• Svar på tråden Tantvarning del 8
  • Lyckliga013bruden
    Cantaton skrev 2010-05-04 08:29:01 följande:
    Eller skräddarsydda BH:ar? Alla har ju problem med OLIKA saker? Att kuporna inte är tillräckligt "heltäckande" så att brösten "ramlar ut", olika storlekar, ovanliga storlekskombinationer osv... Man kan ju specialbeställa skor efter olika mått, så varför inte BH:ar?
    Jaa det vore ju toppen!

    Och att man kan påverka formen, färgen, kupornas material (bara tyg, formpressat, vadderat) det vore ju underbart. Kanske ska leta upp någon som kan starta ett sådant företag, för där skulle jag bli kund.

  • Cantaton

    Ja Skicka sen personen till mig så kan jag, i egenskap av ambassadör för kvinnors företagande, hjälpa till med allt praktiskt i starten


    Lyckliga013bruden skrev 2010-05-04 08:47:08 följande:
    Jaa det vore ju toppen! Och att man kan påverka formen, färgen, kupornas material (bara tyg, formpressat, vadderat) det vore ju underbart. Kanske ska leta upp någon som kan starta ett sådant företag, för där skulle jag bli kund.
  • Lyckliga013bruden
    Cantaton skrev 2010-05-04 08:49:32 följande:
    Ja Skicka sen personen till mig så kan jag, i egenskap av ambassadör för kvinnors företagande, hjälpa till med allt praktiskt i starten
    Vilken dröm nu sitter jag och drömmer om typ divinityred.se fast för bhar och andra underkläder......
  • Im yours

    Godmorgon tanterna.


    Jag hade oxå värsta tröttdan igår, sov, och sov .............. Jaha, o så kom natten, somnade runt 04.00. Lagom uppmuntrad funderar jag nu på att ta mig till stada, och slå till på den där volangkläningen. Suktar oxå efter ett sånt där jättehalsband .......


    Vidare funderar jag på vita järnsängar, huvudgaveln alltså. Typ 160 cm bred, var finns dom. Någon som vet???????


    Kramar från mig.

  • Cantaton

    Åh, jag hade en sån 90-säng när jag var yngre. Loved it. Vet dock inte var den var köpt.


    Hoppas du kan göra något av dagen. Själv är jag utslagen av huvudvärk och magkatarren hugger i magen... Vill helst bara ligga i sängen hela dagen, men jag ska leda en fokusgrupp efter lunch, så jag måste förbereda...


    Im yours skrev 2010-05-04 09:26:27 följande:
    Godmorgon tanterna. Jag hade oxå värsta tröttdan igår, sov, och sov .............. Jaha, o så kom natten, somnade runt 04.00. Lagom uppmuntrad funderar jag nu på att ta mig till stada, och slå till på den där volangkläningen. Suktar oxå efter ett sånt där jättehalsband ....... Vidare funderar jag på vita järnsängar, huvudgaveln alltså. Typ 160 cm bred, var finns dom. Någon som vet??????? Kramar från mig.
  • Heloise

    Glad valborg, så här i efterhand!


    Bullen och jag är på väg intill stan och barnmorskan. Spännande, även om det bara är ett litet kort möte, men det gör iaf att det känns mer verkligt.


     


    Valborg tillbringade Panzer och jag i morgonrockar framför tvn, middagen vestod av fil och flingor, det är jobbigt att leva lyxliv ibland


    Puss på er tanter

  • Heloise

    Det var inget litet kort möte, det var ett jättelångt möte, jäklar vad med blod de stal av mig, 3 stora rör.


     


    Allt var bra utom blodsockret, som låg lite högt, inte över gränsen dock. Jag måste dit på onsdag för en glukosbelastning

  • passionsblomman

    Jättekonstig dag!
    Först skulle jag göra frukost och kolla BT, men då stod det folk i trädgården och var beredda med spadar. Jo, för jag har Thujor som jag -bland en hel del annat- vill bli av med härifrån. Så då blev det koka kaffe och bekanta sig mera med lite byfolk och det var skitbra.

    Sedan hade de ringt från skolan för sonen hade ont i magen. Ner och möta honom. -Han ligger nu däckad efter att ha spytt ner hela tv-rummet. {#lang_emotions_throwup}Magsjuka-jippi-kay-ey!
    Så, utvecklingssamtalet vi skulle på ville de inte att vi skulle komma till...och inte fotbollsträningen heller. Konstit va? 

    Ja så nu sitter man här och undrar om man inte också mår lite illa eller....???

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-05-04 15:00:53 följande:
    Jättekonstig dag!Först skulle jag göra frukost och kolla BT, men då stod det folk i trädgården och var beredda med spadar. Jo, för jag har Thujor som jag -bland en hel del annat- vill bli av med härifrån. Så då blev det koka kaffe och bekanta sig mera med lite byfolk och det var skitbra.Sedan hade de ringt från skolan för sonen hade ont i magen. Ner och möta honom. -Han ligger nu däckad efter att ha spytt ner hela tv-rummet. Magsjuka-jippi-kay-ey!Så, utvecklingssamtalet vi skulle på ville de inte att vi skulle komma till...och inte fotbollsträningen heller. Konstit va?  Ja så nu sitter man här och undrar om man inte också mår lite illa eller....???
    Stackars fina blompojken! Hoppas han blir bättre snart och att hans mamma och pappa slipper magsjuka som är bland det värsta som finns!!

     


    Jag städar, det är underbart att ha lite energi för en gångs skull, jag har tom gjort rent avloppen i handfatet på min toa!

  • Fjällbruttan

    Hej
    Grodan och jag lever, och Grodan är fortfarande Grodan
    Lilla Vilds förslag om att Grodan skulle heta Leif godtog vi inte....

    Heloise, förlåt, men jag skrattar faktiskt med dig!!
    Boobs som Dolly Parton och humör som en huggande kobra... been there
    När jag gjorde Grav-testet med lilla vild frågade maken då han fick syn på + om jag skulle vara lika arg hela graviditeten??

    Den här gången har det bara gått åt en glasskål i väggen{#lang_emotions_embarassed}

    Kram till er alla andra och hoppas bokföringen fixar sig Canta..

    Nu vill Grodan ha mamma ifred...igen...

Svar på tråden Tantvarning del 8