• Svar på tråden Tantvarning 5
  • Sonja68

    Frulle, vad skönt med lite plåster på såren, även om du förstås fortfarande är förb......

    Jag har varit på Step up och tog i så det svartnade för ögonen och jag blev alldeles snurrig. Trodde jag skulle svimma. Fick sätta mig rakt upp och ner på brädan. Dricka lite vatten. Efter några minuter körde jag igen och kom igen lagom till "finalen". Förkylning på gång mest troligt. Har känt mig "småhurven" ett bra tag nu, men det vill inte bryta ut. Nu ikväll rinner det lite snor, och axlar och rygg ömmar. Få se vad som månde bliva av detta?
    Har efter träningen slängt ihop en köttsoppa (köttet var redan kokt och jättehärlig buljong), gjort ryskaläxan med sexåringen, målat naglarna på smådonnorna (de ville så gärna ha naaaaaaagellaaaaaack) och sedan slängt dem i säng. Nu tänkte jag faktiskt gå och duscha !
    Go natt!

  • passionsblomman

    Nu har jag först plockat en massa ruttna päron från gräsmattan. ÄÄÄÄK!

    Sedan handlat en del nödvändigheter:
    8 vinglas(vi insåg att vi bara har två sedan tidigare), 1 bäddmadrass till ena gästsängen-min mamma kommer imorgon!, 6 nya badlakan, varav 3 vit och 3 mörkblå (alla de gamla har sett bättre dagar), en tvättkorg och 6 gardinlängder-nu får åtminstone 2 rum lite tyg i fönstren.
    Tjipp tjopp så blev det genast flera tusen mindre på kontot.

    Men man kan inte bjuda mamma på vin utan glas och inte låta henne sova utan bäddmadrass heller och nya badlakan är vi värda allihop, både gäster och lilla familjen.
    Och tvättkorgar kommer vi att behöva fler-vi skulle tagit två...

    Gardiner dämpar lite i ett annars rätt glest möblerat hus också.

  • Sonja68

    Visst är det kul att handla sånt där?! Ända tills man ska betala... Men det var ju bara nödvändiga grejer du köpte, så du behöver inte ha ångest!

  • passionsblomman

    Nä, och det har jag inte heller. Jag stryker gardiner!


    Sonja68 skrev 2009-10-06 21:25:26 följande:
    Visst är det kul att handla sånt där?! Ända tills man ska betala... Men det var ju bara nödvändiga grejer du köpte, så du behöver inte ha ångest!
  • Villemoa

    Hello boys and girls!

    Verkar vara nåt allmänt som går nu, idag har jag haft en sprängande huvudvärk och ont i halsen hoppas att det stannar vid det för på lördag åker vi till nkpg för att fira svärfar och så ska vi få träffa den nya lilla familjemedlemmen, mannens brorsbarn Handlade present till honom igår och man dööör ju så söta små bebiskläder det finns! Liite jobbigt var det att bli påmind om bebisar och jag kommer nog grina både en och två gånger på lördag...som kompensation fick Moa lite nya kläder också
    På onsdag (i nästa vecka) blir det återkontroll och jag hoppas allt ser bra ut!

    Bruttan; hur mår din syster och systerdöttrar?

  • Sonja68

    Villemoa; kramar till dig. Förstår att det känns. Pussa o krama lite extra på mannen och Moa, och låt tårarna komma om det känns så. Det är ingen lätt sak ni gått igenom.

    Här piskar det snöblandade regnet rutorna och det stormar.
    Fy, vad jag avskyr detta vädret. Då är det bättre om det ville bestämma sig och bli snö och vinter istället för nåt mellanting. Man vet inte hur man ska klä de stackars barnen.

    Ett är då säkert; nu blåser då alla löv i vackra färger av träden.

  • dfk

    Här är det också dåligt väder. Regnigt och sådär mörkt ute.
    Var så trött imorse, men när man väl har hoppat i kläderna så piggnar man ju på sig lite mer. Man vill ju gärna ligga kvar i sängvärmen. Har börjat sova med sockor på fötterna, annars är dom som isklumpar, brrr.
    Men annars älskar jag hösten. Det är en vacker årstid, man kan tända massor av ljus och burra in sig i plädar. Härliga höstpromenader. Men som sagt idag var det inget vidare väder.

    Det förstår jag Villemoa att det kommer ledsna känslor också.
    Jag har aldrig förlorat ett barn själv men jag förstår att det är smärtsamt.Kram!

    Frulle, egentligen skulle du ha alla pengar tillbaka, men vad bra att du får någon ersättning tillbaka. Det är nog svårt att få rätt gentemot såna företag som bedriver lurendrejjeri.

    Sonja, stormar och snöblandat regn, huva. När brukar snön komma till er?

    Passion, det är kul att shoppa lite nytt och frächt!
    Vad roligt att din mamma kommer på besök, hon måste vara nyfiken på huset.

  • TinkerBelle

    God morgon,

    Här har solen börjat titta fram efter en lång regning natt.
    Insåg i morse hur lätt jag sover just nu eftersom t.o.m. regnet mot rutorna höll mig vaken.

    Villemo - sänder massor av kramar. Vet hur du känner dig. För två år sedan blev jag med barn trotts P-piller. Kände inte att jag var redo för ett fjärde dessutom var maken och jag då fortfarnade osäkra på massor i vårt förhållande. Vi kom överens om att bäst för både barnet, mina tre barn som vi redan hade och oss var att avsluta graviditeten. Några veckor efter födde svägerskan sin son (två år imorgon). När jag höll honom första gången skar det i hjärtat...

    Idag ska jag börja packa för imorgon åker vi till England och på fredag blir det begravning. Jag kan höra på maken nu att han har svårt att hålla ihop. Känns skönt att få komma över till honom. Blir så mycket lättare att trösta då än över telefon.


    Sonja68 skrev 2009-10-07 08:54:28 följande:
    Villemoa; kramar till dig. Förstår att det känns. Pussa o krama lite extra på mannen och Moa, och låt tårarna komma om det känns så. Det är ingen lätt sak ni gått igenom. Här piskar det snöblandade regnet rutorna och det stormar.Fy, vad jag avskyr detta vädret. Då är det bättre om det ville bestämma sig och bli snö och vinter istället för nåt mellanting. Man vet inte hur man ska klä de stackars barnen.Ett är då säkert; nu blåser då alla löv i vackra färger av träden.
  • Villemoa

    Tack för att ni delar med er! Det ska bli skönt att få träffa lillkillen också för då får jag pussa och snusa lite på honom så det blir lite som terapi om ni förstår vad jag menar.
    Tinker; vilket jobbigt beslut att behöva ta även om det var bäst för familjen!

    Här blåste det så mycket inatt att jag trodde taket skulle blåsa bort! T.o.m min man vaknade och det gör han aldrig! Ikväll blir det till att ta bort utemöblerna om de inte ska blåsa bort.

  • Frulle

    Go morron. Eller jaa god och god. Har nog haft en nära dödenupplevelse här på jobbet. Jag var SÅÅÅ nära gråten.

    Fattar inte att jag ska sitta här ensam och ta så JÄVLA mycket skit av alla som inte gillar reglerna här.. Och då är det ju ingen annan än JAG som får lida..

Svar på tråden Tantvarning 5