• knyjoy

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Oj vad fort det går när man har roligt!
    Vår tråd är stängd så jag tog mig friheten att öppna en ny!
    Kom igen nu tjejer och killar!

    Här pratar vi och stöttar, ältar och grubblar över renkur eller kombineradkur av Cambridge.
    Måltidsersättning (VLCD) i pulverform.

    Tidigare trådar:
    Tråd nr 1: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1429039.html
    Tråd nr 2: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1615410.html
    Tråd nr 3: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1790451.html
    Tråd nr 4: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1928984.html
    Tråd nr 5: brollopstorget.se/Forum-2-19/m2007383-1.html
    Tråd nr 6: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2202889-1.h...
    Tråd nr 7:www.brollopstorget.se/Foru m-2-19/m2381116.html
    Tråd nummer 8: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2541880.htm...
    TRåd nr 9: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2654293.htm...
    Tråd nr 10: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2833128.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-20/m2998723.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3127705.htm...
    Tråd nr 13: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3235821.htm...
    Tråd nr 14: brollopstorget.se/Forum-2-19/m3385346.html
    Tråd nr 15: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3544775.html

    LÄNGD:
    ÅLDER:
    MAX VIKT:
    VIKT START C.K:
    REN KUR EL. KOMBINERAD?:
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?:
    SLUTMÅL:
    DELMÅL:
    BELÖNINGAR:
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?:
    MOTION:

    Lycka till :)

  • Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!
  • Lotta 75

    Välkommen hit...


    EmmaStina85 skrev 2010-03-24 13:58:44 följande:
    Hej! Har tidigare kört cambridgekuren och tappade då ungefär 5,5 kilo på två veckor. Nu har jag lagt på mig lite av dessa igen (inte alla dock, tack och lov!). Började i söndags och vägde då in mig på 61,7 kilo. Idag är det min 4:e dag och imorse stod vågen på 59,9. Känns jättebra! Är med mer här tills jag når min målvikt på 55 kilo. Mitt mål är att köra ren kur till den 2/4. Lycka till ALLA! Kram, Emma
  • Lexy

    Här var det lugnt i tråden.

    Jag är inne på dag 27 snart har 4 veckor gått!!! Inte har den sista veckan varit lätt, har haft lust att avbryta kuren ett antal gånger. Men jag hänger fortfarande i där.

    Hur går det för en andra?

  • jemmaj

    Hur går det Lexy? Hur många kilon kvar nu..? Jag hade det riktigt jobbigt, dem två sista dagarna på ren kur... ush man vill bara äta, man längtar till maten..:D men du fixar det

    Själv står man kvar på vikten som jag slutade vid ren kur runt 67 men idag var det 68 , iof så hade jag en ätardag igår :P
    har bestämt att jag unnar mig lite gott på lördagar,igår var de lite mkt..men det är ingen fara, har ett par påsar kvar och tänkte ta påsarna idag .. men vill juh ner de sista kilona, så efter påsk så blir det ren kur i kanske 2 veckor beroende på hur mkt jag går ner...

    Säg till hur det går och ge inte upp nu när du är så nära dina 4 vecokr, det är starkt att hålla på med ren kur :D


    Lexy skrev 2010-03-27 22:52:41 följande:
    Här var det lugnt i tråden.Jag är inne på dag 27 snart har 4 veckor gått!!! Inte har den sista veckan varit lätt, har haft lust att avbryta kuren ett antal gånger. Men jag hänger fortfarande i där.Hur går det för en andra?
  • Lexy

    Haha rätt så många kilon kvar :D Jag har gått ner 10,9 kg hittills (ställde mig på vågen imorse) Om jag klarar 1 hg till imorgon så har jag gått ner 11 kilo på 4 veckor.

    Det är bra att du står på samma vikt, många går upp sina vattenkilon direkt :) Jag avundas dig som får äta!

    Jag har satt upp som mål att klara 11 veckor på ren kur och sedan blir det upptrappning med kombinerat.

    Just nu är det jobbigt varje dag men jag hoppas det bli lättare :)


    jemmaj skrev 2010-03-28 11:37:48 följande:
    Hur går det Lexy? Hur många kilon kvar nu..? Jag hade det riktigt jobbigt, dem två sista dagarna på ren kur... ush man vill bara äta, man längtar till maten..:D men du fixar detSjälv står man kvar på vikten som jag slutade vid ren kur runt 67 men idag var det 68 , iof så hade jag en ätardag igår :P har bestämt att jag unnar mig lite gott på lördagar,igår var de lite mkt..men det är ingen fara, har ett par påsar kvar och tänkte ta påsarna idag .. men vill juh ner de sista kilona, så efter påsk så blir det ren kur i kanske 2 veckor beroende på hur mkt jag går ner...Säg till hur det går och ge inte upp nu när du är så nära dina 4 vecokr, det är starkt att hålla på med ren kur :D
  • jemmaj

    Du fixar det Lexy...:D har du kommit så långt så kan du fortsätta...:D

    ja det känns skönt faktiskt.. jag trappade endast upp med mat faktiskt , men jag åt inga stora portioner, sen har det hjälpt att promenera, men har ej gått ner något , utan stått stilla men det är bättre än inget, men igår hade man en ätar dag så idag är det cambridge, men jag kommer igång med den någon gång efter påsk med ren kur, då får man peppa på varann :D Hoppas du går ner mer än 1 hg tills imorn :D håller tummarna och även om du inte gör det så har du hittills gjort ett grymt jobb :D men du har inte stått still något eller..?

