• Chris2­4
    Äldre 2 Dec 07:01
    44473 visningar
    435 svar
    435
    44473

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • HK8
    Äldre 3 Mar 15:28

    Jag stör mig på att mitt målarpyssel gick åt skogen!! Bättre lycka nästa gång!

  • Lillar­ia
    Äldre 3 Mar 15:58
    HK8 skrev 2010-03-01 21:33:42 följande:
    Jag stör mig på att vi inte hittar rätta färgen som vi vill ha till våra festprogram! Någon som vet var det finns att köpa eller beställa från internet, papper (vanliga, alltså 80 grams) i ANTIKROSA, väldigt ljusrosa/beigerosa!
    Kolla om inte ett vanligt tryckeri kan beställa hem till er. Våra tryckare hade inga problem med det. Kan vara enklare om det är ett mindre tryckeri.
  • Kattpo­et
    Äldre 3 Mar 17:19

    Detta är det enda jag kan hitta när det kommer till rosa papper.

    www.slojd-detaljer.se/product.aspx&deptid=817

  • Chris2­4
    Äldre 4 Mar 10:01

    Så sjukt irriterad är jag på en av mina vänner idag, hon har lånat 2par av mina skor vilket är helt OK då hon är en nära vän MEN i 4mån nu och hon ska dessutom flytta snart från Skåne till STHLM?

    Och när jag nu har bett henne i 2v och ge mig dem för ena paret var en present från min bror och jag har aldrig ens använt dem utan hon fick låna dem direkt och andra paret har jag använta 1gång så ger hon mig värsta attityden och frågar "varför stressar du så? lugna ner dig!!" och attityden?! varför??

    Så nu för hon är så jävla otrevlig så får jag hämta ena paret hos hennes kompis för hon har haft dem där hela tiden i Malmö och andra paret får jag hämta hos hennes farmor! JAG ska alltså åka halva malmö runt för att hämta mina saker HON har lånat! Snacka om att jag inte lånar ut saker igen, inte till henne iaf..

    så sjukt dålig stil, får väl skylla mig själv för att jag är snäll kanske..

  • Kattpo­et
    Äldre 4 Mar 10:40

    Min BigBro är tillbaka på sjukhuset och stör mig på att jag är fattig och inte kan åka till honom.

  • Äldre 4 Mar 11:02

    Jag stör mig på att framlyktan på bilen blivit stulen. Det är väl i och för sig ingen katastrof, bilen är ju försäkrad, men de har dessutom bänt upp huven som en köttkonserv så bilen kommer att vara på verkstan i minst tre veckor.

    Stör mig dessutom på att polisen inte verkar vilja utreda det trots att det finns ett vittne som sett hela händelsen och kan identifiera bilen tjuven åkte med...

  • HK8
    Äldre 4 Mar 11:13

    Tack alla som gett mig tips ang. det rosa pappret! Har hittat en fin färg men det är inte den färgen när jag söker på google så törs inte beställa hem nåt. Men ska kika lite till :)

    Idag stör jag mig på att min herpes vägrar att bli bra, jag kan inte äta för då spricker den, och om jag har munnen stängd så får jag var i munnen. Så måste gå med munnen öppen hela tiden, vet ni hur det ser ut! :D Mysigt. GRR jag som är en matälskare!!

    Ilandsproblem? Jag hoppas innerligt att jag slipper det på bröllopet bara! Annars skjuter jag fram det en vecka!!!!! hehe. Bröllopet alltså. Tror knappas att man kan skjuta fram herpers ;)

  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 4 Mar 11:17

    Det finns tabletter mot herpes, fasen att jag inte kommer ihåg vad de heter... jag fick dem när jag drabbades av bältros.. Och mamma sa att när man känner av herpes kan man ta dem, munsåret försvann direkt!
    Ska kolla runt lite och se om jag hittar vad de heter, mamma är i Afrika så jag kan inte ringa och fråga, hehe


    HK8 skrev 2010-03-04 11:13:20 följande:
    Tack alla som gett mig tips ang. det rosa pappret! Har hittat en fin färg men det är inte den färgen när jag söker på google så törs inte beställa hem nåt. Men ska kika lite till :)Idag stör jag mig på att min herpes vägrar att bli bra, jag kan inte äta för då spricker den, och om jag har munnen stängd så får jag var i munnen. Så måste gå med munnen öppen hela tiden, vet ni hur det ser ut! :D Mysigt. GRR jag som är en matälskare!! Ilandsproblem? Jag hoppas innerligt att jag slipper det på bröllopet bara! Annars skjuter jag fram det en vecka!!!!! hehe. Bröllopet alltså. Tror knappas att man kan skjuta fram herpers ;)
  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 4 Mar 11:19

    Hittade det på fass!
    Valtrex heter tabletterna. De är receptbelagda så du måste förstås kolla med en läkare först!


