• Esprie

    ÖrebroBrudar -Närkingar

    Hej på er ! Tänkte att vi kunde ha en lite nyare egen tråd, där vi kan prata om hur det går o s v . När ska ni gifta er ? Vart ska ni gifta er ? Vart ska ni ha festen ? Vilken fotograf ska ni ha ? Florist ? Tänkte att vi kunde tipsa och hjälpa varandra

    / E .

  • Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar
  • redo

    Smurfina
    Tack för länken, ska kika på det. Tandem låter nog jobbigare än båt men annars så...hi hi

    Bonanza
    Vad heter den butiken och med hur lång varsel bör man bestämma klänning därifrån tror du?

    Snäääälla hjälp!!! Vilken vigselförrättare har ni hört mest gott om: Harriet Östgren eller Elisabeth Sundström??? Har fått ja-svar från båda och nu vet jag inte vem jag ska välja...*hjälp*!!!

  • Bonanza

    Vi ska ha Elisabeth Sundström, hon verkar trevlig men jag har inte träffat henne än.

    Jag tror att affären heter brudspecialisten kanske. Jag var inne där i mars och ska gifta mig i juni och det var lite i senaste laget men gick bra. Det beror på lite vilken stl man har också, det finns fler klänningar i de mindre storlekarna.

  • redo

    Bonanza
    Tack för så snabbt svar, men jag var visst lite snabbare och bokade Harriet Går på magkänsla och hennes goda betyg av BT-folk i tidigare trådar... Känns rätt bara...du vet

    Får väl kanske ta och gå in där o kolla runt lite bland klänningarna och se om jag hittar nåt. Har storlek 34/36 så det kanske finns en del då, hoppas på det
    Vad verkligt allt blev nu!!

  • Johanna85

    redo

    Vi hade Harriet som vigselförrättare och är jättenöjda! Rekomenderar henne verkligen.

  • _sofie_

    Johanna85: En fråga som inte alls har med tråden att göra. Har sett din vigselring, sååå fin! Ska göra en liknande fast i vitt guld. Hur stora är dina stenar? De är 2,5x2,5 mm väl? Men jag läste nånstans att total ct var 0,36, det kan väl inte stämma, eller?

    Det var iaf suuuper!!!

  • redo

    jo hörni, kom på en fråga till... : hur gör/gjorde ni med fotograf? kostnad etc? några rekommendationer?

  • Smurfina

    Fotograf....min kommer hit från Stockholm. Har fotat mig tidigare så jag vet hur duktig han är. Han är med hela dagen, från min tid hos frisören tills vi åker till hotellet (?) på natten. Vi får rätt till bilderna efterråt och får dem i digital form så att vi kan framkalla var/hur/när vi vill. Tror att det kommer att sluta på över 1000 bilder. Han kanske redigerar 20 (har inte diskuterat det ännu)

    För hela det kalaset betalar vi 3000 kr och jag är mycket nöjd med det. Fotografier är viktigt för mig för det är mitt "minne".

    Någon mer?

    Esprie ska ju ha ProCard vet vi ju redan. Han är också superbra och ger en mååååÅååånga bilder.

  • Bonanza

    Smurfina - shit! Var det ett vänskapspris eller? Det lät ju jättebilligt. Lyx!

    Vi ska ha (pga kostnadsskäl) min kompis som fotar. Hon utbildar sig till fotograf och har bra kamera, så det känns helt ok! Vi blir ändå så dåliga på kort.

  • Smurfina

    Bonanza>>
    ja, det ligger lite på vänskapsnivå...men priset beror också att han gärna fotar mig Han kommer säkert använda några bilder som reklam för sig själv (han håller på och ska etablera sig på bröllopsarknaden)

Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar