• Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!
  • Linnea alba

    Åh, det bästa som finns är när man får göra bort en massa punkter på sin att-göra-lista och sen känner hur stressen sakta släpper!

    ...och idag har jag verkligen fått massor gjort. Sedan några dagar tillbaka har det också löst sig med fest- och vigsellokal bl.a. Har varit så stressad så detta är underbart!! Kände bara att jag var tvungen att dela med mig av min glädje och mitt glädjerus :)

    Hoppas ni får en fin kväll.

  • Hempling

    Linnea alba skrev 2009-05-04 20:00:32 följande:


    Åh, det bästa som finns är när man får göra bort en massa punkter på sin att-göra-lista och sen känner hur stressen sakta släpper!...och idag har jag verkligen fått massor gjort. Sedan några dagar tillbaka har det också löst sig med fest- och vigsellokal bl.a. Har varit så stressad så detta är underbart!! Kände bara att jag var tvungen att dela med mig av min glädje och mitt glädjerus :)Hoppas ni får en fin kväll.
    Så härligt för dig!! Även om det är roligt att pyssla och planera är det ju så klart jobbigt när man blir stressad... Har man de "större" posterna klara så kan man ta det lite lugnt.

    Själv har vi varit och bestämt buketterna idag. Känns jättebra, hade inte jätteklart för mig vad jag ville ha innan vi åkte dit, men fick bra hjälp och nu är allt bestämt!
  • SommarNoll9

    Linnea alba: Så skönt! Ja det känns så himla bra varje gång ännu en punkt får bockas av.

    Jag har provat underkläderna nu och bestämt mig nästan 100. Ska prova en annan storlek imorgon tänkte jag, hoppas bara att det finns!

  • Umbraz

    Jag hade sån himla tur och fick överta en jättefin korsett från en kompis som drar samma storlek som jag, så nu behöver jag bara trosa och bh. Var ute lite förra helgen och spanade men hittade inte något som jag riktigt tokföll för. Måste nog ut i helgen och leta igen. Jag var både på Triumph och Ingrids men jag missade Twilfit, får se till att gå dit nästa gång. Någon som kollat in butiken Change i kungspassagen?


    SommarNoll9 skrev 2009-05-04 20:37:19 följande:
    Linnea alba: Så skönt! Ja det känns så himla bra varje gång ännu en punkt får bockas av. Jag har provat underkläderna nu och bestämt mig nästan 100. Ska prova en annan storlek imorgon tänkte jag, hoppas bara att det finns!
  • SofiaochEmil

    Jag har hört att MAXIs tårtor är jättebra! Vi har inte beställt ännu, funderar på Nisses konditori eller MAXI. Jag tål inte mjölk så vi har tänkt ha översta tårtan mjölkfri.

  • hoppan

    Hej Har du några uppgifter om vad det kostar med tårta från nisses, maxi tårtorna? Jag har även kollat in finas. Det kostar dubbelt upp om man skall ha bröllopstrta jämfört med vanlig marsipanårta


    SofiaochEmil skrev 2009-05-05 08:14:04 följande:
    Jag har hört att MAXIs tårtor är jättebra! Vi har inte beställt ännu, funderar på Nisses konditori eller MAXI. Jag tål inte mjölk så vi har tänkt ha översta tårtan mjölkfri.
  • SommarNoll9

    Ja, det kan nog vara värt att kolla runt priser lite. Ica Mariehem gör väl också tårtor om jag inte är helt ute och cyklar.

    Nu har jag köpt mina underkläder!! Blev från Twilfit ändå. De från Triumph var bättre i färg om man tänker på klänningen, men å andra sidan så kommer ju inte bh:n att synas under kläningen heller Så då fick det bli helvitt. Valde ett par vanliga trosor med lite spets på och så köpte jag ett strumpeband, 497 kr blev det allt som allt, tyckte jag var bra pris Dock tillkommer ju kostnad om jag ska ha stay ups... men det vet jag inte om jag ska...

  • SommarNoll9

    Enligt hemsidan för Ica Mariehem så gör de bröllopstårtor precis som man vill ha dem för 27 kr/bit inklusive tårtställning.

  • Idefixen

    sommarnoll9: Jag har oxå varit där och handlat underkläder idag. Undra om de va du som va där samtidigt?!
    Hörde nån i kassan prata om bröllop med nån kund, medans ja höll på att prova underkläderna

  • SommarNoll9
    Idefixen skrev 2009-05-05 15:01:57 följande:
    sommarnoll9: Jag har oxå varit där och handlat underkläder idag. Undra om de va du som va där samtidigt?! Hörde nån i kassan prata om bröllop med nån kund, medans ja höll på att prova underkläderna
    haha, ja det kanske det var! jag var där efter 12 någon gång.
Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!