    Kan lova dig att när jag började äta, så var det inget speciellt, haha alltså det enda jag tänkte var : jag kunde lika gärna fortsätta med cambridge eftersom jag nu var tvungen o börja laga mat haha och det är inte alltid så kul tyvärr för min del.. Men stod juh stilla i vikt i nästan 10 dagar och då kändes det juh så onödigt och dyrt..så kompisen föreslog att jag började äta och sen ca 1 månad senare köra på igen för o få bort det sista...

    Du kommer fixa detta, skirv på här bara om det är något , jag kikar in ofta :D


    Lexy skrev 2010-03-28 13:20:46 följande:
    Haha rätt så många kilon kvar :D Jag har gått ner 10,9 kg hittills (ställde mig på vågen imorse) Om jag klarar 1 hg till imorgon så har jag gått ner 11 kilo på 4 veckor. Det är bra att du står på samma vikt, många går upp sina vattenkilon direkt :) Jag avundas dig som får äta!Jag har satt upp som mål att klara 11 veckor på ren kur och sedan blir det upptrappning med kombinerat.Just nu är det jobbigt varje dag men jag hoppas det bli lättare :)
  • emersson

    Hej allihopa :) nu har jag äntligen nått första delmålet, väger nu 64,7 dvs under 65 :) Verkar som min kropp tycker om kombinerad kur ist för ren...så nu är det 5 kg kvar sen är jag i mål :):) Hoppas nu att jag fortsätter gå ner bara...uppdaterar här i veckan hur det går..

  • Lexy

    Vad kul så att jag kommer att ha någon mer att lida med på ren kur :D Låt mig veta när du kör igång igen så ska jag vara med och peppa!

    Jag väger mig bara en gång i veckan, men denan vecka kunde jag inte hålla mig. Så nej jag har inte stått stilla något, inte än iaf :) Jag förstår dig att stå stilla i 10 dagar kan inte ha varit kul =/ Men det är lite därför jag inte väger mig varje dag, då slipper jag den ångesten.

    Du har rätt, har jag kommit så här långt så kan jag faktiskt fortsätta :D Det är ändå en sådan liten del av mitt liv jag väljer att göra detta.


    jemmaj skrev 2010-03-28 14:24:20 följande:
    Du fixar det Lexy...:D har du kommit så långt så kan du fortsätta...:Dja det känns skönt faktiskt.. jag trappade endast upp med mat faktiskt , men jag åt inga stora portioner, sen har det hjälpt att promenera, men har ej gått ner något , utan stått stilla men det är bättre än inget, men igår hade man en ätar dag så idag är det cambridge, men jag kommer igång med den någon gång efter påsk med ren kur, då får man peppa på varann :D Hoppas du går ner mer än 1 hg tills imorn :D håller tummarna och även om du inte gör det så har du hittills gjort ett grymt jobb :D men du har inte stått still något eller..? Kan lova dig att när jag började äta, så var det inget speciellt, haha alltså det enda jag tänkte var : jag kunde lika gärna fortsätta med cambridge eftersom jag nu var tvungen o börja laga mat haha och det är inte alltid så kul tyvärr för min del.. Men stod juh stilla i vikt i nästan 10 dagar och då kändes det juh så onödigt och dyrt..så kompisen föreslog att jag började äta och sen ca 1 månad senare köra på igen för o få bort det sista...Du kommer fixa detta, skirv på här bara om det är något , jag kikar in ofta :D
  • Lexy

    Grattis grattis!!! :)


    emersson skrev 2010-03-28 19:04:23 följande:
    Hej allihopa :) nu har jag äntligen nått första delmålet, väger nu 64,7 dvs under 65 :) Verkar som min kropp tycker om kombinerad kur ist för ren...så nu är det 5 kg kvar sen är jag i mål :):) Hoppas nu att jag fortsätter gå ner bara...uppdaterar här i veckan hur det går..
  • Lotta 75

    Hejsan, svejasan,

    Nu har jag nu passerat 2 veckor med ren kur och har lyckats med att tappa 4 kilo så vågen visar 67,5. Vilket jag är helt nöjd med.

    Nu är det bara att fortsätta se framåt. jag hade bestämt mig från början att jag skulle hålla på i 4 veckor och har äntligen passerat halva tiden.

    Grattis Emersson att vägen äntligen började att röra på sig igen för dig. Det är tufft när det står still.

  • sunzhine

    Får man hoppa in här?
    Jag dricker visserligen inte cambridge utan god balans, men skönt med några som håller på med samma grej som man kan prata med :)

    Börjar idag och har tänkt att köra 2 veckor på ren kur, smabon kör oxå så det är skönt att man är två. Ska nu fixa min morgon drink sen promenad till dagis för att gå vidare till gymmet innan jobbet börjar. Är verkliggen taggad. har 10 kilo jag vill gå ner!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!