• Esprie

    ÖrebroBrudar -Närkingar

    Hej på er ! Tänkte att vi kunde ha en lite nyare egen tråd, där vi kan prata om hur det går o s v . När ska ni gifta er ? Vart ska ni gifta er ? Vart ska ni ha festen ? Vilken fotograf ska ni ha ? Florist ? Tänkte att vi kunde tipsa och hjälpa varandra

    / E .

  • Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar
  • Smurfina

    Bondromantiskt

    *S* Jaha...den typen av "bond" Jag trodde att det kanske var James Bond *Asg* Hade varit rätt coolt

    Vi ska ha lite sagan-om-ringentema. Inte jättemycket, men kommer igen lite i kläder, trycksakerna och musikvalet. Och så ska vi ha en ringbärare. Min m2b gillar filmerna mycket (och jag med) och jag vill locka honom att vara med i planeringen lite. Man får ta till alla knep

  • Smurfina

    Silverblå>>låter som att det var en jättelyckad dag.

    Tror att de på trädgårdsgatan heter White Nights. Min syster hittade sin tärnklänning där.....och de var jättetrevliga mot oss också. Lite för måna att få sälja dock...och jag valde att INTE köpa klänning där.

  • redo

    Silverblå:
    Kul att få höra om din stora dag, jag bara lääängtar när jag läser. Blir mer och mer överygad om att Adler´s kommer att bli kanon , vi blir ju under 40 pers så.... Kan du rekommendera Stora hotellet förresten?

  • Smurfina

    Ja, hotellfrågan har vi ju inte diskuterat här(eller?)

    Har ni valt hotell att spendera natten på och i så fall var? Har ni då bokat bröllopssviten?

    Vi tycker nog att bröllopsviterna är alldeles för dyra och vill nog inte satsa på det nu. Vi vill dock sova någon annanstans än hemma på bröllopsnatten (andra kommer att övernatta hemma hos oss).

    Är det någon som har bra förslag på övernattning? I Örebro eller andra ställen söder ut. Behöver INTE vara lyxigt utan mysiga vandrarhem kan också vara en idé.

  • Esprie

    Smurfina ; Vi ska bo på radisson sas, i en juniorsvit, bubbelbadkar bastu och man får ha rummet längre. Det är jättefint !!! man får skumpa till rummet, och frukost på rummet om man vill, 1895kr tror jag det kosta.

  • Smurfina

    Esprie>>
    hur länge får man ha det?

    Vi tänkte stanna på festen ett tag och tänkte att det kanske blir onödigt att komma efter midnatt...sova som en gris och sedan måste man iväg 10-12....hinner varken med bad eller bastu då. Fast får man stanna lite längre så kanske det inte är helt fel...

  • Esprie

    Smurfina jag tror det var till klockan 15 men är inte riktigt säkert...

  • Smurfina

    aaahhhh....kl 15....då hinner man ligga och dra sig ett tag

  • redo

    Gerda: tänkte mest, som jag lovade, berätta att vi var på Adler´s och är såå glada för det kommer bli perfekt Han skulleskriva en offert på de önskemål vi hade (är ju väldigt personligt vad man tycker om och så..)så jag kan inte säga nå't direkt pris, men han trodde runt 300-400 per kuvert för det vi tänkt oss. Vi kommer att ha buffé och grillat till huvudrätt - kommer bli kanon!! ville mest berätta det, är så lyckliga över att det är bokat och att det kändes så himla rätt , så imorron blir det att ringa och boka vigselförättare eftersom vi kommer ha vår vigsel där. Hoppas det finns någon ledig nu bara....Måste sätta fart med inbjudningskort oxå *hjälp*!!! Nåväl, så ligger vi till i alla fall ville mest berätta det

    Hoppas ni alla haft en trevlig påsk!

  • Gerda

    redo

    Så härligt att höra! Då är allt snart klappat och klart för er?! Iom att ni gifter er där också? (Kommer vi också att göra, vilket gör det än mer roligare att höra om era planer)

    Ja, vi har fått olika offerter också för våra olika tankar :) Vi tänkte en lyxigare grillfest och offerten landade på mellan 350-400 medan 3-rätters ligger på 430-500kr.

    Pratade ni om städningen? Om den kostar 900kr? Har antecknat det på ett blad, men minns inte om jag hade räknat in det i offerten eller inte nämligen.

    Tack för att du berättar om den trygga känslan ni nu har fått! Får mig att längta än mer!

Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar