• marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 11:12
    14325 visningar
    39 svar
    39
    14325

    Hoodia och ReduMax - bra eller dåligt??

    Jag har ätit hoodia några månader nu och jag skulle faktiskt vilja kalla det en genväg, jag har gått ner snart 10 kilo på 2 månader och är grymt nöjd, inge biverkningar alls. Sen får man tycka vad man vill om bantartabletter men det ger ju en sporre till fortsatt viktnedgång!

  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 11:50
    #0

    Ellte! testa hoodia då för att det var mitt problem också att man gick och smååt o drog i sig godis fast man inte var ett dugg hungrig! Men det tar bort sötsuget och det där konstiga begäret efter att hela tiden snaska på nåt! Så testa det du, för mig funkar det underbart!

  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 11:53
    #0

    När jag åt lepigen och slutade med det gick jag upp 3 kilo av dom nerbantade så det var inte så farligt, fast det är väl inget jag vill rekommendera direkt! Det var nästan som en drog, man vart pigg och fick extremt mycket energi, låter säkert som något positivt men jag blev trött av bara sjutton när jag slutade med dom, gick och halvsov en vecka! För dom som ändå vill finns lepigen på bantning.nu fast jag rekommenderar 100 ggr hellre hoodia som jag äter nu!

  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 12:06
    #0

    Jag tränar ingenting och tänker inte på vad jag äter, däremot ska jag göra det när jag slutar med dom har jag tänkt, för att behålla vikten! Jag ska gå ner 2 kilo till!

  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 13:41
    #0

    Nä det är väl olika, personligen tycker jag det är skönt att gå ner i vikt utan att hålla på och träna och tänka på maten:)!

  • marrie­dbitch
    Äldre 18 Mar 15:01
    #0

    Tjaa, för mig har det funkat i längden, körde lepigen ett tag, gick bara upp 3 kilo efter att jag slutade med dom och då hade jag gått ner närmare 20 kilo totalt, har nu gått ner 10 kilo till med hoodia och är snart nere på min målvikt så nog tycker jag dom är bra allt!

Svar på tråden Hoodia och ReduMax - bra eller dåligt??