    HK8 skrev 2010-03-04 11:13:20 följande:
    Tack alla som gett mig tips ang. det rosa pappret! Har hittat en fin färg men det är inte den färgen när jag söker på google så törs inte beställa hem nåt. Men ska kika lite till :)Idag stör jag mig på att min herpes vägrar att bli bra, jag kan inte äta för då spricker den, och om jag har munnen stängd så får jag var i munnen. Så måste gå med munnen öppen hela tiden, vet ni hur det ser ut! :D Mysigt. GRR jag som är en matälskare!! Ilandsproblem? Jag hoppas innerligt att jag slipper det på bröllopet bara! Annars skjuter jag fram det en vecka!!!!! hehe. Bröllopet alltså. Tror knappas att man kan skjuta fram herpers ;)
  • ActDon­tTalk
    Äldre 4 Mar 15:25

    snön! jag är så trött på den så kan kan dö! det är svårt att ta sig fram med barnvagnen och jag fick vända minst fem gånger för att det inte var skottat något "utgångshål" från trottoaren. och isgatorna. jag stod nästan på nästan tusen gånger under förmiddagspromenaden. jag vill bara ha vår och knoppar på träden och en grön maj!

  • Mirey
    Äldre 4 Mar 15:58

    Men vafan, lånar hon så ska hon juh lämna, inte ska du behöva springa efter dom??!


    Chris24 skrev 2010-03-04 10:01:22 följande:
    Så sjukt irriterad är jag på en av mina vänner idag, hon har lånat 2par av mina skor vilket är helt OK då hon är en nära vän MEN i 4mån nu och hon ska dessutom flytta snart från Skåne till STHLM? Och när jag nu har bett henne i 2v och ge mig dem för ena paret var en present från min bror och jag har aldrig ens använt dem utan hon fick låna dem direkt och andra paret har jag använta 1gång så ger hon mig värsta attityden och frågar "varför stressar du så? lugna ner dig!!" och attityden?! varför??Så nu för hon är så jävla otrevlig så får jag hämta ena paret hos hennes kompis för hon har haft dem där hela tiden i Malmö och andra paret får jag hämta hos hennes farmor! JAG ska alltså åka halva malmö runt för att hämta mina saker HON har lånat! Snacka om att jag inte lånar ut saker igen, inte till henne iaf..så sjukt dålig stil, får väl skylla mig själv för att jag är snäll kanske..
  • Mirey
    Äldre 4 Mar 16:01

    Valtrex är receptbelagda som sagt. Jag tar dom så fort jag känner stickningar... Den ska förebygga att viruset ska slå ut, men vettefan asså... man får juh ändå blåsa fastän man tar den, men den gör så att det inte sprider sej... funkar heller inte så bra d heller haha... skitjobbigt!!
    Tänk om man får på bröllopsdagen? Jag dör...

  • Kattpo­et
    Äldre 4 Mar 16:22

    Finns inte Anti också när det göller blåsor runt munnen?

  • Mirey
    Äldre 4 Mar 21:24

    Jo, men Valtrex är en tablett man sväljer o ingen salva.


    Kattpoet skrev 2010-03-04 16:22:22 följande:
    Finns inte Anti också när det göller blåsor runt munnen?
  • lillal­yckan
    Äldre 4 Mar 21:47

    Valtrex är inte bara receptbelagda, de är löjligt dyra, jag betalde runt 1500 när jag skulle hämta ut... Men då var det inte nån engångsdos...

    Idag stör jag mig på att FedEx har strulat i en vecka nu och att jag fortfarande inte har fått min vigselring som vi har beställt! Hur svårt ska det vara liksom!!!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."