• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2011-12-22 15:26:46 följande:
    Skumboll : jag är lyrisk över att handla :) han har redan tre overaller i stl 56 :/ två i 62 osv riktigt skoj ! Hopas du får en tjej :) vår trea får gärna vara en tjej men jag tror jag kommer få killar. Min syster se oxå en son så mkt killar i vår familj. Jag mådde precis som med w så då kanske du får en tjej om du mår annorlunda :). Spännande ! Ja jag ska få snitt på Ds har träffat Aurora bm o ska träffa läkare i jan skönt o få det klart. Ska du föda vanligt eller med snitt ?
    Här blir nog ingen trea så det vore trevligt med lite jämn fördelning i familjen. :-P 
    Kul med shopping, tänkte börja leta vagn efter nyår... och skulle behöva ny bil. Kommer ju ha två vagnar som jag behöver få in i bakluckan, sonens är ju ett stort åbäke!
    Skönt att du får snitt! Jag skulle nog få snitt om jag velat med tanke på situationen sist men om jag kan så vill jag föda så naturligt det bara går. Men jag planerar inget, det som händer händer... går ju på specialistmödravården så förhoppningsvis har de bra koll och så på mig nu. 
  • Skumboll
    pulmonate skrev 2011-12-22 16:29:55 följande:
    Jag vet inte vad jag ska säga till dem nu. Dom har svarat igen att det är den mest lika spettsen dom hade, och att jag kommer att gilla den när jag ser den. 
    Tycker det är lite kul att dom vet att jag kommer att gilla den, men jag är inte lika säker
    De vill alltså inte göra om det verkar det som!
    Undrar hur det hade blivit om man la till lite snirkel emellan de stora blommorna om det blir snyggt? Men samtidigt gillar jag inte ALLS det längst uppe vid halsen så att säga. De här raka blomlinjerna lixom. Helst hade jag velat att de gör om det så att det kommer bort!
    För vad menar dom att det var det mest lika tyget? Det är väl ändå inte ett spettstyg de syr på, utan de tar väl tyll/chiffong el liknande och "broderar" på det med maskin. Det har jag sett sömmorskor göra väldigt snabbt!
    Jag vill bara flika in här att de inte själva tillverkar tyget, dvs de broderar inte och syr inte fast spetsen på det tunna tyget. Det är ett solit spetstyg de använder och de har inte så mycket att välja på och kan inte ändra hur spetsen ser ut. 
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-12-22 16:55:13 följande:
    Skymboll: vad vill ni ha för vagn ? Vi har köpte bugaboo donkey bhöver en dubbelvagn men har en Urban oxå. Bil så tråkigt tycker jag om vi ska ha tre barn måste vi vi köpa ny :/ redan nu är bagaget fullt med vagnen. Och två vagnar de är ju så otympliga ! Hur är det med sonen ? Funkar dagis ?
    Egentligen vore en dubbelvagn suveränt men eftersom sonen är så stor funkar inte det. Han behöver en egen vagn som är mer ergonomiskt anpassad efter honom. Har kikat lite på Mountain Buggy Swift men liggdelen ser så liten ut och så har jag kikat på Joolz som jag nog känner motsvarar våra behov lite bättre. Hade ju en Bugga sist men skulle vilja prova något nytt. 
    Sonen mår bra, peppar peppar! Dagis funkar fint men han har varit hemma mycket nu för att resursen varit borta. Vi håller på att söka assistans nu till honom för att få lite mer avlastning, nu med graviditet och bebis så är det svårt att få tiden (och min ork!) att räcka till. 
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-12-22 17:07:46 följande:
    Skumboll: ja den liggdelen är lite Mindre än vår Urban men vi hade den tills w var 6 med åkpåse funkade kanon. Så jag skulle nog kunnat haft en lite mindre :) men sen är det ju att de sitter framåt tidigt alla gillar ju inte det. W hatar o sitta o titta på mig (hmm) buggan kan man ju ha mot oss o han gråter o sparkar :/ Skönt att det funkar på dagis :). Tycker han det ska bli skoj o bli storebror ? Snart ska jag upp till c o handla klappar vi har barnvakt !!!! Fest !!!
    Tänkte in till stan och provköra lite så får vi se sen!
    Han förstår inte att han ska bli storebror, han förstår inte att jag har en bebis i magen ens. Så det kan ju bli kul sen när han inser att han inte är ensam.... not!
    Härligt med lite egentid!! Happy shopping!
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-12-22 17:42:40 följande:
    Skumboll: ha ha jag tror w kommer bli halvglad han gillar inte barn som gråter :/ så hoppas att p inte gråter så mkt ! Big baby o Sollentuna tycker vi e bra har många vagnar o varit trevliga når vi varit där :) så slipper du stan. Annars e ju bonti kul att Åka till men blir dyrt i slutändan :) snart centrum väntar på mamma som ska vara med w. Hoppas det e lite folk .. Inte så troligt kanske :/
    Big Baby har jag varit på men de har inte Joolz, så jag tänkte åka till Bonti faktiskt. Får ta med mig stora shoppingkortet. :-P
    Haha, lite folk i centrum två dagar innan jul? Grattis!
  • Skumboll

    Sara: Fast det var därför vi startade denhär tråden från början, för att kunna prata dels om klänningar men även om andra vardagsgrejer och annat som händer i våra liv. Det är därför den heter kinaklänningar med gaffel däremellan.

  • Skumboll
    Darling Daisy skrev 2011-12-29 08:29:22 följande:
    Skumboll: jag såg er diskussion innan jul - GRATTIS!!!!!  Hjärta
    {#emotions_dlg.flower} Tack DD! 
  • Skumboll

    Men herre guuuuuuud vad ni kacklar! Har ju ingen chans att hänga med här.... Illamåendet börjar så sakta avta (bara för att jag säger så kommer jag ligga däckad ikväll!), kanske man orkar vara här lite mer sen...

  • Skumboll

    Vill bara önska en glad alla hjärtans dag i efterskott! Bättre sent än aldrig sägs det ju!
    Vi hade en perfekt alla-hjärtans, fick en kik på pyret i magen och vi väntar en liten tjej. Tjoho!

    Såg din finfina klänning du köpt 1700-tal! (ja, typ 300 sidor bak, jag läser men orken räcker sällan till att skriva också...haha). 

    Kram på er! 

  • Skumboll

    Just det - jag glömde ju det nästan viktigaste. Grattis sommarbrud till nykomlingen!! {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!