• K.C
    Äldre 18 Mar 00:06
    14197 visningar
    39 svar
    39
    14197

    Hoodia och ReduMax - bra eller dåligt??

    men visst verkar det helsjukt? sidan känns så grymt oproffsig. och "om du inte vill äta efedril"... hallå... det är ju allmänt känt att det är sjukt dåligt - att ens prata om det på sidan känns ju jätteoseriöst. eller vad tycker ni?
    blev liksom lite halvchockad, men sen tänkte jag att nån kanske testat och gillar...

  • K.C
    Äldre 18 Mar 09:35
    #0

    håller med ELLTE. MITT problem är till exempel att jag äter för lite och för sällan. KRoppen lagrar allt och släpper inte ifrån sig ett skit. Detta trots att jag är duktig och inte svälter längre samt tränar bra. Det är så synd att man tar för givet att folk är stora för att de bara sitter och smäller i sig och att minskad hunger skulle vara lösningen...

  • K.C
    Äldre 18 Mar 11:55
    #0

    ni som kör hoodia och deras produkter: tränar ni och äter bra också?

  • K.C
    Äldre 21 Apr 08:46
    #0

    T.KARLSSON:
    Hur mycket vill du ner då?

  • K.C
    Äldre 21 Apr 09:09
    #0

    man bruklar ju räkna med typ 1 kilo iveckan om man "bantar" vanligt - alltså rör på sig och äter bra. vet inte om det kan gå lite snabbare med v.v. Själv käkar jag nutrilett nu och det rasar på som fasen. men som sagt - man går ju upp om man inte passar sig och börjar äta försiktigt och kanske succesivt. FÖr mig har det varit toppen att få en skjuts - jag har så dåligt tålamod..

  • K.C
    Äldre 21 Apr 09:21
    #0

    jag tror att såna tabletter inte bidrar till att du går ner, men om du har problem med att känan hunger och äta för mycket så ska de ju hjälpa och lindra.. därav borde du ju kunan gå ner mellan 1-2 kilo i veckan beroende på vad du äter. tror inte att tabletterna i sig gör att du går ner.

Svar på tråden Hoodia och ReduMax - bra eller dåligt??