• Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!
  • SofiaochEmil

    Tualisa: 1300kr, helt sjukt vad allt till bröllop är dyrt.

    Jag har inte beställt brudbuketten ännu, är det stor skillnad i pris mellan olika blomsteraffärer? Hade tänkt beställa på Berghem, tycker de är duktiga.

  • Tualisa
    SofiaochEmil skrev 2009-04-30 19:57:08 följande:
    Tualisa: 1300kr, helt sjukt vad allt till bröllop är dyrt. Jag har inte beställt brudbuketten ännu, är det stor skillnad i pris mellan olika blomsteraffärer? Hade tänkt beställa på Berghem, tycker de är duktiga.
    visst är det dyrt!! och jag tror tyvärr att det är en billig bukett... kan ha varit med små tjejernas blommor oxå.. vet inte. Som sagt, min syster är min planerare...
  • FruJ2009

    hejsan.

    Får jag smyga in här och fråga en sak. Jag bor i V-botten och ska gifta mig i år. Jag undrar om det finns någon butik i Umeå med brudklänningar? Jag skulle verkligen vilja prova olika klänningar men hittar då inget på eniro om någon bröllopsbutik?

  • Hempling

    Hej hej!

    Det finns två butiker centralt som har brudklänningar; Ateljé A&K AB och Högtidskläder. Men bästa butiken enligt mitt tycke är en privatperson som har ett företag som heter Änglalikt. Kolla in hemsidan på www.anglalikt.com/. Där hittade jag min klänning!


    FruJ2009 skrev 2009-05-01 10:12:59 följande:
    hejsan.Får jag smyga in här och fråga en sak. Jag bor i V-botten och ska gifta mig i år. Jag undrar om det finns någon butik i Umeå med brudklänningar? Jag skulle verkligen vilja prova olika klänningar men hittar då inget på eniro om någon bröllopsbutik?
  • SofiaochEmil
    FruJ2009 skrev 2009-05-01 10:12:59 följande:
    hejsan.Får jag smyga in här och fråga en sak. Jag bor i V-botten och ska gifta mig i år. Jag undrar om det finns någon butik i Umeå med brudklänningar? Jag skulle verkligen vilja prova olika klänningar men hittar då inget på eniro om någon bröllopsbutik?
    www.ateljeaok.se/

    www.hogtidsklader.com/center.htm
  • Linnea alba

    Litet klädfrågor!

    Vår lilla tjej kommer att vara kring året när vi gifter oss och hon ska självklart vara vår lilla "tärna" :) Men jag vet inte riktigt i vilken prisklass jag ska lägga mig när jag letar klänning till henne. Har man litet äldre tärnor förstår jag ju att det kanske bör vara i mer exklusivt material, men till en så liten...?

    En annan fråga är till er andra brudar:
    Vad ska ni ha att skyla er med på kvällen om det blir litet kallt? Kappa, finare kofta, kavaj? Själv funderar jag på att köpa en vit kofta/cardigan i något litet finare material.

  • Tualisa

    Linnea alba skrev 2009-05-02 15:32:30 följande:


    Litet klädfrågor!Vår lilla tjej kommer att vara kring året när vi gifter oss och hon ska självklart vara vår lilla "tärna" :) Men jag vet inte riktigt i vilken prisklass jag ska lägga mig när jag letar klänning till henne. Har man litet äldre tärnor förstår jag ju att det kanske bör vara i mer exklusivt material, men till en så liten...?En annan fråga är till er andra brudar: Vad ska ni ha att skyla er med på kvällen om det blir litet kallt? Kappa, finare kofta, kavaj? Själv funderar jag på att köpa en vit kofta/cardigan i något litet finare material.
    Min tjej kommer vara 1 år när vi gifter oss. Jag har hittat en vit klänning med axelband med gulddetaljer på... ska ha en body under eller en liten kofta på. Har näbbar oxå som ska ha samma klänning.
  • Linnea alba

    Tualisa: får jag fråga var du har köpt den?

    Helst vill jag ha en grön klänning till lillan då våra temafärger är vitt och grönt och grönt är mer "krypvänligt" :) men jag har letat och letat och det verkar helt omöjligt att hitta! Tips?

Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!