• Esprie

    ÖrebroBrudar -Närkingar

    Hej på er ! Tänkte att vi kunde ha en lite nyare egen tråd, där vi kan prata om hur det går o s v . När ska ni gifta er ? Vart ska ni gifta er ? Vart ska ni ha festen ? Vilken fotograf ska ni ha ? Florist ? Tänkte att vi kunde tipsa och hjälpa varandra

    / E .

  • Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar
  • redo

    Gerda: ojdå...låter ju inte så kul! Vet hur det är med gravhormoner som åker berg-och dalbana och förstår att det inte gör saken bättre. Vi ska dit på måndag på ett litet besök och diskutera saker som dessa, om du vill så kan jag göra ett inlägg här i tråden om vad vi kommer överens om där och vad som sägs? Men de var väldigt tydliga i mailet med att vi inte kunde ta med egen alkohol så det kan du nog stryka tyvärr...

  • Gerda

    Redo

    Ja, det verkar som om de skaffat tillstånd :(

    Jag har just mejlat och frågat och bett om priserna dessutom. För skiljer det sig inte för mkt så kommer vi nog att tänka över Karlslunds Herrgård igen... såvida det inte redan är försent med datum.

    Du får gärna berätta mer om vad ni får för info på måndag, vi träffar inte dem förrän i maj nämligen. Vore så schysst.

  • redo

    Jag mailade också precis fast til Karlslund, får nog överväga dom och hoppas och beeee för att det finns tid kvar till oss i september Självklart berättar jag vad vi kom överens om på måndag, håll utkik..

    Till er andra efterlyser jag fortfarande erfarenheter och tips och sånt om Adler´s, Sommarro och Karlslunds Herrgård!

    Tack på förhand!

  • Gerda

    Tidigare i tråden så berättar Johanna85 om sitt bröllop på Karlslunds Herrgård.

    Jag var där under vigseln och det var jätte vackert, personalen var överallt men ändå osynliga - riktigt proffsigt.

    Ha en glad påsk!

  • sliverblå

    Vi hade vår bröllopsfest ppå Adlers sommaren 2005 och stod själva för all dryck, men det kan såklart ha ändrat sig! Annars kan jag rekommendera dom! Maten (buffé) var så otroligt god! Folk pratar fortfarande om den! Anders och Göran var trevlig att ha och göra med och deras personal jätte proffsiga!Lite trångt bara... vi 56 personer + 10 barn...!

  • Gerda

    silverblå

    Måste bara säga tack för att du så gärna vill berätta! Du svarade även på alla mina svar tidigare i år, hittade tyvärr bara inte den tråden ;)

  • Gerda

    Jag fick svar från Adlers!

    From 2006-01-01 gäller nya regler för restaurang och festställen - men de har satt väldigt bra priser på vin coh spritlistan :) Så vi klarar nog att ha fribar ändå, känns skönt.

    Återigen snabbt och trevligt svar från Göran!

  • Blowjo

    Bra LIVE BAND någon????????

    Någon som vet nått bra band, med humana priser?

  • Bondromantiskt Juli 06

    Vilken rolig trad!!!

    Vi gifter oss i Hallsbergs Sockenkyrka den 22 Juli i ar - det ska bli saaa himla roligt!! Vi skickade ut inbjudningarna för nagra veckor sedan och räknar med att bli ca. 90-100 personer.

    Ethel star för cateringen, vi har ocksa "bröllopsringar" i smördeg (sag att nagon annan ocksa skulle ha det!! , och till huvudrätt blir det vilt, kanske radjur eller hjort. Till efterrätt fuderade vi pa blabärssorbe, men panacotta med hallon later ocksa jättesmarrigt!! Bra val - ska tänka över det igen... Har hört att Ethel har väldigt god mat, men att man ska passa sig med utlovat pris, är det nagon som har erfarenhet? Hon gör även tartan, är det tänkt, men nu blev jag nyfiken pa Kaffe & Pralin - var ligger det? Maste nog ga och proväta där när jag är hemma nästa gang!! Ethel är dock väldigt billig med 15,- biten. Vi betalar annars ocksa 220,-/kuvert.

    Festen ska vi ha i officiersmässen i Sannahed (mellan Kumla o Hallsberg) och langväga gäster bor pa Stinsen i Hallsberg.

    DJ är en kille fran Hallsberg och fotograf en frilansare fran Örebro som brukar jobba lite för NA.

    Min syrra haller pa och rekar lite pa musikhögskolan om man kan hitta nagot bra, billigt liveband där.

    Blommor blir det fran Nya Blomsterboden av vilka jag fick ett väldigt proffesionellt intryck när jag var där.

    Hur gar det för er andra?

  • redo

    Hej igen på er allihop. Funderade på vad ni som haft er fest på Adler´s betalade per kuvert och vad som ingick? T.ex. brudskål, kaffe och tårta eller om ni fick bekosta det själva? Skulle vara intressant att veta, vi sitter här och diskuterar och funderar och planerar..

    Tack tack...

Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar