• Svar på tråden Tantvarning 5
  • Bobou

    Haha, det är sådär ibland... Hoppas din pms är som min iaf, så att känslorna är helt tvärtom om två minuter!

    Den där sången låter ju som den i Alfons!

    "Alla dom andra tänker på sig
    Det är bara jag som tänker på mig

    Det är syndast om mig i väääärlden!"

    Godnatt och sov gott snart!


    passionsblomman skrev 2009-10-05 22:56:32 följande:
    Du kanske råkar glömma pappa sedan, som av en händelse...Själv är jag skitarg på min sambo. Eller jag var nyss iallafall.Och NEJ jag har inga särskildare anledningar än att jag har pMS och han säger antingen fel saker eller inget alls och har dessutom mage att behöva babbla ur sig en massa skit som JAG ska förstå och lyssna på, när han istället borde bry sig om MIG....Har i hört Bella och Theos sång:Alla bara bryr sig om sig,det är bara jag som bryr mig om mig.Och nu drämde jag igen dörren till sovrummet när han undrade om inte jag skulle lägga mig och skrek. Vem fan vill lägga sig med nån så tjurig som du. Där kan du ligga ENSAM och vara dum helt ifred.Och nu är jag jättetrött, men det kan jag ju inte erkänna genom att gå och lägga mig än på ett tag...Moget? Nä, har jag SAGT det då???
  • passionsblomman

    Ja, kanske har Bella snott den därifrån? (Bella Och Theo är två dockor i ett barnprogram bara utifallatt du inte kollar Bolibompa sådär värst ofta...)

    Nu har jag i mitt PMS-mood fixat tre element till tror jag! Fast jag höll på att slita sönder den termostat först.

    Hoppas jag PMS-aat klart imorgon, för i övermorgon kommer min mamma och hälsar på och hon åker inte hem förrän den 13/10.
    Jag lovar att det skulle kunna bli ännu värre med PMS samtidigt som hon är här.

    Fast jag verkligen längtar efter att hon ska komma och vill få visa henne huset och allt, så finns det bara sambon, sonen och möjligen syrran som kan få mig att tappa koncepterna så som mamma. Jag vet ite vad det är för egna knappar de har att trycka på.

    Nu går jag och lägger mig iallafall. Imorgon är en annan dag.

  • lillabruden
    Frulle skrev 2009-10-05 08:43:55 följande:
    Men är det inte bara att gå på apoteket och köpa ett test?
    jo det är det...men dem är dyra! o jag vill inte köpa ett om jag bara inbillar mig!

    men satt o läste en massa inatt och det kan ju vara en såndära skengraviditet....ska vänta 1vecka till o har jag inte blivit 'normal' så köper jag ett.... mest undrade vad man har för symptom när man är gravid...tyckte inte jag hittade nått värdefullt på nätet :-S
  • lillabruden

    sonja, om du tycker om rödvin men har svårt att dricka det pga migrän....har du provat sangria nån gång? Jag är smått känslig för rödvin, blossar upp som en tomte alá picasso i ansiktet o på bröstet...men sangria går bra o ingen bakis heller
    Annars finns det nya viner på systemet av t.ex hallon, äpple och smultron eller va det nu var....här i malmö finns dem på Hansacompaniet för dem är 'störst' inhandlare...

    Och dem dära sms lurendrejarna, akta er för såna som vill att ni ringer upp också!! Vissa ringer från utlandet med, och när ni svarar i luren så drar dem massa pengar! Det är enkelt att undvika; inte svara o sedan spara nummerna med namn FEJK eller nåt så vet man liksom.

    kolla oxå era faktura specifikationer för telefonräkningen!! Det gör jag alltid och en gång hittade jag ett som var dragit 30kr eller nått o jag ringde upp o sa att jag INTE ringt, men tele2 ansåg att om jag gjort det så hade någon tagit min tele o ringt o röstat på nått. Jo visst, det gör dem ju när man är på jobb...speciellt när man jobbar med förlamade eller hur? Intressant..... *morr*

  • Im yours

    Hej svejs!

    Sitter, o morrar ang telefonlureriet. Har som tur är inte blivit drabbad. Till mig ringer det en del jobbiga telefonförsäljare, har lärt mig nummren, och svarar inte. Mmmmm jag borde oxå nixa mitt nummer ........ omedelbart.

    Jag behöver verkligen en ny mobil, o sällar mig till lyckligt ovetande teknik- anhängare. Jag blir galen då jag får värsta instruktionsboken i min hand. Till slut brukar jag sitta o sura, medan det fortf ryker ur öronen

    Grattis Solde, vad kul!! Vill oxå veta när, o hejja på. Jag gillar frågesporter, o har drillat mina barn att läsa frågor ur tidningar för mig För att inte tala om alla familjaspel med det temat vi köpt, och spelat. Så hejja Solde!!

    Sonja, o Fjällbruttan; Vinter redan? ........ Inser att jag bott här nere väldigt länge.

    Igår presenterade jag mitt 1.a treatment på seminarium, det gick super. Nu är det bara att vässa till vändpunkter m.m. Och nu har det verkligen klickat för mig; Jag ska göra film! Jag ska göra film! Det är konstigt egentligen; Men tills nu har allt kännts lite overkligt, lite för bra. Nu nu laddar jag om.

    Ha en bra dag!

  • dfk

    Godmorgon!!
    Vad jag har saknat er! Här går allt galet fort. Det är födelsedagar och föreläsningar och möten och jobb. Precis som alla andra också har det inser jag, när jag läser ikapp.
    Soldemor, vad roligt!! När ska du vara med i TV?

    Det där med att bli lurad med sms, det är ju jättehemskt! Fy vad fult, tänk så många som inte vet att de blir lurade.

    Im yours, får vi komma till din premiär? Vad stort, du ska göra film! Det måste vara en svindlande tanke.

    kanske lillabruden är du gravid! Spring till apoteket, det får kosta vad det vill. Vi vill veta! Nej, det är klart att det blir ju en kostnad om man ska testa ofta om man är gravid.
    Men nu gjorde du oss nyfikna.

    Ikväll blir det salsa med maken!

  • Soldemor
    Aleta skrev 2009-10-05 21:28:40 följande:
    Då skulle du sett när jag köpte den jag har nu.-Jag vill ha en telefon som man bara ringer med, ingen kamera tack.-Men du ska väl ha kamera!?!-Nej, jag vill bara ringa.-Utan kamera!?!
    Ha ha, något liknande var jag med om när jag köpte min nuvarande telefon också. Vi kanske skulle öppna en dinosaurietråd också...?
  • Soldemor
    Sonja68 skrev 2009-10-05 21:30:57 följande:
    Soldemor: Du tar väl prästkragen på dig så vi ser dig ordentligt där bland lamporna!
    Njaae...ni lär nog upptäcka mig ändå, om inte annat så i presentationen.
Svar på tråden Tantvarning 5