• Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!
  • Tualisa
    shia skrev 2009-04-27 22:15:56 följande:
    Tualisa: Roligt med en till umebrud på forumet! Va kul, vi ska också använda oss av stöcke bygdegård =) har ni varit där och kollat på vad som finns och inte finns ?Jag är lite fundersam på hur mycket saker det finns av allt, enklast kanske är att ringa till dom som hyr ut det =)
    Vi ska hyra vinglas extra.. kostar 300 kr. Sen fick man även hyra glas till konjak och dyligt.. om man ville ha lite finare porslin så gick det oxå att hyra, men det var per kuvert.. tror det var typ 30 kr per person... vi valde att ha det porslinet som fanns. Har ej varit där själv, men min syster har varit där och det såg ok ut. Vi kommer hyra dukar och sånt från kemtvätten i Holmsund, billigare var det.

    Ja, det är snart, jag är super nervös nu . Men känns som allt är under kontroll. Min syster har tagit på sig ansvaret att fixa allt, underbara människa så vi gör bordsplaceringar och sånt. Ska hyra ett band som spelar live oxå.
  • Tualisa

    På tal om underkläder så var jag och köpte det för några veckor sen. Jag har nyligen slutat amma, så jag ville vänta ett tag, men det verkar inte bättre än att mina bröst har bestämt sig för att vara i den här str så jag gick och handlade ändå. Köpte en korsett liknande överdel som man kan ha utan band på, min klänning är axelbandslös. Från triumph. Jag har oxå korsett på min klänning, men det kändes bra ändå. Tänkte köpa en korsett från prinsessa där jag köpt min klänning, men den var inte så fin och jag ville ha fina underkläder, orkar inte byta efteråt då hinner väl min karl slockna... hihi..

    triumph.hyssnaskor.se/Producte87c1a8b-29c4-4674-8287-6c5e997686a5.aspx

  • hemling

    Varifrån beställer ni brudbuketten ni som bor i umeå?
    Hörde talas om floristutbildningen i vännäs men då måste man ju fara ända dit, skulle vara skönt att ha allt "i stan".

    Och vart hyr ni porslin ifrån? Det mesta finns där vi ska vara men tallrikarna var så tråkiga med en ful kant i annan färg. Är inte så noga egentligen men dom var verkligen trista =(

  • SommarNoll9
    Tualisa skrev 2009-04-27 22:47:22 följande:
    På tal om underkläder så var jag och köpte det för några veckor sen. Jag har nyligen slutat amma, så jag ville vänta ett tag, men det verkar inte bättre än att mina bröst har bestämt sig för att vara i den här str så jag gick och handlade ändå. Köpte en korsett liknande överdel som man kan ha utan band på, min klänning är axelbandslös. Från triumph. Jag har oxå korsett på min klänning, men det kändes bra ändå. Tänkte köpa en korsett från prinsessa där jag köpt min klänning, men den var inte så fin och jag ville ha fina underkläder, orkar inte byta efteråt då hinner väl min karl slockna... hihi..triumph.hyssnaskor.se/Producte87c1a8b-29c4-46...
    Oooh, den var ju jättefin! Får kanske köpa hem och prova ändå, om de går med på det förstås... Får väl fråga iaf.

    hemling: har inte bestämt ännu, men jag tänkte höra mig för lite på olika ställen. kommer nog kolla på berghems blommor först så får jag se. har ju en budget som jag får utgå från. porslin finns i lokalen vi ska vara, det är vanligt vitt så det får funka
  • Tualisa
    SommarNoll9 skrev 2009-04-28 13:38:09 följande:
    Oooh, den var ju jättefin! Får kanske köpa hem och prova ändå, om de går med på det förstås... Får väl fråga iaf.hemling: har inte bestämt ännu, men jag tänkte höra mig för lite på olika ställen. kommer nog kolla på berghems blommor först så får jag se. har ju en budget som jag får utgå från. porslin finns i lokalen vi ska vara, det är vanligt vitt så det får funka
    Jag köpte den på en triumph butik inte via nätet... för annars skulle det vara omöjligt med mina tuttar som just ammat så kolla på alla ställen som har triumph. INgrids kanske?

    hemling: jag har beställt mina blommor från ullas blomsterbutik.. eller den kanske inte heter så, men den liggar på teg i centrum. han är jätte duktig.
  • Umbraz

    Okej, ja det kan bli hur läckert som helst att ha blommor i håret sådär.

    Jag ska ha en väldigt enkelt bunden bukett i hållare med mycket olika sorters grönt, såsom älghornsbräken, strån och eventuellt hjärtan på tråd. Som utfyllnad ska jag ha torkade bruna växter som papaver och liknande och så kanelstänger. Och över alltsammans ska det vara en enda stor orkidekvist i vitt.

    Kommer att beställa mina blommor på Löfgrens blommor då jag är, vad man kan säga...lite partisk.

    Madam Mim skrev 2009-04-26 11:17:18 följande:


    Har bilderna på en annan dator så jag fixar det ikväll. Glömde nämna att jag ska istället för bukett ha blommor i håret. Inspirationsbilden finns i mitt galleri. Det är den första bilden.
  • hoppan

    Jag skall till Munkeröds i Vännäs till veckan för att höra vad det kommer att kosta. De har utkörning till Baggböle skall kolla om man kan mötas där så man lsipper köra ända till Vännes när det drar ihop sig. Vet mera på tisdag.

  • hemling

    Oj så snyggt det lät. även om det var flera blommor jag inte kände igen. Du får lägga in en bild sen

    Var ligger Löfgrens blommor?


    Umbraz skrev 2009-04-28 17:58:44 följande:
    Okej, ja det kan bli hur läckert som helst att ha blommor i håret sådär.Jag ska ha en väldigt enkelt bunden bukett i hållare med mycket olika sorters grönt, såsom älghornsbräken, strån och eventuellt hjärtan på tråd. Som utfyllnad ska jag ha torkade bruna växter som papaver och liknande och så kanelstänger. Och över alltsammans ska det vara en enda stor orkidekvist i vitt.Kommer att beställa mina blommor på Löfgrens blommor då jag är, vad man kan säga...lite partisk.Madam Mim skrev 2009-04-26 11:17:18 följande:
  • SommarNoll9
    Tualisa skrev 2009-04-28 16:09:58 följande:
    Jag köpte den på en triumph butik inte via nätet... för annars skulle det vara omöjligt med mina tuttar som just ammat så kolla på alla ställen som har triumph. INgrids kanske?
    Det finns väl en triumphbutik i MVG-gallerian, eller? Jag har för mig att det ska finnas en där, får gå dig och kika.

    Vad har alla för budget för brudbuketten? Jag tänkte mig något väldigt enkelt och till bordsdekorationer tänkte jag köpa/beställa typ rosor eller någon annan blomma i färdiga packen om det går... ska fråga när jag besöker en florist.
  • Tualisa

    Min bukett kostar 1300 kr tror jag det var. Min syster håller i all bröllopsplanering, så jag litar på henne jag har valt bukett, klänning såklart ringar.. men resten fixar hon. Frågar mig titt som tätt.. men dekoration och sånt vet jag inte hur det blir. Vi har valt ljusblått och cappuccino som färgtema. Min mamma har köpt typ till löpare på olssons tyger och sytt till alla borden. Kommer att ha rosor och murgröna på borden...

    Idag har vi varit och köpt ringar spännande.. och skönt att det mesta är ordnat nu..

Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!