• knyjoy

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Oj vad fort det går när man har roligt!
    Vår tråd är stängd så jag tog mig friheten att öppna en ny!
    Kom igen nu tjejer och killar!

    Här pratar vi och stöttar, ältar och grubblar över renkur eller kombineradkur av Cambridge.
    Måltidsersättning (VLCD) i pulverform.

    Tidigare trådar:
    Tråd nr 1: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1429039.html
    Tråd nr 2: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1615410.html
    Tråd nr 3: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1790451.html
    Tråd nr 4: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1928984.html
    Tråd nr 5: brollopstorget.se/Forum-2-19/m2007383-1.html
    Tråd nr 6: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2202889-1.h...
    Tråd nr 7:www.brollopstorget.se/Foru m-2-19/m2381116.html
    Tråd nummer 8: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2541880.htm...
    TRåd nr 9: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2654293.htm...
    Tråd nr 10: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2833128.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-20/m2998723.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3127705.htm...
    Tråd nr 13: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3235821.htm...
    Tråd nr 14: brollopstorget.se/Forum-2-19/m3385346.html
    Tråd nr 15: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3544775.html

    LÄNGD:
    ÅLDER:
    MAX VIKT:
    VIKT START C.K:
    REN KUR EL. KOMBINERAD?:
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?:
    SLUTMÅL:
    DELMÅL:
    BELÖNINGAR:
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?:
    MOTION:

    Lycka till :)

  • Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!
  • jemmaj

    Du kommer fixa det ..det tar lite längre tid men du går iaf ner i vikt.. har kört lite så, men nu i helgen blev det lite lite mer mat haha jobbigt men men står ändå kvar på 67 så det känns skönt iaf..men fundera på äta liknande...älskar ägg o majo..ska lägga till lite keso det är hur gott som helst.. tonfisk sallad har jag börjat må illa av, vet inte varför, gillar det mkt men det blir som någon konstigt lukt/smak i hals/näsa.. hm kanske var bara den gången jag åt den

    det är riktigt bra att du rör på dig så mkt..;) själv försöker jag med det oxo, annars powerwalkar jag på morgnarna, så skönt o komma hem sen helt slut o varm och känna att man rört på sig rejällt :D

    Säg till när du når din målvikt, jag längtar till min men ett tag kvar och börjar nog efter påsk med ren kur, längtar faktiskt inte eftersom de 3 första dagarna är värst hah ush


    emersson skrev 2010-03-29 20:37:38 följande:
    Vet inte hur länge jag ska köra på med kombinerad. Just nu känns det som jag vill nå min målvikt på 60 kg ändå, det vore så härligt :) Och bantar jag på det sätt jag gör nu så känns det inte såå ansträngade även om vissa dagar självklart känns botten o pest o pina, man är ju bara hungrig hungrig hungrig, men men bara hålla tummarna nu att vikten fortsätter ner :)
  • Mrs Tiger

    Hej alla !

    Hoppar in här för att få lite goda råd och glada tillrop. Jag började på Cambridge kuren förra veckan, kombinerad kur ( eftersom jag svimmar om jag inte får äta något ) och gick ner 4 kg. Denna vecka så känns det så motigt - kanske för att jag ska ha mens - vill bara stoppa hela munnen full med chocklad !!!!!

    Virkar som en galning framför tv:n och dricker vatten som en kamel i öknen.

    Suck , nu är det inte kul.

    ( Min kur består av 1 påse på morgonen, 1 påse på lunchen och till middag 80 gr rent protein samt ca 1 näve gröna grönsaker)

    Ska nästa vecka trappa upp till kolhydrater oxå enl min konsulent.

    Just nu känns det väldigt långt tills nästa vecka.

    ( Mrs Tiger

  • emersson
    jemmaj skrev 2010-03-29 21:44:43 följande:
    Du kommer fixa det ..det tar lite längre tid men du går iaf ner i vikt.. har kört lite så, men nu i helgen blev det lite lite mer mat haha jobbigt men men står ändå kvar på 67 så det känns skönt iaf..men fundera på äta liknande...älskar ägg o majo..ska lägga till lite keso det är hur gott som helst.. tonfisk sallad har jag börjat må illa av, vet inte varför, gillar det mkt men det blir som någon konstigt lukt/smak i hals/näsa.. hm kanske var bara den gången jag åt dendet är riktigt bra att du rör på dig så mkt..;) själv försöker jag med det oxo, annars powerwalkar jag på morgnarna, så skönt o komma hem sen helt slut o varm och känna att man rört på sig rejällt :DSäg till när du når din målvikt, jag längtar till min men ett tag kvar och börjar nog efter påsk med ren kur, längtar faktiskt inte eftersom de 3 första dagarna är värst hah ush
    I morgon ska jag till några vänner på tjejmiddag och då blir det säkert både det ena o det andra, men sen blir det skärpning igen, förr eller senare så ska vi väl lyckas pressa ner oss till 60 ;)
    Skönt att du håller vikten, det blir man verkligen glad av oxå tycker jag. Verkar som du o jag är lite lika gällande viktminskning iaf, svårt o gå ner o går upp jättelätt. Men det känns bra nu ändå tycker jag, man har ju gått ner en del trots allt, innan jul vägde jag 74 kg som mest, inte kul alls...i mitten av maj så ska vi vara nere till 60, eller vad säger du? :)
  • sunzhine

