• Esprie

    ÖrebroBrudar -Närkingar

    Hej på er ! Tänkte att vi kunde ha en lite nyare egen tråd, där vi kan prata om hur det går o s v . När ska ni gifta er ? Vart ska ni gifta er ? Vart ska ni ha festen ? Vilken fotograf ska ni ha ? Florist ? Tänkte att vi kunde tipsa och hjälpa varandra

    / E .

  • Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar
  • Fru Enamorada

    7 juli, men nästa år, såg nu att du skrivit NU i sommar, oops... :) vilket datum har ni? och vart ska ni vara?

  • Donna69

    15 juli i hallsbergs adventskyrka (smidigast för gästerna), festen kommer hållas i Hardemos bygdegård. Billig o bra!!! =)

  • Fru Enamorada

    låter bra! då är det inte så lång tid kvar då, härligt! :) caterar ni maten förresten lr hur gör ni?

  • Donna69

    vi har släktingar som ska laga all den libanesiska maten, sen får vi lite gratäng o kött i present =) Allt i buffé...riktigt nice =)

    Vart ska ni hållas? med fest osv? Finns möjligheter så hyr i hardemo. vi betalar 1700:- för hela huset.En lagom lokal på bottenvåningen med wc o kök, o ett rum på ovanvåningen (tänk till de små som vill sova)....mycket natur o grönt runt omkring...sååå vackert!!! =) =)

  • Fru Enamorada

    åh då sparar ni mycket pengar, skönt! ett tag funderade jag på att göra maten själv med hjälp av familj och vänner men nu vi ska kolla upp vad det kostar att catera istället, finns tydligen nån cateringfirma i åsbro som jag hört ska vara bra. skulle vara bekvämt att få det fixat av någon annan.. :)

    vi har inte bokat någon festlokal än men det lutar åt efskyrkan i askersund där min blivande är medlem, för då får vi lokalen gratis... och det skulle vara bra, måste spara in där det går!! skönt att vara i askersund också så det är nära hem och så. men tack för tipset om hardemo!

  • Fru Enamorada

    tack för tipset donna! :)

    lycka till på ert bröllop nu, och skriv gärna och berätta hur allt gick :)

  • Donna69

    klart jag gör...ska ta tag i o klottra ner min möhippa *fniss*

    min klänning är klar nu, provade den igen idag...oj oj oj...älskar den!!! Mamma stor-tjöt givetvis *vilket tyder på att den är godkänd* =) =)

    nu är det bara resten små ting kvar =)

  • Brusebäck 3 Juni

    Smurfina: Vad glad jag blev, tack så jätte mkt!! Tyvärr så tycker jag inte att bilden blev så bra i tidningen, den är mkt bättre i verkligheten.
    Har inte varit inne på ett tag, har gått i ett från bröllopet!
    Vi gifte oss den 3 juni och dagen hade inte kunnat bli bättre, WOW säger jag bara! Allt blev precis som vi hade hoppats på... Fint väder, underbara människor runt om oss!
    Ni som inte gift er än, har verkligen en underbar speciell dag att se fram emot!
    Önskar er gifta och blivande gifta ett lycka till!! Kramar tiller alla

  • redo

    Brusebäck: bilder önskas från er stora dag såååå nyfniken Jag håller på o lääängta ihjäl mig. Allt blev så mycket verkligare när jag stod o provade den klänning som jag sen valde! Oj tänkte jag, det här är ju på riktigt... *fniss* Nu känns allt så himla roligt. Har dessutom träffat vår solist och det känns 110% kanon! Ahhhh....

Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar