Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

36 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Äldre 22 Oct 09:21 zoet skapade en ny tråd: Stråkduo, Stråkkvartett, eller liknande i Stockholm: Har ni några tips på stråkspelare (i brist på bättre uttryck) i Stockholm som kan tänka sig att spela på en bröllopsfest? Vi tänker inte ha musik till middagen så paus/mingelmusik är inte intressant.
Äldre 21 Oct 16:16 zoet svarade i tråden: Jjshouse: Jo, tullavgifterna skyller jag inte på något sätt på JJhouse, däremot att de skickade klänningar i helt uppenbart fel storlek och tyckte att det var upp till mig att betala rekommenderad frakt om jag skulle lämna tillbaka dem.
Äldre 21 Oct 09:26 zoet svarade i tråden: Jjshouse:
* aldrig ska det stå såklart, inte adlig :P 

Går det inte att redigera inlägg på detta forum? :S

Äldre 21 Oct 09:25 zoet svarade i tråden: Jjshouse: Jag beställde balklänningar från JJhouse för något år sedan och blev också förvånad över den höga tullavgiften. Klänningarna var jag inte alls nöjd med då alla mått var.
Äldre 20 Oct 16:17 zoet svarade i tråden: Hur har ni gått in i kyrkan?:
Vi funderar på att gör så nästa sommar, så du får gärna berätta hur det blev för er sen om ni gifter er tidigare än så, eller redan har hinnit göra det :)

Äldre 16 Oct 09:33 zoet svarade i tråden: Thailyktor ???:
Om du inte har bråttom (ca. 1 månads leveranstid brukar det vara) kan du få tag på alla möjliga färger och former (som hjärtan) billigt på ebay.

Äldre 7 Oct 16:18 zoet skapade en ny tråd: Inspiration för ovanliga inbjudningskort sökes: Som rubriken lyder, vi vill ha tips på ovanliga inbjudningskort som man gör själv. Såväl bilder på hur ni har gjort som länkar med idéer uppskattas :) 

Vi kan båda hantera såväl photoshop.