• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Idag ska jag skriva in mig på extravaganza för kursstart v 38. Jag är sååå laddad men samtidigt skiträdd, tänk om jag förgås av hunger :D Någon som har testat? Jag ska gå ner ca 25kg hade jag tänkt....något vill jag iallafall losa!

    Har hört underbara historier om hur kilona rasar av. Vore jättekul om nån mer skulle börja samtidigt så man kunde stötta varandra.

  • Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!
  • Jelan

    Hej hopp!

    Får man vara med lite?
    Gifte mig 17/5 i år och efter det glömt bort mitt bröllopstorg... Tänkte bara gå in och kolla lite och hittade den här tråden.
    Jag ska hoppa på Xtravaganza i Norrköping med start 23/10 sedan är det full fart mot att bli av med 10 kg och fortsätta hålla åtta av dem åtminstone livet ut. Kan allt om att gå ner i vikt men är duktigt på att gå upp också.
    Nu ska jag göra min livsändring och att läsa denna tråd peppar mig enormt.
    Skadade mitt knä för 4 månader sedan och sedan dess skjutit iväg i vikt trotts att jag håller GI-läran. Problemet är bara att jag alltid rört på mig 3-4 gånger i veckan och pga knät inte kan det nu, suck!! Nu måste jag tänka om och förhoppningsvis blir det lättare att komma igån igen om belastningen på knät blir mindre.
    Oj, vad långt det blev!

    Kämpa på tjejer, ni är toppenduktiga!!!

  • Mi och Nez

    Välkommen Jelan!

    Var på möte ikväll och hade bara gått ner ett kilo. Kan säga att besvikelsen var stor när jag ställde mig på vågen men så här ett par timmar efter har jag börjat tycka att det ändå är ok. Det går neråt i alla fall. Totalt minus åtta kilo på fyra veckor. Ska ner till 65 kg (5,5 till från och med nu) innan jag går över på halvfart. Jag hoppas att klara detta på tre veckor, för mer än så pallar jag inte på helfart tror jag!
    Drömmer om kött, morötter, sallader och paneringen (ja, paneringen??!!) på en wienersnitzel... suck.

    Nästa vägning blir på måndag och då ska jag banne mig gå under 70!

    Hur duktiga är ni andra på promenaderna varje dag? Helt ärligt är jag inte alls duktig på den fronten. Jag försvarar dock detta genom att jag ju cyklar ca 40 min/dag till och från jobbet. Men ska jag se bättre resultat nu så får jag kanske ge mig ut på små promenader om kvällarna i alla fall...

  • Emma042

    är urkass på promenader....när ledaren i måndags frågade hur det går så bara log jag....måste ta mig i kragen iaf när det gäller orbitrekken. vi har kört nyttigare mat sedan i början på sommaren o sen drog jag då igång med XV. så imorse att jag har gått ner mer än 10kg från sommarstarten! ca 6 på XV så jag är nöjd fast jag ska ner n¨stan 20 till men det flyter på bra här.

    Välkommen Jelan till vår lilla kvart!!

  • AngelinaJolie

    Har inte gått ner så mycket några gram kanske.
    Om en månad vill jag ha gått ner 4kg.

    Missade mötet igår! Men vi har haft massa tjafs hemma o lite jobbigt med jobbfronten (är på Volvo) man vet inget.
    Så det är lite mycket av det hela om man säger så.

    Ja livet är en strid!

    Kram

  • Emma042

    oj då.. då vet vi i vilken landsända du håller till. Fy vad jobbigt med det samman med finanskriser o hela karusellen!

    Ska definitivt tänka på dig!!

  • Mi och Nez

    Hur länge har ni tänkt gå på helfart tjejer?
    Jag vet inte hur länge jag orkar till. Hade varit skönt att bestämma en datum så att man ha ett slut på det hela. Funderar på 2 (max 3) veckor till...

  • madeleine84

    vad kostar det för er att hålla på med detta? jag körde cambridge förut och betalade 2000 för 1 månad. så jag undrar bara om detta är billigare. vill gå ner minst 5 kilo till innan jag är nöjd. hållt på med viktklubb och cambridge. tappade 40 kilo på 6 månader =)

  • Mi och Nez

    Madeleine, wow 40 kilo!! Bra jobbat!

    XV är också ganska dyrt med tanke på att man binder sig för en ganska lång tid (i mitt fall ett helt år)
    650 kr/månad + sopporna/shakerna 29 kr /st x 3 varje dag under helfarten.

  • madeleine84

    så man betalar 650 och för sopporna? isånt fall låter det väldigt dyrt. men jag måste ta tag i det sista. åker utomlands över jul så man vill ju känna sig fräsch om man ska vara på stranden

  • Emma042

    jag ska köra helfart minst 5 veckor till. det är min tanke iaf eftersom det funkar utan några som helst problem, inget sug eller så. bara en järnhård vilja

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!