    första dan har gått riktigt bra för mig! Sitter dock på jobbet nu ( jobbar natt) o tycker det skulle va gott med något annat än vatten, men ska inte ge mig utan vara envis

  • tessomac

    Jag har ätit godis och druckit vin för första gången sen den 10 januari. Och nu har jag väldigt väldigt dåligt samvete, där rök den ketosen all världens väg

    Imorgon tar jag dock nya tag och börjar om på riktig helfart utan fusk för att bli av med de sista 10-12 kilona och nå målvikten på 60 kg (har gått ner 16 kg sedan januari).

    Håll tummarna för mig!

  • emersson
    tessomac skrev 2010-03-29 22:14:03 följande:
    Jag har ätit godis och druckit vin för första gången sen den 10 januari. Och nu har jag väldigt väldigt dåligt samvete, där rök den ketosen all världens väg Imorgon tar jag dock nya tag och börjar om på riktig helfart utan fusk för att bli av med de sista 10-12 kilona och nå målvikten på 60 kg (har gått ner 16 kg sedan januari).Håll tummarna för mig!
    Ibland måste man ju få unna sig något iaf, kanske går det lättare nu när du fått "frossa" lite iaf :)
    Lycka till :)
  • jemmaj

    Förhoppningsvis i mitten av maj, hade iaf inte vart fel att ligga vid 60-61 till sommaren..:D vill bara att släktingarna ska iväg och sen kanske kuren börjar igen, iof så slutade jag inte med den för allt så längesen, men det kanske inte spelar någon roll eller..?

    Ja men jag har bestämt mig för att ha en ätardag :D på lördagar, men i måttliga mängder, vill jag ha glass så äter jag lite eller så äter jag godis eller choklad 70 % mörk choklad :D så något av det väljer jag.. men ät och njut med vännerna hihi och ta en promenad dan efter...;) det jämnar ut sig,så länge man inte går upp till 70 så..:D själv låg jag som mest runt 73-74 också men sen låg jag hela tiden på 72 men det var faktiskt jobbigt, även om jag intalade mig själv att jag såg bra ut, och ärligt så trivdes jag faktiskt men till slut så tjata alla och nämnde vikten då och då, och man tröttna på höra deras dumma kommenterar, men nu trivs jag bättre i denna kropp hihi så kanske var bra att de tjata, fast det inte var kul o höra..

    Men vi måste iaf ner till sommarn, beach 2010 ..har bikinis men letar efter nya haha så tills dess måste måste vi iaf ok :D


    emersson skrev 2010-03-29 21:55:08 följande:
    I morgon ska jag till några vänner på tjejmiddag och då blir det säkert både det ena o det andra, men sen blir det skärpning igen, förr eller senare så ska vi väl lyckas pressa ner oss till 60 ;) Skönt att du håller vikten, det blir man verkligen glad av oxå tycker jag. Verkar som du o jag är lite lika gällande viktminskning iaf, svårt o gå ner o går upp jättelätt. Men det känns bra nu ändå tycker jag, man har ju gått ner en del trots allt, innan jul vägde jag 74 kg som mest, inte kul alls...i mitten av maj så ska vi vara nere till 60, eller vad säger du? :)
  • sunzhine

    Inne på min tredje dag på ren kur och förvånad över hur bra det går, har bara syndat med en liten halstablett, men håller mig under 500 kcal. så det är nog ingen fara.

  • Lotta 75

    Det är bra jobbat, det gäller som sagt bara att bestämma sig.

    Och ha lite "Positivt tänkande".
    Istället för att tänka att jag inte får ta den där kanelbullen -tänk ?jag behöver inte den där?.

    Så fortsätt att kämpa på.


    sunzhine skrev 2010-03-31 16:26:41 följande:
    Inne på min tredje dag på ren kur och förvånad över hur bra det går, har bara syndat med en liten halstablett, men håller mig under 500 kcal. så det är nog ingen fara.
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!