mycket som hänt här.. Först: Grattis till er som haft er stora dag!!Öööhh BILDER tackGlad Spännande att den är på g!!

    Här börjar stressen komma så smått, började med bordsplaceringen igår och oj va svårt det var...hur har ni tänkt eller tänker ni göra med den? Vår tanke är att dela på äldre och yngre så att det blir några "partybord" för att höja stämmningen lite, bra eller dumt? Vad tror ni?
    Vi har inte brytt oss om att det ska vara varannan man och varannan kvinna... utan mer placerat efter vilka som kan ha något gemensamt och kul tillsammans. Däremot har vi blanat åldrarna hej vilt, det sitter både unga och äldre vid samma bord. 
  • Skumboll

    AAAAAAAAHHH! Nu börjar det dra ihop sig. Visst är det väl ett par till som gifter sig på lördag?

  • Skumboll

    Jaha, då var man gift då! Dagen var fantastisk och vi hade verkligen vädergudarna på vår sida! Bilder kommer sen nångång.... haha

  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-08-14 15:52:49 följande:
    Skumboll: grattis ! Försök inte smita från bilder :)
    Lovar!
  • Skumboll

    Fick en liten sneakpeak av fotografen igår.... men jag länkar istället för att lägga in bilden;
    www.victoriacarlqvist.com/wedding/emma/

    Och här är min alldeles fantastiska bukett! Den är så sjukt stor, tärnbuketten var lika stor som en vanlig brudbukett så ni kan ju tänka er....


Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!