• Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!
  • Linnea alba

    Hej :)

    Får en till Umeåbrud hoppa in här...?

    Gifter oss 27 juni i Backens kyrka efter många om och men... Först var tanken att gifta oss i Hemavans kyrka, men många olika orsaker gjorde att vi igår tog beslutet att gifta oss på hemmaplan i stället. Men då var vi ju liksom på ruta ett igen, med två månader kvar till det datum vi vill gifta oss! Panik, minst sagt!! Och det tar nog ett tag innan man ställt om sig och "programmerat om" hjärnan!

    Idag löste det sig iaf med kyrka på det datum vi vill ha. Dock fanns ingen ledig personal den tiden, så jag fick ringa runt till en massa pensionerade präster och fråga om någon kunde ställa upp

    Då festlokal är en av många saker som återstår på min, numera, långa att-göra-lista så tänkte jag höra om någon har nåt bra förslag på en ljus och mysig bygdegård eller liknande där man får ha med egen dricka? Helst inte så långt utanför stan, allra bäst är ju om den ligger nära Backens kyrka. Jag var helt inställd på Klockargården nära Backenkyrkan, men den hyrs tydligen inte ut sommartid...

  • ElMac

    Vad ingår då? är det tex bara mat eller är det även nå porslin och så?


    SommarNoll9 skrev 2009-04-16 20:40:32 följande:
    Vi kommer betala 230/person.
  • SommarNoll9
    ElMac skrev 2009-04-20 16:44:11 följande:
    Vad ingår då? är det tex bara mat eller är det även nå porslin och så?
    Bara maten och uppläggningsfat antar jag. Porslin och så finns ju i lokalen vi ska vara i. 230 kr var bland de billigare offerterna på den buffé vi vill ha.
  • Linnea alba

    Är det någon som anlitat Evys catering och vad tyckte ni i så fall om dem?

    Har prel-bokat dem men kan inte hitta några nyare uttalanden än från 2005 om hur deras service, portionsstorlekar och mat är så det vore kul med litet synpunkter.

  • Madam Mim
    Hempling skrev 2009-04-19 18:58:47 följande:
    Så skönt att det redan har ordnat sig för er! Jag skulle nog gått i bitar om all planering med maten faller i bitar! (och eftersom vi anlitat samma får man väl hålla tummarna...) Hur går det för er annars med planeringen, börjar allt falla på plats?Madam Mim skrev 2009-04-19 18:50:41
    Jag tydligen en syster som känner massa folk. Allt är inte spikat ännu så jag vågar inte andas ut riktigt än.

    Hmm vad är kvar, Min pojkväns byxor och skjorta. Han har köpte en sammets-smoking kavaj. Skor är kvar. Jag ska beställa på ebay och han ska ha vita Converse. Jag har bestämt att vi ska ha bruna dukar med gröna löpare, så vi ska inhandla 42 meter tyg. (helt galet!) Har köpt de mesta dekorationer till borden. (Älskar Ikea.) Har beställt min klänning nyligen från Lillsessan som i sin tur beställer från Kina. Jag var så sent ute så jag fick ingen skiss på hur den kommer att se ut utan dom satt igång på en gång. "biter på mina naglar". Ja det är ungefär där vi är nu. Hur går det för övriga brudar?
  • Hempling

    Det som känns mest aktuellt för oss just nu är dekorationer, dukar och "finplanering" av hela kvällen. Har precis köpt en massa lakan från IKEA som jag tänkt sy stolsöverdrag av. Kommer att vara MYCKET jobb skulle jag tro... Ska till Sthlm en sväng om ett par veckor och då ska min sambo köpa sina kläder. Utbudet här i stan är inte så roligt, så han har bokat tid på "uppklädd". Hoppas han hittar något där! I övrigt mest småpyssel i form av skor, smycken, vigselprogram o. dyl. kvar att ordna. Tycker inte det finns så mycket bra skor här i stan, får hoppas det kommer in mer till sommar'n!

    Linnea alba: Kul med en till att prata med! Har tyvärr ingen koll på Evys catering...

  • Linnea alba

    Hempling: ok, tack ändå för att du svarade :) !

    Någon annan med erfarenhet från Evys..?

  • SommarNoll9

    Linnea alba skrev 2009-04-21 13:02:32 följande:


    Hempling: ok, tack ändå för att du svarade :) ! Någon annan med erfarenhet från Evys..?
    Hej och välkommen hit! Jag har varit i kontakt med Evys och fått offert därifrån. Hon var väldigt tillmötesgående och trevlig tycker jag. Att vi inte valde dem berodde inte på dålig service eller så utan att hon var snäppet dyrare än de vi valde. Evys var dock vårt andrahandsval. Har dock ingen koll på mängd mat och så tyvärr.
  • Umeå090815

    Hello alla det var ett tag sedan sist, mycket med planeringen..

    Jag undrar om det är någon som har förslag på bra solosånger till kyrkan, jag hade tänkt mig två men har lite svårt att hitta?!?

  • SofiaochEmil

    Hej! Inte sett denna tråd tidigare. Vi gifter oss 27 Juni i backen kyrka. Har festen på Göstas Loge i Yttersjö. Mat har vi tagit från Evys. Tårtan är kvar att ordnas. Har inte beställt brudbukett heller. Anna Thurfjell ska ta våra bilder.

Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!