• dala82
    Äldre 17 Mar 19:33
    14201 visningar
    39 svar
    39
    14201

    Hoodia och ReduMax - bra eller dåligt??

    Såg en artiklar om Hoodia och ReduMax idag. Har ngn testat? Är det verkligen så bra som de skriver? Man kan ju undra vad som händer när man slutar.

  • Svar på tråden Hoodia och ReduMax - bra eller dåligt??
  • myrkur
    Äldre 17 Mar 20:41
    #0

    dåligt dåligt dåligt.
    och vilket slöserii med pengar!
    jag säger som farbror barbro:

    det finns INGA genvägar till det perfekta ljudet! (alt. vikten)

  • dala82
    Äldre 17 Mar 21:10
    #0

    Jag har också alltid varit emot bantingspiller, man går ju bara upp igen efteråt. Så det blir nog inget denna gång heller...

  • K.C
    Äldre 18 Mar 00:06
    #0

    men visst verkar det helsjukt? sidan känns så grymt oproffsig. och "om du inte vill äta efedril"... hallå... det är ju allmänt känt att det är sjukt dåligt - att ens prata om det på sidan känns ju jätteoseriöst. eller vad tycker ni?
    blev liksom lite halvchockad, men sen tänkte jag att nån kanske testat och gillar...

  • dala82
    Äldre 18 Mar 09:25
    #0

    Ja jag håller med!! Lite creepy faktiskt! Men jag läste om en tjej på bröllopsforumet som hade gått ner 20 kg på två månader. Så mkt är inte aktuellt för mig, men hon sa att de var superbra. Jag vet inte, men jag skulle vara lite rädd att testa iaf. Tänkte mest bara höra om det var många som använde det eftersom de gör reklam för Hoodia på BT.

  • ika (fd höst05­)
    Äldre 18 Mar 09:27
    #0

    Oj vilken skum sida! Konstigt att BT vill ha dem som annonsör, faktiskt. Kvasivetenskapliga uttalanden står som spön i backen...

  • Ellte
    Äldre 18 Mar 09:32
    #0

    Det är väl inte omöjligt att det funkar aptitnedsättande...sådana produkter finns ju redan flera.

    Problemet för många överviktiga (mig själv inkluderat) är ju dock det man äter när man INTE är hungrig... Inget fysiskt att behandla alltså.

    Jag är rätt säker på att människor som går ner bra med sådanahär preparat SAMTIDIGT omedvetet lägger om sin kost ordentligt, börjar träna och sådär... Soppa på en spik liksom. För vissa är det kanske värt att lägga 495:- i månaden (eller vad det nu var) för denna placeboeffekten, för andra kommer det inte funka för de tror att det är ett mirakelmedel. Det FINNS inga medel som gör att man kan äta onyttigt, inte röra på sig och ändå gå ner i vikt!

  • K.C
    Äldre 18 Mar 09:35
    #0

    håller med ELLTE. MITT problem är till exempel att jag äter för lite och för sällan. KRoppen lagrar allt och släpper inte ifrån sig ett skit. Detta trots att jag är duktig och inte svälter längre samt tränar bra. Det är så synd att man tar för givet att folk är stora för att de bara sitter och smäller i sig och att minskad hunger skulle vara lösningen...

  • Nettan­68
    Äldre 18 Mar 10:41
    #0

    Jag kan bara säga att jag för tillfället äter TrimSpa. Det kan nog stämma att det inte finns mirakelmedel, men detta har verkligen hjälpt mig på väg mot en slankare linje 2005.

  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 11:12
    #0

    Jag har ätit hoodia några månader nu och jag skulle faktiskt vilja kalla det en genväg, jag har gått ner snart 10 kilo på 2 månader och är grymt nöjd, inge biverkningar alls. Sen får man tycka vad man vill om bantartabletter men det ger ju en sporre till fortsatt viktnedgång!

  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 11:50
    #0

    Ellte! testa hoodia då för att det var mitt problem också att man gick och smååt o drog i sig godis fast man inte var ett dugg hungrig! Men det tar bort sötsuget och det där konstiga begäret efter att hela tiden snaska på nåt! Så testa det du, för mig funkar det underbart!

Svar på tråden Hoodia och ReduMax - bra eller dåligt??