• HK8

    "Idag stör jag mig på.."

    Jag är arg på mig för att jag äter KONSTANT! Jag lovade mig själv idag att inte äta godis en timme innan träningen, för då blir jag hängig! Så vad gjorde jag?! Köpte naturgodis, nötter med chokladöverdrag på! Är helt däng i kroppen, har precis ätit mat och ska träna om en halvtimme. LYCKAT! Har bara mig själv att skylla.

    Jag kan äta massor, vad som helst utan att gåp upp i vikt, men blir ett monster när jag mår dåligt av allt jag äter. Hmmm..... Om jag nu börjar på rikgit att skärpa mig, så kanske jag kan belöna mig på själv på nåt sätt.. :) OCH en sak till, min m2b är så laaaat på att söka jobb!!!!!!!!!!! Vi kommer inte att klara oss om han inte har jobb. Skitsvårt att få nu, det här är så litet ställe. Lär väl flytta annars.

  • HK8

    Jag stör mig på att vi inte hittar rätta färgen som vi vill ha till våra festprogram! Någon som vet var det finns att köpa eller beställa från internet, papper (vanliga, alltså 80 grams) i ANTIKROSA, väldigt ljusrosa/beigerosa!

  • HK8

    Det finns inte sånt papper inne på panduro i alla fall. Jag bor i en by, och åkte 100 km för att leta efter papper, men de hade inte i den staden heller. Måste leta vidare.

    HÖR HÄR NU! Idag åkte jag, min blivande och våran kompis till gävle, IKEA. När vi kom fram, (ca.150 km, dvs 300 km sammanlagt) så var det stängt!!!! GISSSSA om jag blev sur, fast försökte att inte visa det för vakten som stod där. Jag fick mig en smärre chock när han stoppade oss och sade att det tyvärr är stängt idag. Det var för att de höll på att kolla takstolarna för det var så mycket snö på taket. Ok, hellre att man missar det än att riskera att taket rasar in men det var ju en stor besvikelse för det. Men men, inget att göra åt saken nu, en annan gång går det säkert bättre! Vi köpte lite grejer på biltema iaf..

  • HK8

    Jag stör mig på att mitt målarpyssel gick åt skogen!! Bättre lycka nästa gång!

  • HK8

    Tack alla som gett mig tips ang. det rosa pappret! Har hittat en fin färg men det är inte den färgen när jag söker på google så törs inte beställa hem nåt. Men ska kika lite till :)

    Idag stör jag mig på att min herpes vägrar att bli bra, jag kan inte äta för då spricker den, och om jag har munnen stängd så får jag var i munnen. Så måste gå med munnen öppen hela tiden, vet ni hur det ser ut! :D Mysigt. GRR jag som är en matälskare!!

    Ilandsproblem? Jag hoppas innerligt att jag slipper det på bröllopet bara! Annars skjuter jag fram det en vecka!!!!! hehe. Bröllopet alltså. Tror knappas att man kan skjuta fram herpers ;)

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."