Inlägg från: Lyckliga013bruden |Visa alla inlägg
  • Lyckliga013bruden

    Tantvarning del 8

    Det är spännande att gå in i riktiga små underklädesbutiker där de kan sina grejer. Jag gick in med 75B kom ut med 70D. Fick veta att brösten växer vid mensen, jag har märkt att samma bh ibland ändrar storlek men har tänkt att det beror på annat än menscykeln. Fick dessutom veta att ena bröstet är 70D och det andra 70C, så jag kommer aldrig hitta den perfekta bhn =(

  • Lyckliga013bruden
    Aleta skrev 2010-05-04 07:55:21 följande:
    Jag har också olika storlek, de på change tipsade mig om att välja BH:ar med inlägg och plocka ut inlägget i den ena kupan. Har inte nästan alla lite olika storlek på brösten?
    Fast det finns inte så många vadderade 70D bhar som jag hittat. Men jag har hittat inlägg hos lindex i gele som jag ska använda. När jag lärt mig lägga de rätt i bhn så det inte ser så knöligt ut.

    Man kanske ska ge sig in i branschen och göra bhar med olika kupstorlek

  • Lyckliga013bruden
    Cantaton skrev 2010-05-04 08:29:01 följande:
    Eller skräddarsydda BH:ar? Alla har ju problem med OLIKA saker? Att kuporna inte är tillräckligt "heltäckande" så att brösten "ramlar ut", olika storlekar, ovanliga storlekskombinationer osv... Man kan ju specialbeställa skor efter olika mått, så varför inte BH:ar?
    Jaa det vore ju toppen!

    Och att man kan påverka formen, färgen, kupornas material (bara tyg, formpressat, vadderat) det vore ju underbart. Kanske ska leta upp någon som kan starta ett sådant företag, för där skulle jag bli kund.

  • Lyckliga013bruden
    Cantaton skrev 2010-05-04 08:49:32 följande:
    Ja Skicka sen personen till mig så kan jag, i egenskap av ambassadör för kvinnors företagande, hjälpa till med allt praktiskt i starten
    Vilken dröm nu sitter jag och drömmer om typ divinityred.se fast för bhar och andra underkläder......
Svar på tråden Tantvarning del 8